Bebelusi de iulie-august 2004 (7)
Raspunsuri - Pagina 12
roller025 spune:
neatza pe la pranz!
io dormii de dimineatza mai multisor ca aseara ma corupsera neshte fete de pe forum cu o evadare si m-am chinuit pana pe la 2 sa gasesc indicii si sa rezolv jocu si nu reusii. si nervoasa ca nu-mi iesi vrui sa ma culc da' aveam neshte concerte in pat!!! norok ca asta mik a papat si a adormit f repede azi-noapte!! asa ca acu is la o cafa mai mare!
un w/e bun sa avem! ca io iar raman solo pana luni
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici
cristalina spune:
Neata!
Pe mine ma chiama si Joiana si Priana!...:)...(da' asa ca vacile noatre, mai anemice!)
Neica, sa va inarmati cu rabdare cand incepeti sa dati suc de fructe la cupii! La noi e show la fiecare masa de dimineata. Dupa alea 3 lingurite de suc nu mai vrea mancare! E belea!...alerg cu biberonul dupa ea sa manance macar un picutz...
E ca si cum le-ai da prajitura inainte de ciorba!...hahaha
Urlete, chiraituri...si o masa care dureaza o ora si jumatate!...
Irinuca, productia de lapte creste de la ceai si la 2 luni jumate!...:)
Mie aseara mi s-a traznit un gand ca nu ar mai fi laptele meu bun la gust...Omu' mi-a zis ca nu imi mai da sa mananc ciucalata ca de la aia imi vin idei...:)))
Gata, ma duc sa le furajez pe vacutzele mele ca altfel nu mai dau lapte...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica
roller025 spune:
mey, cristalule si io am zis la fel de lapte si am baut ceai si am papat friptane si am dat completare nan la cupil. si azinoapte izvoram de-mi trebuia captare! sa vezi ce moace face la nan!
Dorsilia spune:
iar a disparut soarele asta ! offf MACAR sa nu ploua
ziceti-mi de stiti de o marca de marsupiu, model bun, care sa sustina bine capu, si sa fie bun pan-la kile mai multe, acu are aproape 7 puiu meu
rain spune:
si io pe aci!
fara cafea, dar cu un cappuccino ..irish cream!
noaptea trecuta am reusit si eu sa ma culc pe la 2.30 , si m-am trezit astazi la 9.30, dar cu pauze de papa toata noaptea, iar moata a avut chef de frichinit, m-a zapacit ....
in schimb astazi de dimineata mi-a facut un kk imens imens ca pentru trezire!
pupici
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1
leeloo2004 spune:
Salutare!
Ieri de abia apucasem sa intru pe site ca mi s-a taiat si n-am mai putut sa intru neam!
Am inceput si eu de 3 zile sa- dau suc de fructe, cite 2 lingurite inainte de masa de la 10 - i-am dat mar si portocala, miine o sa incerc si morcov, da' nu pot sa zic ca se omoara dupa ele - ce o sa fac in citeva saptamini cind va trebui sa-i inlocuiesc toata masa cu piure de fructe???
Am vazut ca se discuta de lapte praf - eu ii dau completare Milumil 1 ca asta i-a dat prima oara la spital si n-am vrut sa-l schimb; oricum la el n-a avut efect de "bebe american" - a luat in greutate ok si are acum 5.6kg la 3 luni si 1 saptamina. Doctorita de la dispensar mi-a zis ca e mare minune ca inca mai am lapte, tinind cont ca Stefan nu a supt nici o clipa si doar ma mulg regulat, dar pina una-alta eu ii dau la o masa 80-100 ml de la mine si restul pina la 175 Milumil - sper sa mai pot sa-i dau de la mine cit se poate de mult.
Stefan de citeva zile si-a descoprit degetelele si se uita la ele fascinat - de fapt cred ca uita de ele si de fiecare le descopera ca pe ceva nou - e tare simpatic sa-l privesti. Inca nu tine nimic in mina, doar daca ii pun eu o jucarie si atunci o tina in mina din reflex.
Acum ma calareste pe mine si e tare fericit - face ca o maimutica "uuu" - de fapt asta-i cel mai frecvent sunet pe care-l scoate - ai vostri ginguresc?
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
32 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga
roxanaz spune:
buna ziua!
multzumim ca ne-ati mai simtit lipsa - va rugam motivati absenta din lipsa de cable.
din pacate nici noi nu am putut iesi din casa nu neaparat de frig cit de vintul ingrozitor de aici. de abia azi am scos pitikania la plimbare si a fost bine.
in rest noi suntem cuminti (sa nu ne deochiati!), ieri noapte a dormit din nou de la 10 la 6.30, apoi mincat un pic si dormit din nou pina la 9.30. nu-i asa ca vreti si voi un copil asa cuminte? in rest tine jucaria in mina, ii place la baie si "vorbeste" toata ziua, ride cu gura pina la urechi.
va pupam si va dorim o zi super!
rain spune:
lia, ce rost are sa-ti mai cumperi marsupiu ...ala tine doar 9 kile !
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1
roller025 spune:
nicole, mai sunt si unele mai mari, da io zic ca nu's decat pt barbati
lia is de la chico sau de la mondocarp. io am de ala romanesc si-s f multumita...
leeloo2004 spune:
Si lui Stefan ii place la baie - mai ales cind il tin cu funduletzul in sus - atunci da din p[icioare si "inoata" de zici ca acum pleaca din cadita!
Cu grasimea de pe burta sunt absolut disperata - nu stiu cum sa scap de ea si , pe ansamblu cum sa fac sa scap si de cele 10 kg pe care le mai am pe mine - vreo idee salvatoare????
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
32 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga