Lista mamicilor si gemenilor si pozele lor

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Mey mamici c gemenuti,multe sunteti,va urez la cat mai multe.
Eu nu am gemeni,ci doua fetite superbe dar mai arunc cate un ochi pe aici.Pozicile voastre sunt superbe.
Sa va traiasca bebeii si multa sanatate!

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Lorelai
Meli, Monica,Iga
Daca vedeti acest mesaj,va rog sa-mi scrieti DPN ca sa o completez pe listuta!!!
Pupicei!

INCA NICI O VESTE DE LA ANGI!!!

Theodora, Alexandros, Yannis
POZELE NOASTRE: aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Frumoasa lista si din ce in ce mai lunga!
Bun venit noilor membrii, sa va traiasca gemenii si sa fie sanatosi , sa va bucurati de ei.
Eu sunt foarte ocupata, dar voi incerca sa ma uit macar la mesajele de aici.
Mi-e dor de voi si sper sa am timpul pe care-l aveam odata(chiar si atunci putin), sa fiu mai des alaturi de voi.
Pe scurt despre Andrei si Andreea: de mai bine de o luna, am renuntat si la pampers-ul de noapte(la Andreea); Andrei inca-si mai da drumul pe el cand se ia cu joaca. Medicul mi-a zis sa nu-mi fac probleme.
Andreea vorbeste mult , insa doar cand are chef; si, de cele mai multe ori, are, imi face capul tambal cu cat vorbeste. El vorbeste putin, nu are chef sa dialogheze, dar, la fel, medicul mi-a zis ca ma framant degeaba.
Incerc sa va mai sciu, cand am timp.
Va pupam pe toti, cu drag, nu va uitam, ne gandim mereu la voi.

Angi&Andrei&Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

elenacristina si gweno, bine ati venit cu bebei cu tot!

Asteptam poze!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=SimoV

Simona, Mia si Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

Theodora, sorry dar abia acum am vazut mesajul. eu intru mai greu pe forum pt ca scaunul de birou e incomod si cu laptopul pe burta nu se prea mai poate.

Noi avem DPN 21 martie 2005 si la ultima eco mi-au spus ca sint fetite amindoua.

pupici la toate mamicile si bebelasii,
Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gweno spune:

Am vazut pe forumul "odisea sarcinii..." ca ad riana a nascut un baietel si o fetita.Daca este vorba de aceeasi persoana ca in forumul nostru ii urez felicitari si sanatate multa,si o asteptam cu poze si mai multe amanunte legate de bebei.Puici multi la .

LORY mamica lui ERIC SI FILIP -20 August 2004 http://community.webshots.com/user/gweno110

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Intr-adevar,a nascut Ad_riana pe 03.11.2004 o fetita si un baiat!TUDOR-ANDREI si BIANCA-CRISTINA!!!
Cu intirziere multe felicitari din partea familiilor de gemeni si nu numai!!!
Ad_riana te asteptam cu povesti si detalii!!!

"I will hold Christmas in my heart, and try to keep it all the year." - Charles Dickens.
POZELE NOASTRE: aici Poze noi!!! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33733" target="_blank">GEMENII
KALA CHRISTUGHENA! Theodora,Alexandros & Yannis

Mergi la inceput

Ad_riana, felicitari!!!

TUDOR-ANDREI si BIANCA-CRISTINA - bine ati venit pe lume! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, o viata frumoasa si fericita! Sa le aduceti la parinti si intregii familii numai bucurii!!!

Mergi la inceput

Theodora, m-am uitat la pozele noi! Sunt nemaipomeniti nazdravanii tai! Ce mult imi plac pozele alea cand fac baie!!!
Va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zulu spune:

Felicitari!!! sa-ti traiasca! sa fiti sanatosi si fericiti si norocosi si iubiti!!!!
Felicitari Ad_riana!!! si bine ati venit pe lume TUDOR si BIANCA!!!
Pupici de la zulu, Alexia si Anita!!!

Mergi la inceput