Micsorarea pozelor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

am reusit! iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

am lucrat initial in paint si in microsoft photoeditor, dar mi-a iesit pana la urma in ACDsee din prima!

ai ca nu-s chiar asa tantalaie!

qsar, merci!
acuma pun pozele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Nally,

Daca-i graba mare, incearca sa-i trimiti poza lui Marius ca-i filotim si te ajuta :))

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Q graba nu e deloc! Ca de cand a inceput concursul m-am tot intrebat daca sa timit sau nu! Dar am zis pana la urma sa trimit una ca n-o fi bai! Numai ca nu imi ies dimensiunile!
Merci pentru raspunsuri!
Am sa-i trimit lui Marius poza!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Astept lectia III.La mine apare open link,open link in new window,save target as,print target etc,dar activate nu-s decat vreo cateva(nu astea de mai sus)

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

Mergi la inceput

Bine-bine... am inteles. Le deschizi in explorer. :)) De ce? Ma rog, nu conteaza... Da-i "save taget as..." pe desktop si fa clic dreapta pe icon... ce-ti apare?

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Acum apare open,add to archive etc.Deci tot nu ce trebuie

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

Mergi la inceput

quote:
Acum apare open,add to archive etc.

Daca la "etc."-ul ala nu-ti apare "edit" sau "open with"... Zau ca nu mai stiu ce sa-ti spun. Tot Marius ramane salvatorul :)).

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Qsar, mii de , ai explicat exact pe intelesul meu! Am reusit sa micsorez si io citeva pozici!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cine mi-a trimis pozele sa isi verifice e mailul, gata la toata lumea. Daca sunt probleme sau obiectii , aici sau PM sau prin mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Marius esti un scump!!!!
Saru' manaaa!!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput