Povesti - unde gasim?

Povesti - unde gasim? | Autor: anne-marry

Link direct la acest mesaj

... un site cun povesti in romana? pentru copii, normal.
multumesc.

anne-marry 31 sapt DPN 21 Dec.
http://photos.yahoo.com/aniuta22111980
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am in vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by marius

Am in vedere.

cumva... www.marius.rdsor.ro/ebook/cipi/index.html" target="_blank">asta?

eu sunt un mare fan al lui cipi! poti sa pui pe net si calutul cosmic???!!! pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu asta ci povesti audio. Cipi e o cerere mai veche pe care am rezolvat-o doar partial (spre rusinea mea ca am continuarea dar e de lucru pana la capat). Dra ci Cipi tot am sa il yermin pana la urma dar stau tare rau cu timpul pana prelucrez imaginile si programez eu paginile... off of.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

aici..
http://RECLAMA/index.php?r=prenume/unu.html

------------------------
poze cu Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Exista un alt site, destul de asemanator cu desprecopii... numai ca are o impresionanta colectie de poezii, cantecele si povesti. Culegerea e facuta in intregime prin efortul si daruirea utilizatorilor, parinti ca si noi, cu griji, joburi si timp limitat. Si totusi, unii si-au gasit timp sa scrie povestile - dupa o carticica, din amintiri si chiar din imaginatia proprie; si sunt mult mai putini decat la DC. Credeti ca noi putem face chestia asta? Cei care sunt dispusi sa munceasca un sfert de ora pe zi in folosul comunitatii, sunt asteptati aici, la acest subiect, sa posteze titlul (si autorul) povestii si cateva fragmente in fiecare zi. Credeti ca se poate?

Q

PS.dupa ce imi fac programul de dimineata, cat timp Dinu doarme, eu voi incepe sa postez Povestea lui Muk cel mic (Wilhelm Hauff)

Mergi la inceput