Mamici de ianuarie-februarie 2005(42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Problema mea ar fi ca mi-e din ce in ce mai greu sa ajung la sv...iar frigul asta...ma omoara..
A...a sa va spun! Ieri am fost la dr,sa-mi vada mana. Si cum m-am dus..asa m-am intors,ptr ca atunci cind i-am spus ca sunt insarcinata,a zimbit si mi-a spus: radiografie este exclus, fizioterapie-este exclus; medicamente-este exclus, deci...ramana doar sa iti pui comprese su apa rece ,sa nu faci efort cu mana ,sa nu o bag in apa fierbinte,sa nu o mai masez,sa nu o tin in jos...Asa ca...acum nu-mi ramane decit sa-mi "plang de mila" cand ma doare...

Coca 25 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna dimineata!
Am trecut sa va pup, ca ma intorc in pat, caci azi-noapte am avut contractii multe.:(
Fetelor, imi pare rau pentru voi ca trebuie sa suportati frigul din tara. Daca as fi avut o casa mare v-as fi luat pe toate la mine pe timpul iernii, in concediu.

oana si bebitza din burtica (28s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Pupici la burtici si bebiti
Am intrat doar sa va trimit cate o sa va incalzeasca sufletele pe vremea asta urata. ma intorc la lucru din pacate, dar v-am citit.
Oana multa sanatate tie si lui Seb. Sa dea Domnul sa stea cat mai mult acolo in burtica.
Coca ai grija de manutza ta, protejez-o!

Mirela si Bubulina 29+

Noi 2 si Minunea

Mergi la inceput

Cornelus decisa recapitulam : esti ardeleanca,devenita olteanca "cu forta"..
Eu...ce sa mai zic? Ai mei sunt regateni amandoi, dar eu m-am nascut in Slatina, pe 30.12,ptr ca mama "a indraznit" sa vrea sa faca revelionul la niste prieteni de acolo..Acum sunt casatorita cu un ardelean...Oare copii mei ce-or deveni?? Dar parca conteaza...Sanatosi sa fie..

Mergi la inceput

Oana esti mai bine? Aveti grija de voi..
O prietena multumesc ptr grija ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Anda, daca ai 24 de saptamini, iti mai ramin 16 pina nasti, nu 26; asadar ai trecut cu mult de jumatatea sarcinii, nu mai e asa mult. Iar fetitele vin chiar mai devreme, deci ai putea sa mai ai doar 14...

Rabdare

Leta & bb Andreea 25+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Buna Dimineata
Oana ma bucur nespus ca te-ai reintors printre noi. Sa de-a Domnu sa te faci sanatoasa si sa ai grija de tine si de Seb.
Draga Alina vezi ca sint doua feluri de saci de dormit, unul din material pentru vara si altul pt. iarna. au doar minutele libere si atunci nu vei avea nevoie de paturica doar eventual cind iesi afara cu daca nu ai un sac pt. carucior.
Crinuta nu te supara pe mine ca te intreb dar tu vrei sa-ti tii puiutul toata iarna in casa? Gindeste-te la diferenta mare de temperatura , ceea din casa si ceea de afara. Era doar o intrebare si nicidecum un repros. Fiecare face cum stie si crede mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna dimineata fetelor si o zi frumoasa (in ciuda vremii de afara)...

Crinuta, ecografia mi-a facut-o dr-ul. Radulescu de la Filantropia si mi s-a parut destul de sigur pe el, iar doctorul meu mi l-a recomandat cu caldura...de ce crezi ca ar trebui sa refac ecografia?...hai ca acum m-ai ingrijorat rau de tot...

Oana si comoara 21+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Crinuta, bine ca te mai citeste omu' ca altfel credeam ca iar ai plecat in AS.
Lenjeria o sa mi-o coasa mama lui George ca ea are masina si tot ea se si pricepe. Eu nu o sa-i iau sac de dormit pentru ca bebelusii cam dau din picioruse si se rasuceste in sacul acela de dormit pana se spanzura, prefer paturica pentru ca la noi oricum este o caldura in casa de behai asa ca sacul mi se pare inutil. Mai ales ca am vreo 4 paturici mai groase si mai subtiri si nu cred ca mai este necesar sa-i mai iau si sac de dormit, ajunge.
Uite ca am memoria scurta si am uitat sa te intreb ceva: la noi se apropie termenul sa facem o noua eco, la cine o sa ti-o faci, la Iosup? Si stii de care, simpla sau morfo?

"ingerasele" 28+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Amaya, eu am inteles ca aparatul acela este la fel de bun ca cele unde costa echo morfo 2 milioane (in clinici private), doar ca este pret de spital. A nu se confunda cu cel de 150 mii, care nu este nou si performant, ci doar unul obisnuit.
Mie dl. dr mi-a spus ca am facut o alegere f. buna ca am facut-o in spital.

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 23

Mergi la inceput