Mamici de mai-iunie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 3
mstroie spune:
Ruxel incerca la Centrul de Planing Familial (de langa Giulesti) tel 224.93.74 si intreaba daca are program si acolo. Eu m-am programat la dr. Ion Ionut pentru luni, ca in spital nu cred ca reuseam sa ajung la el.
Am mai dat acum o cautare cu google si uite ce am gasit:
Maternitatea Giulesti "Panait Sarbu"
Tel.: 021/637.50.25
Mari
10 saptamani
babygirl spune:
Rux, aveam peste 500 la 3 sapt, aproape de la ultima menstruatie
"Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pana la lacrimi." (A.Camus)
Ruxel spune:
Mstroie mersi tare mult. Adineauri am sunat si eu la un nr. pe care l-am gasit in pagini aurii si mi-au spus ca il gasesc Luni, Miercuri si Vineri de la 8.30
Eu vreau sa ma duc luni la el, dar sper sa nu fie aglomeratie.
Daca tu te duci luni la Ion Ionut la centrul de planing, pot sa te rog sa te interesezi cand este Puia acolo? Te rog asta gandindu-ma ca poate nu-l prind luni totusi.
[url=http://preg.fertilityfriend.com/pages/63e9a]
mstroie spune:
Ruxel eu ma duc luni intre 16-18 are program dr. Ion, daca tu te duci dimineata la dr. Puia poate ai timp cand te intorci sa-mi spui daca ai reusit sa ajungi la el, daca nu oricum o sa intreb la centrul de planing.
Mari
10 saptamani
simonaeus spune:

Dragelor azi l-am vazut in sfarsit pe bebe.
Am vazut ca ii bate inima cu 176 batai pe minut, are 1.8 cm si totul e bine.
Dupa cum arata se pare ca are 8 sapt si doua zile, desi dupa calculele mele trebuia sa aiba mai mult de 9 sapt , UM fiind 08.08.
Oricum mi s-a spus ca trebuie facuta o olta eco la 13 sapt, pentru o noua estimare.
Sunt f. fericita. Nici nu am cuvinte sa descriu ce-am simtit.
Mygirl: si eu am primit mesajul acela despre pregatirea viitorilor parinti, dar nu m-a speriat.
Referitor la analize, de la medicul de familie mi-am facut gratuit urmatoarele analize la Synevo - Medicover: acid uric seric, alaninaminotransferaza, aspartataminotransferaza, bilirubina, calciu ionic si seric, creatinina serica, electroforeza , glucoza serica, proteine totale serice, sideremie, uree serica, urina biochimie si sediment, examen sediment, anti HIV (1+2), hemograma, RH, gr. sang, urocultura, VDRL.
Sotul meu a facut cu plata RH si grupa.
Urmeaza sa fac alte analize cu plata: toxoplasma, listeria, chlamidia, etc.
Sper ca ti-am fost de ajutor ca de asta suntem toate aici
babygirl spune:
mstroie, UM la mine 02.09
Cornelia, 1/360. am repetat azi testul. sa vedem...tu zici ca se trateaza? sper sa nu am listeria, iar daca am, sa fie asa cum zici tu.
"Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pana la lacrimi." (A.Camus)
Cornelia spune:
Babygirl, e cam mare valoarea. Nu ma prea pricep, dar din ce am tot citit (in mare parte pe forum) stiu ca se pote face tratament si trebuie tinuta sub control. In cazul tau trebuie sa scada. Poate totusi, rezultatul analizelor este eronat. Au mai fost subiecte pe tema asta si stiu ca sunt fete care au facut tratament in timpul sarcinii. Da o cautare pe forum sau posteaza o intrebare. Pe mine m-a interesat pt. ca am vrut sa aflu cauza pierderii sarcinii. Mi s-a spus ca in nici un caz nu a fost listeria.
Mickyyy, am inteles. Iti tinem pumnii. Eu cred ca bb este ok si nu l-a influentat nimic.
Pupici!
Cornelia
iuliana spune:
La noi UM 08 septembrie, due date 18 iunie.
http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat
NewMami spune:
Iuliana iti multumesc ptr. raspuns si imbarbatari. Astazi oricum in doua ore merg la doctor si o sa vad ce o sa-mi spuna si el. Problema e ca dimineata n-am nimic, totul incepe dupa ora amiezii si tine pana seara (pana cand mer la nani). Adica dupa ce ma misc, fac ceva efort (nu prea mare caci job-ul meu e mai mult pe calculator. Daca as sta intinsa sa ma odihnesc vre-o ora as fi din nou OK ptr. o perioada.
Uneori am dureri si de spate (in zona rinichilor). Ce mai una alta o sa aflu mai multe astazi de la doctor. Sangerari nu am, Doamne iti multumesc. Dar sunt speriata rau de tot. O sa va spun mai multe mai tarziu dupa ce ma intorc de la medic. Sper ca totul sa fi bine.
Am vazut ca MStroie a facut lista cu mamicute, UM-ul meu e 01.09.
Numai bine va doresc.