balante (dez)echilibrate (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

la multi ani Q si danap

uraaaa azi e petrecere mare!

eu intrasem cu coada-ntre picioare sa-mi cer scuze de la q ca asara eram ambetata si i-am zis nustiuce de coperta aia de carte... am mustrari de constiinta! iarta-maaaaaaaaaaaaaaaa uite si buchetu de flori:... si ce sa vad! ca e petrecere mare, q nu mai e suparata pe mine - zic io - si... si... sampania, va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Tananam ! Tananam ! Tananam !

La multi ani Dana P! Q, deci la multi ani si pentru tine? Yuhuuuuuu!!!!!
Mare petrecere mare! Tot ce va doriti fetele! Si sa vi se implineasca toate dorintele - una cate una in fiecre zi, ca toata viata sa fie o sarbatoare! Va pup cu mare mare drag!

pozici

Cu dedicatie pentru Balantzele DC:

www.zambitchi.go.ro/Balantze/balantze.html" target="_blank">Balantzele DC!

Parfum de Balantza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ticka, jos palaria !
Esti harnicutza, ordonata, organizata, ... ce mai ! Faci cinste balantelor !
-----------------------
Qsar, ti-am admirat puiul ! Frumooooooooooooooos foc !
Iar pozele sunt super ! Nu le trimiti si tu pe la reviste, chestii, ca sigur va avea succes puiul ?
-----------------------
Sa ma inscriu si eu la parfumuri:
J'adore (Christian Dior)
Eden (dar zau daca am mai gasit parfumul original pe undeva )

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Va poop pe sufletelele (dez)echilibrate si dublu poop Danei (danap) si la multi ani!

Q

Gandacel :)) nu m-am suparat nici pic... da nici nu mai am curaj sa-i mai arat cuiva schitele mele pentru cartea de povesti.

Mergi la inceput

qsar, gandacelu, daca tot am vorbit atat de grafica de carte! ia vedeti aici niste ilustratii. Dupa cum am si promis le-am pus pe net, din pacate nu e full size ca se uploadeaza destul de greu (mama lui de net). Dar asa macar o idee, sa-mi ziceti daca va place. Mie imi plac. Acasa am cartile Printul fericit si Legendele Olimpului cu aceste ilustratii - dar din pacate culorile sunt altele (in Print..)decat in desenele originale (deh, calibrarea asta a imprimantelor....)

www.community.webshots.com/album/200635325SdgxrZ" target="_blank">Grafica de carte -link defect, sorry

pozici

Mergi la inceput

Sorry fetele, vad ca linkul nu merge, dar incercati asa:

link

albumul se numeste: Grafica de Carte, Adriana Ianovici

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Dana P
qsar

tickamie nu mi s-a deschis link-ul

si de ieri tot vreau sa va arat cartea preferata a lu' fiumiu (tot balanta ) atat ca si continut cat si ilustratii

http://www.konstkompaniet.se/rama/?posterId=D1439

Mergi la inceput

ia incearca acum, ar trebui sa mearga asta nou....

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Aaaah! Tika-tika... ce frumuseti... mai ales aquarella. Mmmmm... acum chiar ca nu mai indraznesc sa fac vreun desen... pentru ca-n mintea mea, cam asa imi imaginam... dar nu o sa reusesc. Frumos. Multumesc.

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by qsar

Gandacel :)) nu m-am suparat nici pic... da nici nu mai am curaj sa-i mai arat cuiva schitele mele pentru cartea de povesti.

erau facute de tineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???

qsar, spune-mi te rog ca nu tu ai facut coperta aia pe care ai pus-o aseara... ca ma arunc pe geam!

sunt un monstru, un capcaun vino si bate-ma, iti dau adresa, ca altfel am mustrari de constiinta!

Mergi la inceput