balante (dez)echilibrate (4)
Raspunsuri - Pagina 9
Dana P spune:
Q, multumiri pentru poveste. Mi-a incantat sufletul, si o adaug cu drag la lista cadourilor primite azi.
dana
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by qsar
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33950" target="_blank">tort cu frisca
ce bogata esti, q!
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by ticka
Multzam gandacelu! Ca stateam si eu ca pe ace cum te stiu mare critic mare...huuu, am scapat de data asta
mai sa stii ca-s mare critic si is tare rea... dar rochita Sandicii e din basme, nu alta!...
vezi bine ca nu stiu sa mint
lily! bine-ai venit! ma bucur ca te-ai alaturat gastii... esti nascuta in aceeasi zi cu mama, dar cu tine vad ca ma inteleg mai bine!
uite acum te trec pe lista!
ticka spune:
Si eu gandacelu dupa ce am citit povestea am ramas fara cuvinte...poveste, poveste adevarata. Incep sa ma inverzesc si eu.
Q !
pozici
gandacelu spune:
mai q, uite la ce ma gandeam... ai un moment sa bem o gura de amaraciune de cafea impreuna?
mai q... io cred ca tu desenezi la fel cum scrii... cu multe gargarite, raze de soare, floricele de nu-ma-uita si praf de aur fermecatu... care lasa sufletu curatu si tremuraratu... stii ca dupa ce te citii pe tine vad acuma lumea altfel? ma crezi?
................
m-ai imblanzit nitel
cainisoru lau
qsar spune:
Va poopa Q pe toate, balanselor. Am lipsit putin ca lasasem copilu' flamand. Noroc ca-i baiat de gasca si nu a facut scandal. :))
gandacel - poop pe nasu' tau rece la caine lau si copil mare... mi-ar placea sa pot desena asa, cu gargarite si miozaotis. Cine stie... poate candva... :)) (ce-mi place vorba asta - candva)
Q
Cary spune:
Q e super povestea,eu zic sa lasi LENEA la o parte si sa te pui pe scris,ca merita efortul.
Hai pupici si s-auzi de bine!
Adela99 spune:
qsar multumesc pentru tort ... hmmm... fooartee gustoos si aspectuoos ... mai vreau ...cu ciocolata, cu vanilie, cu fructe , cu... si cred ca la fel de mult mi-ar place si decoratiile (asa cum a spus si gandacelu)
P.S. unde gasesc celelalte povesti/torturi de care vorbea tot gandacelu?
lily spune:
Ciinisoru lau
Merci, sint mindra sa ma alaturi pe lista balanselor
Q, 'tortul cu frisca' e minunat cadou pt toti micutii ingerashi, dar si pentru noi, ca vorba aia cindva am fost ca ei