Bebelusi de iulie-august 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna fetele frumoase si harnicute. Mamaaaaaa ce de treaba "faceti" voi. Hei papadicule, ai uitat sa mai spui si de aspirator.
Noi aseara am fost foarte maraite, dupa vreo saptamana de cumintenie. Asta ca sa-i amintim lui mami ca am facut ieri trei luni. De fapt, adevaratul motiv a fost constipatia. Help, spuneti-mi si mie ce faceti voi cand bebei sunt constipati. La noi e prima data cand suntem. Am mai avut probleme cu facutul "pupu"(cum spun americanii), dar nu eram constipata.(stiu ca sunt ceva supozitoare, dar habar nu am daca aicea gasesc asa ceva). Am ajutat-o un pic cu termometru, dar a iesit destul de putin si foarte consistent. S-a mai calmat dupa un pic, dar nu foarte mult. Asa ca la trei noaptea eram inca treaza, cu copilul pe picioare(nu mai puteam sa o tin in brate)leganandu-l. Sper sa nu se invete asa, ca e a doua oara cand o adorm leganata pe picioare.
Apropo de marsupiu, noi il folosim cu succes, si dormim asa bine in el. Mie in schim imi este frica ca se invata in el si nu mai vrea in carut. Si suntem asa nostime in marsupiu.
Hai ca fug la clasa, caci s-a terminat pauza.
Va pup pe toate dulce de tot.
Liliana si Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Liliana, cica putin ceai de musetel o idee indulcit (fiert bine putin zahar in apa, ca sa nu fermenteze) ajuta. Indulcit ca sa il bea...Daca vrea si neindulcit, atunci neindulcit.

Ma duc iar sa cantam!!!...:)
Afoana dar perseverenta buburuza mea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna mamicilor, speram ca nu ne-ati uitat...desi noi v-am citi printre picaturi nu am avut timp de scris si nu pt ca m-ar solicita baby Luca ci pentru ca ne-a venit in US , nasa din Ro. Asa ca o tinem intr-o continua plimbare si nu stiu cum rezista asa de bine bb Luca.
Sintem agitati pentru ca pe 17 octombrie avem botezul la care sint invitati 60 de persoane . Ne agitam cu tortul, si decoratiunile interioare pentru ca aici este putin altfel decit in Ro. Voi face poze si le voi pune pe net.
Luca al meu este un copil nemaipomenit, pe linga faptul ca este un scump si jumatate. Maninca la cerere (formula), este alert , zimbeste de-ti topeste inima, si doarme noaptea de la 10.30-11 pina la 6-6.30. Nu plinge niciodata fara motiv si-i place foarte mult sa stam de vorba , sa-i cintam.....Noroc cu CD-urile cu muzica pentru cpoii , primite din RO.
Acum baby Luca are 6 saptamni , 5,4 Kg si 60 cm. Aici nu se face profilaxia rahitismului pentru ca se considera calitatea vietii ca fiind superioara si in plus in California este soare tot timpul anului , deci nu este necesar. Am avut pina acum o singura vizita la dr. la 2 saptamini. Urmatoarea este la 2 luni cind se face si primul vaccin. Intre timp nimeni nu te intreaba sau ajuta cu nimic...
Mariaa nu am reusit sa-ti vad puiutul.
Sofia este o frumoasa si la fel si ai ei parinti.
Liliana imi pare rau ca Adela plinge atiti de mult, dar ce-a fost mai greu a trecut....
Am mai pus ceva poze pe net:

http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EeANWjFuxbuWzlI

Pupici la toate,
Olivia si baby Luca (zis si Uka)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

scurt si la obect ca e late!

nu puteam sa lipsesc de pe forum la ora asta, nu ?

Mada, sa va traiasca Sofia, sa fie sanatoasa, sa va aduca numai bucurii si fericire! Am vazut pozele, e tare dulce si scumpa ...

Lia, ce mi-a placut ...tu credeai ca toate mamicile au timp de gatit si de curatenie numai tu nu hehhehehehehe!
ia exemplu de la mine, eu la ora asta am iesit din bucatarie, de la ora 10 stau cu nasu'n cratiti si gatesc ! ziua nu am timp fac nimic dar nu-mi pasa ...le fac eu candva

Liliana, mai au si puii mici zile in care se constipa, la fel ca si noi, nu te speria si las-o sa faca singura, altfel o sa trebuiasca ajutata mereu si nu-i face bine!
Aveti poze cu Adela? vrem si noi sa vedem

Monica, sa vezi ce vocalize fac si eu ...direct la eurovision ma duc anul viitor! facem un duo ?

Olivia, de uitat sigur nu v-a uitat nimeni, dar de pus absenti v-am pus. Ma bucur sa aud ca aveti un bebe asa cuminte si va tinem pumnii sa iasa bine botezul!

pupici la mamici si pitici

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

http://community.webshots.com/user/niar1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Am intrat si eu in toiul noptzii. Nu mai scrieti asa de repede ca n-am timp sa citesc

Am fost la cantarit, caci joia e zi de cantarit: raportul: 2 luni si jumatate, 6,680kg.
VA pup, ca s-a trezit Andy, m-a duc sa-l adorm cu o tzitzi.

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

http://community.webshots.com/user/irrinuca

Mergi la inceput

Nu stiu de unde am scos-o!!!!!!!!

Rectific: 2 luni si jumatate, 6,810 kg.

Mergi la inceput

Hai ca am citit din urma!

As purta si eu sutien prin casa, dar il pun si ma apuca mancarimile. Nu mai suport sutienul, nu stiu ce se intampla, plus ca ma irit de la el. Am dat alaltaieri un sac de bani pe unul cu fermoar sub san, si capatul de la fermoar imi intra intre sani si ma irita de zici ca nu-i adevarat. Plus ca daca il port in somn sua prin casa mi se umfla tzitzi si mai rau.
Stiti voi daca de la ceaiuri creste productia de lapte??? Nu e cam tarziu la 2 luni jumate de la nastere???

Cat il priveste pe Andy mic si fericit, am inceput sa-l punem pe burtica si spre stupefactia noastra, isi tine capul bine (ptr cat de solid e), si mai impinge si cu genunchii pana se da cu capu de marginea patutzului. Daca ii dam jucarii nu se joaca si el frumos ca totzi kopiii, el le trage pumni. Face exact ca un boxer care se antreneaza. Mi-e sa nu iasa un bataush. Ursului cantaretz Winnie the Pooh ii trage in continuare la moaca pana il da cu cracii in sus. A invatat sa dea paginile la carticica lui de material textil. Se pare ca ii place mai mult decat jucariile de cauciuc.

Era o discutie mai sus despre lapte praf care ingrasa copilul. Stie cineva de SMA Gold daca ingrasa copilu???? Eu ii dau inca jumate san jumate formula, si are 5 scaune pe zi (dupa fiecare masa). Cred ca daca i-as da numai formula ar face mai rar. Laptele de san se digera imediat.
Acuma culmea! ii place sa faca kk numai cand e in pozitia sezut, in carseat sau la mine in poala. Daca e intins jos nu se poate, se screme si se enerveaza. E caraghios rau cand se screme, exact ca un om mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Neata!

Nicole hai ca m-ai bagat sub radical, tu gatesti la ore asa mici mama ??? Io aseara m-am culcat la 12 si mi s-a parut putin de dormit ca puiu m-a trezit la 3 pt papa, apoi la 7 pt papa si de-atunci nu mai doarme, e activ de dimineata, si ma gadila cu manutele la fata, deci nu se pune problema sa dorm.

Las ca o sa avem noi timp si de dormit cand maicresc puiutii nostri.

Azi vaz ceva soare sper sa putem iesi afara ca de 2 zile n-a scos nasul micutul si se cunoaste.

Mai nou a invatat sa tina zornaitoarea in manuta si sa o scuture. Isi mai da cu ea in cap ca nu se coordoneaza bine inca si o mai si scapa. Tot mai nou s-a invatat ca e mai bine sa-l car in brate de colo-colo la mine pe umar si apoi cand se plicti sa-l adorm pe stratu adipos de pe burta mea.

By the way....cand ma sui pe cantar nu stiu ce-mi vine sa fac....m-am mai ingrasat un kil, am 61 acu si mananc pe sponci, va zic eu. Cand ma uit in oglinda vaz de unde mi se trage... mie nu-mi scade inca burtica, in rest e ok, da in juru buricului e slana fetelor. Ce sa fac? Abdomene? Sau sa-mi pun puiu pe picioare si sa ridic picioarele? Cu cele aproape 7 kile ale lui e bun de asa ceva. Sa va zic ceva funny...apropos de greutate .... aseara cat io am mancat, gatit si spalat ta-su l-a luat in primire adeca il dadea huta cu carutu si el belea okii in computer, avea de lucru, si se tot scartaia copilu pana a inceput sa ma duara sufletu si-am dat o strigare din bucatarie sa-l ia-n brate. Si s-a executat. Apoi dupa 5 minute a venit cu el la mine in bucatarie sa-mi arata ca a inceput sa-i tremure mana dreapta ca deh, e greu cupilu, si sa ma-ntrebe io cum fac de nu-mi tremura mana si i-am zis solutia...practice, practice and then practice again ; Io am neste bicepsi formati de la carat copilutu de-l fac sa se simta jenat pana si pe Popeye Marineru

o zi calda sa avem si sanatate, ca-i mai buna decat toate
pupi
Lia si Danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

adeca io-mi beau cafeaua fara companie p-aci? pana si ratonu meu doarme pupa-l-ar mama de dulce!

Roxi, unde a dat bir cu fugitii?
De Diana21 mai stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Dorsilia

adeca io-mi beau cafeaua fara companie p-aci? pana si ratonu meu doarme pupa-l-ar mama de dulce!

Roxi, unde a dat bir cu fugitii?
De Diana21 mai stiti ceva?

si io, si io beau cafeaua:-)))
catrina a dormit de aseara de la 10 pin la 6 a halit si-acu mai doarme o tura...nah imi tre si mie ceva timp sa ma mulg muuuuu ma cheama Fulga:-)

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput