balante (dez)echilibrate (4)
Raspunsuri - Pagina 2
gandacelu spune:
hahaha qsar ce-am ras! mey tu esti un fel de grumpy, ce mai!
sa stii ca lista s-a intocmit pe baza tuturor participantelor la discutie, e o lista generala... hehehehe
nici eu nu ma incadrez la 1, 4, 7, 8...
plus aia cu cafeaua... la mine e ceva suprem... numai cand zic cafea imi fac ochii ca farurile
dar qsar, inteleg ca esti misterioasa - ca orice balanta;) - dar sa nu ne zici noua cand sa bem pt domnia ta? lady of smashing pumpkins, ei?
Adela99 spune:
stiu ca ar trebui s-o las pe qsar sa raspunda... da' balantza bagacioasa ... nu stiu de ce cred (simt? citit undeva?) ca voi impliniti ani in aceeasi data (adica 29 septembrie)
qsar spune:
lady of pumpkins :)) Iaca si www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Dinul de toamna&mid=2572&cid=11224#" target="_blank">dovleacu' meu zânu melopeelor :)), spaima florilor.
ticka spune:
quote:
Originally posted by qsar
lady of pumpkins :)) Iaca si www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Dinul de toamna&mid=2572&cid=11224#" target="_blank">dovleacu' meu zânu melopeelor :)), spaima florilor.
Da ce pumpkin frumos ai! si aia mai micii -recolta personala? !
pozici
gandacelu spune:
qsaruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ce poze superbe!
doamne, m-am topit!
daca nu-ti pup baietu de urgenta nu-sh ce ma fac!
mai ce obrajori ochisori zulufiori mai!
de aicea "dna curcubitaceelor"?! bine ca ne-ai zis si noua!
elutza82 spune:
LA MULTI ANI SARBATORITELOR !!!!!!!
CICI
MIHAITA
BEN-(MIHAELA)
DANIELA_SB
Aaaaa si eu am avut azi o sarbatorita...pe nepotzica mea ERICUTZA care a facut 1 anishor...ii doresc multa sanatate,fericire si sa aibe parte numai de bucurii in viata LA MULTI ANI ERICA!!!!
http://community.webshots.com/user/elutza82
Salmida spune:
quote:
Originally posted by ticka
Salmida, fugi ca e sanatos, ca acu vine gandacelu si mai baga o listutza :P
Cristina & Sandica
floricica cu pozici
Si-am fugit ... si-am fugit ...
Chiar si de-adeväratelea panä la urmä ! Parol!
Las gandäcelu sä bage liste si listute, yo doar vä mai scriu cate un mesaj de salut, urare si informare ... asa din fugä!
"Noapte bunä copii!"
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
Cary spune:
GATA scumpelor am revenit din mica vacanta de vis!va multumesc pentru urarile de drum,intr-adevar este minunat sa-ti vezi visul cu ochii,cum se zice,care mai si coincide cu schimbarea prefixului!ce poate fi mai minunat?
Am fost 2 zile in Venetia unde totul este mirific,un mic oras turistic pe apa(sa vezi aicea frate preturi),ca un labirint in care te pierzi,tot urcand si coborand poduri!
Oameni calzi care stiu sa-si puna in valoare obiectivele turistice(ceea ce Romania nu prea face!),seara te putea plimba in liniste fara ca cineva sa te atace,sau cu frica sa vezi cine e in spatele tau!!!
Si 8 zile in Milano,orasul cel mai dezvoltat din Italia,unde aglomeratia de pe strazi la orele de varf m-au inebunit,traficul este foarte mare,dar benzile de circulatie(multe la numar)fac fata cu brio pentru a nu se crea ambuteiaje.Motociclete si scutere la tot pasul.
In ambele orase am intalnit romani"smecheri si ciorditori"care din pacate strica imaginea RO,dar ce sa-i faci fiecare padure are si USCATURI!
Mi-a fost dor de puii mei,abia am asteptat sa-i vad,in fiecare zi i-am sunat sa ma asigur ca totul e OK,dar n-a fost chiar asa, caci Rebecca a avut o zi febra,noroc ca am lasat medicamente bunicilor,in rest totul a fost bine.
Draga GSAR ti-am vazut baiatul,este o frumusete,sa-ti traiasca si sa va bucurati de el.
Elutza sunt grozave pozele de la nunta Sandrei,le urez si eu:CASA DE PIATRA.
Parfumul meu preferat este:J'adore de la Christian Dior.
Poze am,dar nu ma pricep sa le pun,asa ca daca se ofera cineva sa ma ajute sa-mi trimita adresa de mail si sa le prelucreze ar fii minunat.
Va multumesc frumos ca-ti fost alaturi de mine,va pup!
ticka spune:
Cary, ma bucur tare mult pentru tine! Noi ne-am facut anul trecut de revelion un cadou - vacanta la Paris - si a fost la fel de minunat. A fost a 2 vacanta fara Sandica. Mi-a fost foarte dor de ea, dar ne-am si distrat pe cinste! As fi vrut si eu in Italia, la Roma in mod special, dar poate la anu... sper...
Si cu parfumul m-am bucurat - suntem pe aceeasi lungime de unda! Hai ca te trec in listutza.
Cu drag, Cristina
pozici