balante (dez)echilibrate (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Nuuuu erau facute de mine. ntz! Asa ca tin-te departe de geam, capcaunule... dar asta este unul dintre visele mele :)) sa scriu si sa ilustrez o carte de povesti. Noroc ca lenea ma impiedica... caci m-as face de ras si mi-ai da probabil nota 4 (spre cinci cu indulgenta) :))

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

ticka, superbe!
si ale adelei imi plac!

acuma-mi plac toate, deh! aseara eram tare suparata ca n-am gasit pe olac si d-aia...

qsar, ai sa-ti spun cele care imi plac mie (dar n-am gasit): sunt cele pline de tot felul de detalii, soricei in pantofiori, puiuti in palarie, adica pline de chestii INUTILE care nu au legatura cu subiectul desenat, dar cara fac parte din "atmosfera"...
imi place bogatia dintr-un desen... daca stau bine si ma gandesc, coperta pusa de tine aseara cam asa era

dar cum sunt gigicontra...

somebody came to me!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by qsar

Nuuuu erau facute de mine. ntz! Asa ca tin-te departe de geam, capcaunule... dar asta este unul dintre visele mele :)) sa scriu si sa ilustrez o carte de povesti. Noroc ca lenea ma impiedica... caci m-as face de ras si mi-ai da probabil nota 4 (spre cinci cu indulgenta) :))

Q

qsar, stiu ca scrii povesti (nota 2 spre 3 hahaha - am glumit!!!!)
si eu am scris mai demult... si eu visez sa mi le ilustrez!

hahaha

mey qsar, eu ar trebui sa ma bag undeva intr-o vizuina si sa nu mai zic nimica ca doar de critica is buna!

mi-au placut fff tare povestile tale, nici nu stiam nimic de tine cand le-am citit... acuma, orice spun, e ca nuca in perete... sunt sigura ca desenele tale vor fi minunate... spun asta pentru ca asa simt... eu nu sunt nici la nivelul zero taiat, iti dai seama

iarta-ma... nici n-ar fi trebuit sa deschid gura!

................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

ticka minunateee

uite aici inca cateva cu Pippi sosetica
http://www.mytoys.de/intershoproot/eCS/Store/de/images/n/3/de_DE-1403873-n.jpg
http://www.ismennt.is/vefir/barnung/pippi2.gif

si un lik cu cea care a ilustrat
http://images.google.se/images?hl=sv&q=ingrid+vang-nyman&spell=1

poate nu va intereseaza, da' io nu m-am putut abtine ca doar locuiesc in aceeasi tara cu Pippi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Si mie-mi plac desenele pentru copii cu detalii multe :)) cu ceas cu-cuc pe perete, pisoi care se joaca cu ghemele, colivii cu canari... si cate si mai cate, sa nu te mai saturi descoperindu-le. Coperta este de la o carte cu ilustratiile facute de artisti rusi- unele-mi plac, altele... hm! Dar ne cam indepartam de subiectul cu balantele. Nu vi se pare?

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

quote:
Originally posted by gandacelu
acuma-mi plac toate, deh! aseara eram tare suparata ca n-am gasit pe olac si d-aia...

Gandacelu, ma bucur ca n-ai dat de schitzele mele ieri. Ca patzeam rushinica.....

Ma bucur ca v-au placut desenele, din pacate, tipa care le-a facut a incercat pe la diverse edituri in Ro si fara succes, nu-i intereseaza, au zis ca ei cauta alt fel de desen....deh.

Qsar, eu zic sa nu-ti lasi balta visul cu cartea. Renuntam prea usor si cand ne uitam ce am lasat in urma noastra avem deseori un gust amar... Cel putin mie asa mi se intampla...
Asa am patit cu dansurile ( pe care le-am lasat balta) asa mi s-a intamplat cu design-ul vestimentar... si mai sunt si altele...

www.zambitchi.go.ro/Balantze/balantze.html" target="_blank">Balantzele DC!Parfum de Balantza

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Qsar si danap LA MUULTI, MUUUUUUULTIII ANIIIIIII !

Ticka, superbe ilustratiile !

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adela99

ticka minunateee

si un lik cu cea care a ilustrat
http://images.google.se/images?hl=sv&q=ingrid+vang-nyman&spell=1

poate nu va intereseaza, da' io nu m-am putut abtine ca doar locuiesc in aceeasi tara cu Pippi

Eu uite am cumparat pentru Snadica luna trecuta o carte cu Pippi si are exact coperta asta www.astridlindgren.se/pippi/bok_pippi1.htm" target="_blank">click Am adorat povestioarele cu Pippi, cand eram mica) Am si acum cartea are si ilustratii excelente ( dar...eu o stim ca Peppi Ciorap Lung!) Din pacate e scrisa in rusa si Sandica nu intelege inca rusa.

Qsar eu zic ca nu ne-am indepartat de subiect, daca sunt atatea balantze incantate :)
www.zambitchi.go.ro/Balantze/balantze.html" target="_blank">Balantzele DC!

Parfum de Balantza

Mergi la inceput

ticka... asta o fi o chestie tot de-a balantelor? (on topic, q!)

si eu am patit cu multe lucruri asa... m-am apucat de o gramada de lucruri, dar pe parcurs am abandont... niciodata nu am ajuns pana la capat... lenea? plictiseala? fuga dupa ceva mai nou?...

acuma imi pare chiar rau ca m-am priceput la prea multe...
ceea ce simt insa cel mai mult ca mi s-ar fi potrivit si am lasat balta a fost pictura... dupa asta plang cand plang... si eu m-am apucat de dans (chiar de curand, adica anul trecut pe vremea asta!), apoi de tobe hehehe (dar am ramas insarcinata)... nu mai zic de scris (care pana acum cativa ani a fost "viata mea") si... pictura... (care a fost, este si va fi visul meu cel mai frumos... si mai indepartat!)

gata, is in butoiu cu melancholieee

ps: iubesc melancolia... voi?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gandacelu

ticka... asta o fi o chestie tot de-a balantelor? (on topic, q!)

si eu am patit cu multe lucruri asa... m-am apucat de o gramada de lucruri, dar pe parcurs am abandont... niciodata nu am ajuns pana la capat... lenea? plictiseala? fuga dupa ceva mai nou?...

acuma imi pare chiar rau ca m-am priceput la prea multe...
......
gata, is in butoiu cu melancholieee

ps: iubesc melancolia... voi?

Oh, gandacelu, adevar graiesti....
Eh uite eu am abandonat multe pentru ca eram necoapta si nu aveam prea mare incredere in mine. Am abandonat si pentru ca mi-era frica ca n-am sa ajung suficient de buna...Acum daca ma uit inapoi vad ca as fi avut si miezul ala absolut necesar si tzira aiai de talent dar....Altele le-am lasat balta din orgoliu (motiv absolut idiot)...

ce melancolie p-acilea.....

pozici

Mergi la inceput