balante (dez)echilibrate (4)
Raspunsuri - Pagina 4
gandacelu spune:
ticka, am cautat de mi-a venit rau ceva grafica de olac si n-am gasit, sa pun si eu un link sau doo;)
mi-a placut coperta cu privighetoarea... din cele postate de tine... stii ce e ciudat? am cautat indelung pe net, dupa cuvinte-cheie, si nu am gasit niscaiva coperte mai faine de carti... neam! niste oribilitati! cu cateva minuscule exceptii... am fost dezamagita... majoritatea desenelor de azi sunt facute stil disney, cu zambetul ala obsedant si ochisorii stralucitori... parca sunt din carton presat, fara viata... figuri semi-ironice, atotstiutoare... m-am intristat... in ce lume ne crestem noi copchiii? (din moment ce copiii sunt "sugative" comportamentale... dar asta e un subect de alt topic, desigur)
qsar spune:
quote:Uite o carte care mi-e draga pentru ca are ilustratii frumoase: www.carteata.ro/carte/car3def0640b5515/Cartea%20celor%20mai%20frumoase%20povesti%20din%20lume.html" target="_blank">Cartea celor mai frumoase povesti din lume
Originally posted by gandacelu
... niste oribilitati! cu cateva minuscule exceptii... am fost dezamagita... majoritatea desenelor de azi sunt facute stil disney, cu zambetul ala obsedant si ochisorii stralucitori... parca sunt din carton presat, fara viata... figuri semi-ironice, atotstiutoare... m-am intristat... in ce lume ne crestem noi copchiii? (din moment ce copiii sunt "sugative" comportamentale... dar asta e un subect de alt topic, desigur)
elutza82 spune:
Lilib72,bine ai venit in nostru,al balantzelor!!!!
Esti nascuta in aceeasi zi cu mine...
Cary,bine ai revenit!!! Cred ca a fost ca o luna de miere...nu???...FERICITOOOOOOO...daca mai ai nevoie de ajutor pt poze,te pot ajuta cu placere...da-mi un PM si se rezolva
Ticka,buna treaba...MULTZUMIM
http://community.webshots.com/user/elutza82
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by qsar
Uite o carte care mi-e draga pentru ca are ilustratii frumoase: www.carteata.ro/carte/car3def0640b5515/Cartea%20celor%20mai%20frumoase%20povesti%20din%20lume.html" target="_blank">Cartea celor mai frumoase povesti din lume
da da!
nota 7 spre 8!
gandacelu caine rau ciufut si greeeeeeeeeeeeeu de satisfacut
Cary spune:
ELUTZA scumpa,multam'frumos de ajutor!, da-mi un PM cu adresa unde vrei sa-ti trimit pozele ca sa vada fetele.
Abia astept W-E ca sa am timp sa mai scriu cate un fisier in W si apoi sa-l pun aici ca sa va mai povestesc,altfel risc sa se rupa filmul si sa pierd tot ce am scris.
Noapte buna si pe curand!
P.S. Salutari pentru LILIB 72 si un mare BUN VENIT caci cu ea ma cunosc de la grupa"BB-lusilor".
Salmida spune:
Lilib72 bine ai venit printre noi!
LA MULTI ANI!
pentru särbätoritele zilei:
qsar si Dana P
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
Salmida spune:
Cary, bine ai revenit si abia astept pozele !
In Venetia am fäcut si noi popas in varä cateva zile si ne-am simtit foarte bine; atunci cand am plecat de aici ploua torential si la Venetia am incepusem sä ne "topim" de cäldurä! Mde, diferentä de aproape 2000 km ...
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
elutza82 spune:
LA MULTI ANI!!!!
LA MULTI ANI pt sarbatoritele de azi : Qsar si Dana P
Fetelor tot ce va doriti sa vi se implineasca!!!!! Si multe,multe,foarte multe
http://community.webshots.com/user/elutza82
Steluta spune:
pentru QSAR si DANAP!!!
Va doresc multa, multa sanatare, sa fiti iubite, si la bani multi!!!
Bun venit in clubul Balantelor (dez)echilibrate lui lilib72!!!
Steluta
Cary spune:
Qsar si Dana,LA MUUUULTI AAAAAAANI!
Sa fiti sanatoase,fericite si iubite,sa primiti cadouri multe si va doresc o viata plina de bucurii alaturi de cei dragi.
W-E insorit si PETRECERE FRUMOASA!