Hainute pt baietel de 3-4 ani

Hainute pt baietel de 3-4 ani | Autor: nadina

Link direct la acest mesaj

Se numeste Baselos, e din Eritreea, are trei ani, e frumos foc si din voia sortii a ajuns cu mamica lui in Romania. Sunt solicitanti de azil, locuiesc intr-un centru de cazare pentru refugiati si primesc din partea guvernului roman o alocatie lunara de aproximativ 700.000/persoana, bani care abia le ajung pentru mancare. Mamica lui a fost de acord sa le dezvalui identitatea si m-a rugat sa apelez la prieteni pentru ca are nevoie de niste hainute mai groase pentru puiul ei. Exista niste organizatii care ii mai ajuta si ei cum pot, dar momentan nu exista donatii pentru copii de varsta lui. Asa ca daca aveti niste hainute mai groase, ghetute care sa va fi ramas mici le-ati fi de mare ajutor. Nu e nevoie de foarte mult avand in vedere ca e vorba de un singur copil.
Le puteti duce personal la centrul din Str. Vasile Stolnicu nr. 15A, sector 2, urmand ca eu sa va spun pe PM numele mamei sau ma pot ocupa eu de colectarea si transportul lor.
Daca nu aveti nu e nici o suparare, mai caut.
Multumesc,
nadina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

Nadina ti-am dat PM cu detaliile mele.. baiatului meu de 4 ani i-au cam ramas mici niste ghetute aproape noi asa ca daca vrei le dau ..si niste hainute
Monica

http://community.webshots.com/user/mdanila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

Nadina, te ocupi tu de colectarea hainutelor?
Am un fas gros de iarna. Cred ca ar fi potrivit pentru 3 ani. Si niste cizmulite de cauciuc.
Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Iulia multumesc frumos, deja am primit niste hainute de la Monica (danilamonica) si Simona (simona67). Momentan cred ca e suficient, poate o mai fi si alt copilut care are nevoie.
Sa va povestesc acu faza
Din lectiile lu mami catre mandarina ei: Sa fim generosi!
Ajung io acasa incarcata ci sacosele de la fete si le pun pe hol sa ma descalt. Mandarina se repede la ele si smulge victorioasa dintr-o sacosa niste cizmulite rosii si din alta o jucarioara, cred ca raton.
Eu ii explic ca alea sunt niste lucruri pentru un copil sarac, care nu are tati sa aduca bani si o intreb "tu ce-i dai lu copilu sarac?"
Imi arata cizmulitele"pai, astea nu-s ale tale mami, da-i ceva al tau, o jucarioara, ceva" imi arata ratonul"pai, mai mami nici asta nu-i al tau, e de la alt copil pentru copilul saracul, da- ceva de la tine" insist eu. Mandarina mea "pricepe" mesajul si fuge catre un sac cu varza si arata ca o varza ii va da ea lu copilu saracu
M-am hotarat sa las lectiile despre generozitate pentru mai tarziu.
Am luat eu de la mandarina o caciulita, o perche de manusi si un rucsacel pentru ca Basi va merge de saptamana viitoare la gradinita.
A doua zi le-am dus hainutele la camin, toate ii vin foarte bine si mami a fost fericita. ieri au trecut pe la noi pe la birou si il imbracase cu un pulover primit, ca sa-mi arate ce bine ii vine.
Pe Basi il puteti vedea aici
http://community.webshots.com/photo/181521606/203555321irJZkK
Daca nu merge, incercati aici
http://community.webshots.com/album/181521606lNoKjm
Inca odata multumesc celor doua fete, si DC-ului pentru ca a facilitat o fapta buna.
Pupici,
Nadina

Mergi la inceput