balante (dez)echilibrate (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Dragelor, am muncit dis-de dimineata ca deh, sunt si eu harnicutza uneori, nush ce-am avut, o fi de la prea multe petreceri pe DC si uite ce-am creat! Incepatoare si eu...asa ca nu fiti prea exigente!

www.zambitchi.go.ro/Balantze/balantze.html" target="_blank">Balantzele DC!

Parfum de Balantza

pozici

Mergi la inceput

Bineinteles ca sunt cam , a trebuit sa editez de n-shpe ori pana sa-mi iasa ce vreau. Oricum pana la urma sunt multumita...
Eh...ma incurc mai mult decat ma descurc, dar ma si descurc cand ma incurc!!!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

ticka-ticka!

Ia te uita cine mai era indragostita de desene din povesti - da' nu functioneaza link-ul:((, klimt, moroder si desen de moda.
Hm. Stiam eu ca nu-s singura... Multumesc.

Q

Mergi la inceput

Ala a fost site-ul meu, dar mi l-au inchis si au ramas doar ruine....si desenele din povesti erau splendide! Or Klimt, Mucha imi plac la nebunie. Cand eram studenta, am dat toata bursa ( o avere pentru mine) pe un album a lui Klimt. Iar Serpents d'eau (ala de e in colectie privata de nu se mai stie nimic de el) il am si acum pe desktop. :)
Pacat ca din site au ramas decat ruine, era chiar dragut...dar era si free si tot ce e gratis nu e gratis chiar mereu...ata ete....
Apropo, de Klimt, a fost o expozitie cu cateva dintre schitele lui acum 2-3 ani in Bucuresti la Muzeul de Arta. Erau doar schite or pe reclama scria ca sunt picturile lui, mare mare tzeapa!

Ma bucur sincer ca-ti plac si tie. Mi-a cresct inima, daca pot sa spun asa....
Cu drag,

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Pe Klimt il iubesc de mult. Imi doreasc sa fac "reproduceri" in ceramica inspirate din cateva lucrari de-ale lui... ceva gen mozaic, dar cu "biscuitii" in forme gata modelate. De aceea am fost bucuroasa cand l-am descoperit pe Moroder :)). Oricum ideea cu ceramica o pastrez pentru... candva.
Am salvate pe undeva schite de ilustratii pe care le-am facut pentru o carte de povesti (scrise tot de moa). Tot asa... candva o sa le fac.

Q

Mergi la inceput

Eu uite nu sunt atat de talentata ( si sincer imi pare rau), am incercat pe la 20-22 de ani sa iau lectii de desen clasic, dar or era prea tarziu ( cu asta ma consolez), or (sigur asta e, dar mie frica uneori sa recunosc) nu am miezul ala de talent care e ebsolut necesar. Pe Klimt il iubesc de cand am fost la niste lectii de arhitectura Art Nouveau ( ajunsesem din intamplare acolo si am ramas fermecata). Dupa ce am aflat ca Klimt a decorat si Pelesul - inebunita am mai fost inca o data ca sa ma uit mai atent. E sala de teatru. Dar punctul culminant a fost atunci cand am vazut un film la TV si in una din scene, personajele vizitau o galerie de arta unde era expus Klimt. Tablourile erau imense aveau peste 2 metri. Atunci m-am indragostit definitiv. Hai ca am devenit siropos de romantica si indragostita....
Ma mai gandeam in ce vremuri mi-ar fi placut sa traiesc (daca ar fi sa aleg)...acum stiu cu siguranta ca mi-ar fi placut pe la sfarsitul secolului 19 inceputul secolului 20.

Multumesc ca m-ai facut sa uit de toate si sa mai visez un pic

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

si eu si eu la klimt!

si laaaaaaaaaa klee... si laaaaaaaaa miro... (mai am voie? ca eu is nestatornica, is dezechilibrata, mey!) si laaaaaaaaaaaaa... magritte

brava tika, buna treaba!

ai sa povestim de desnele din cartile de povesti, ca mie imi placeau mai multe tipuri... erau cele romantice, penite, elaborate ca un filigran... apoi erau cele cu "substanta", carnoase, gata sa explodeze de viata (cum sunt alea din cipi) si... o mentiune speciala pentru olac hehehe care ma fascina pur si simplu, stateam si scotoceam prin desenele lui cu orele... sa nu-mi scape nici un amanunt... desi erau urate, eram constienat de asta, dar ma fermecau...

mai spuneti... eheeeeeeeeee

Mergi la inceput

Las ca pun pe site niste desene care-mi plac ca la serv din pacate nu le am. Oricum foarte putine ilustratii din cartile pentru copii imi plac. Am gasit pe net cateva coperti de carti care-mi plac. uite aici:
www.grund.fr/sit_cgi/llivr.pl?session=detail&id=1016" target="_blank">click 1
www.grund.fr/sit_cgi/llivr.pl?session=detail&id=1004" target="_blank">click 2
www.grund.fr/sit_cgi/llivr.pl?session=detail&id=1006" target="_blank">click 3
www.grund.fr/sit_cgi/llivr.pl?session=detail&id=979" target="_blank">click 4

si altele tot la aceeasi editura.
Dar e verificat, ce desene din carti pentru copii imi plac mie nu-i plac Sandicai si invers bineinteles. Dar stiti cum e...fiecare cu gusturile lui. Ca deh...avem personalitate...

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tango spune:

Top si eu cu klimt...m-am cadorisit de ziua mea cu statuete realizate dupa picturile lui...
Parfumul meu DKNY-donna karan.

victoria si minunea mea Daria
http://pg.photos.yahoo.com/ph/victoriaciolacu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR BALANTELOR!

Sunt si eu o balanta nascuta pe 5 octombrie, vreau sa intru in acest club dragut, imi face placere sa citesc si sa vad cum gandesc nativele din aceasta zodie, intr-adevar sunt femei destepte, glumete si inteligente

Mergi la inceput