balante (dez)echilibrate (4)
Raspunsuri - Pagina 8
vlada spune:
La multi ani Q !
La multi ani Danap !
Andreea si Vlad
http://community.webshots.com/user/vladstefan2.
ticka spune:
quote:
Forbidden
You don't have permission to access /s/image16/1/62/64/179016264YddCcA_fs.jpg on this server.
Wow! m-ai speriat, sorry sunt si eu cam cu linkurile astea ia mai incearca acum cu linku asta. Am pus o poza mare cat sufletul meu
www.zambitchi.go.ro/alex/alexandra.html" target="_blank">io creatoarea
pozici
Dana P spune:
Dragelor va multzumesc pentru urari si sarbatorire.
La multi ani Q! - nu stiam ca suntem in aceeasi zi.
Tuturor suratelor balantzoase le doresc sa fie FERICITE si IUBITE.
dana
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by ticka
www.zambitchi.go.ro/alex/alexandra.html" target="_blank">io creatoarea
mor de invidie
eu abia stiu sa cos un nasture... sa inteleg ca e si creatia ta, si manopera?
sunt verde de ciuda........ grrrrrrrrrrrrrrrr
ticka spune:
e hand made de la A la Z - rochita adica
Sandica e home made :)
eh mai e si coafura, deh mami le incearca pe toate.
pozici
www.zambitchi.go.ro/Balantze/balantze.html" target="_blank">Balantzele DC! Parfum de Balantza
gandacelu spune:
las ca copchii stim si noi sa facem nu te mai da mare
coafureala si croitoreala e mai grele, deh
ticka spune:
Multzam gandacelu! Ca stateam si eu ca pe ace cum te stiu mare critic mare...huuu, am scapat de data asta
pozici
lily spune:
La multi ani sarbatoritelor, tot ce va doriti, Dana P si Q !
Si eu sint tot Balanta-nascuta pe 24 septembrie. Fire de artist, ce mai!-imi place sa desenez, scriu, sa admir peisaje, sa visez, sint melancolica.
Am incredere in oameni, imi place sa ii ascult, sa ii sfatuiesc. Ma infurie nedreptatea si suferinta altora , mai ales a celor lipsiti de aparare. De asemenea, sint rabdatoare, dar e suficient un cuvint spus aiurea sa ma enervez. "Cintaresc" lucrurile pina iau o hotarire. Am vazut si ca intuitia rar m-a inselat.
Imi place toamna, asa de mult, nu cind e f frig, dar cind frunzele incep sa prinda fel si fel de nuante-galben-auriu,verde-ruginiu, rosietice, bej,ador sa ies la plimbare, la colindat parcuri si strazi.
Parfum-imi plac f multe parfumuri,de la un timp imi plac BU si Naf Naf. Ma bine-dispun aromele , chiar o simpla cafelutza devine un prilej de incintare olfactiva..
qsar spune:
Balanselor (sic)
Va multumesc pentru urari, vi le-ntorc inzecit. Si va invit sa serviti o felie de www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33950" target="_blank">tort cu frisca. E proaspat, astazi l-am facut special pentru voi.
Asta asa, ca sa nu rtenunt de tot la unele vise (sau visuri?)
Q
ticka spune:
Qsar, e superba Povestea viteazului Momo-lolo, biruitorul umbrelor. Pot sa i-o spun si lui Sandica? Acum sunt sigura: nu ar trebui sa renunti la cartea ta cu povesti! Multumesc
pozici