balante (dez)echilibrate (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Q, multumiri pentru poveste. Mi-a incantat sufletul, si o adaug cu drag la lista cadourilor primite azi.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by qsar
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33950" target="_blank">tort cu frisca

ce bogata esti, q!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ticka

Multzam gandacelu! Ca stateam si eu ca pe ace cum te stiu mare critic mare...huuu, am scapat de data asta

mai sa stii ca-s mare critic si is tare rea... dar rochita Sandicii e din basme, nu alta!...

vezi bine ca nu stiu sa mint

lily! bine-ai venit! ma bucur ca te-ai alaturat gastii... esti nascuta in aceeasi zi cu mama, dar cu tine vad ca ma inteleg mai bine!

uite acum te trec pe lista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Si eu gandacelu dupa ce am citit povestea am ramas fara cuvinte...poveste, poveste adevarata. Incep sa ma inverzesc si eu.
Q !

pozici

Mergi la inceput

mai q, uite la ce ma gandeam... ai un moment sa bem o gura de amaraciune de cafea impreuna?

mai q... io cred ca tu desenezi la fel cum scrii... cu multe gargarite, raze de soare, floricele de nu-ma-uita si praf de aur fermecatu... care lasa sufletu curatu si tremuraratu... stii ca dupa ce te citii pe tine vad acuma lumea altfel? ma crezi?

................

m-ai imblanzit nitel

cainisoru lau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Va poopa Q pe toate, balanselor. Am lipsit putin ca lasasem copilu' flamand. Noroc ca-i baiat de gasca si nu a facut scandal. :))

gandacel - poop pe nasu' tau rece la caine lau si copil mare... mi-ar placea sa pot desena asa, cu gargarite si miozaotis. Cine stie... poate candva... :)) (ce-mi place vorba asta - candva)

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Q e super povestea,eu zic sa lasi LENEA la o parte si sa te pui pe scris,ca merita efortul.

Hai pupici si s-auzi de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

qsar multumesc pentru tort ... hmmm... fooartee gustoos si aspectuoos ... mai vreau ...cu ciocolata, cu vanilie, cu fructe , cu... si cred ca la fel de mult mi-ar place si decoratiile (asa cum a spus si gandacelu)

P.S. unde gasesc celelalte povesti/torturi de care vorbea tot gandacelu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Ciinisoru lau
Merci, sint mindra sa ma alaturi pe lista balanselor

Q, 'tortul cu frisca' e minunat cadou pt toti micutii ingerashi, dar si pentru noi, ca vorba aia cindva am fost ca ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela R spune:

Dana P
Qsar

Mergi la inceput