balante (dez)echilibrate (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

ticka... asta o fi o chestie tot de-a balantelor? (on topic, q!)

si eu am patit cu multe lucruri asa... m-am apucat de o gramada de lucruri, dar pe parcurs am abandont... niciodata nu am ajuns pana la capat... lenea? plictiseala? fuga dupa ceva mai nou?...

ps: iubesc melancolia... voi?

poate fi si mai rau ... nu numai ca abandonez .... nici macar nu incep ... da' visez ca ... odata ...

melancolia ? ... cateodata imi place sa ma "tavalesc" in ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by ticka
Eh uite eu am abandonat multe pentru ca eram necoapta si nu aveam prea mare incredere in mine. Am abandonat si pentru ca mi-era frica ca n-am sa ajung suficient de buna...Acum daca ma uit inapoi vad ca as fi avut si miezul ala absolut necesar si tzira aiai de talent dar....Altele le-am lasat balta din orgoliu (motiv absolut idiot)...

ai dreptate! uitasem! si eu tot din cauza asta am abandonat: dintr-un perfectionism idiot si absurd... din neputinta de a numi (in scris, dans, etc) ceea ce voiam cu adevarat sa exprim... din distanta enorma intre realitate si ideal... din, bine zici, orgoliul de-a nu fi cea mai buna

probabil ca de asta nici nu meritam, nu?!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adela99
melancolia ? ... cateodata imi place sa ma "tavalesc" in ea

nascute toamna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

quote:
Originally posted by gandacelu
probabil ca de asta nici nu meritam, nu?!

Hai nu fi caine rau :)))
Eu o vreme am dat vina pe ceilalti pentru 'abandonurile' mele. Dar am recunoscut mai tarziu (cu greu...da ce greu!!!!) ca vina e numai si numai a mea. Cand eram mica ai mei acasa nu mi-au zis niciodata 'draga mamei, uite ce buna esti in asta sau asta', mai imi spuneu altii, ori eu - neincrezatoare eram sigura ca imi zic asa ... de compliment.
Hai ca povestesc o faza cu maica-mea: eram intr-a 6-a sau a 7-a si au inceput biletzelele, tinutul de manutza, micile indragostiri....cunoastetzi, nu? si neincrezatoare cum eram o intreb pe maica mea 'mami, da eu sunt frumoasa?' si ea mi-o taie scurt 'eh, nici chiar frumoasa, frumushica ...poate' si uite asa de fiecare data.
Incerc sa adopt o alta tactica cu fii-mea, dar cu mare mare teama sa nu o dau in cealalta extrema!

Si acum ca sa ma laud ce mare creatoare mare sunt pentru Sandica, bineinteles - io creatoarea-home made (model, tipar si confectionarea)

www.zambitchi.go.ro/Balantze/balantze.html" target="_blank">Balantzele DC!

Parfum de Balantza

Mergi la inceput

Mey, da ce probleme am cu linkurile astea, fara o editare nu scap

pozici

Mergi la inceput

ticka, nu merge linkul!

si eu am o mama... sora geamana cu-a ta! (tot balanta)

dar asta cu mamele CHIAR ca e alta discutie

astept linkul sa te critic hehehe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sense spune:

LA MULTI ANI , DANA P.

tICKA (Cristina ) eu iti urez de astazi LA MULTI ANI, sa fii iubita si fericita . (Maine nu voi putea intra pe DC).

Mergi la inceput

gandacelu ia vezi acum, ca deh fara o editare (2 -3) nu scap

pozici

Mergi la inceput

saru'mana Sense! La multi ani si fericire tie si celor dragi tie!!

pozici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ticka

gandacelu ia vezi acum, ca deh fara o editare (2 -3) nu scap

Forbidden
You don't have permission to access /s/image16/1/62/64/179016264YddCcA_fs.jpg on this server.

Mergi la inceput