Sarea in bucate
Stiu ca s-a discutat si in trecut despre sare in mincarea bebeilor,dar,apropiindu-ne de virsta de un an ,vreau sa stiu voi cind a-ti inceput sa o folositi?
Azi le-am pus un praf de sare pt prima oara si au mincat cu mare placere,aproape topaiau...As vrea totusi sa mai astept putin pina sa o folosesc zilnic...Ce credeti?
Theodora, Alexandros, Yannis
Love you all...
Raspunsuri
Luizax spune:
Eu am liber la sare de la pediatru inca de la 4 luni. Dar nu i-am dat ca nu am vrut eu. In mama si copilu zice ca bebeii nau nevoie de sare in mancare nici macar peste 1 an. Asha ca....fiecare cum are kef :)))))
Luizax - karkotash shef!
MariaM spune:
Si noi am avut liber la sare de pe la 5 luni, am pus exact cat sa aiba mancarica aia gust...si atat...
nu prea am tinut cont de carti....muream cand gustam din mancarea lui...nu avea nici un gust..
a crescut bine, analizele mereu super ok...si l-am facut mare cu sarea in mancare...:)))
va pup
Maria
ymellda spune:
Noi am introdus sarea pe la opt luni, chiar daca era permis si mai devreme. Acum Andra mananca la fel de sarat ca noi, dar nici noi nu exageram. Chiar avem feluri in care nu pun sare. Carnea de vita eu o pregatesc fara sare si doar sotul meu isi sareaza in farfurie. Pentru noi folosim condimente facute de mine (busuioc, piper etc.) in farfurie, dar Andrei nu i-am pus inca.
ANDRUTA mica si mamica ALINA
danis spune:
nici noi nu am pus inca sare in mancarea andei (8 luni jumate), ba chiar ne straduim sa mancam mai nesarat; cine doreste supliment, isi pune in farfurie; putetzi incerca, chiar daca la inceput vi se va parea ca mancarea nu are gust, in cateva saptamani veti vedea efectele (mai ales pentru frumusetzea mamicilor, care nu vor mai retine apa in anumite perioade...)
sanatate maxima!
Daniela si bb Anda
diana12 spune:
Si eu am inceput sa ii pun sare in mancare, numai atat cat sa dea gust, de pe la opt luni. Nici atunci nu prea vroiam sa o fac, dar m-a convins o asistenta, care ne vizita de cand s-a nascut maimutica si pana la un an de doua ori pe saptamana, ca daca vreau sa nu imi mai faca mofturi la manacare sa ii dau fetitei ce imi place si mie. De ce mi-a zis asta? Venise o data la noi, iar Ecaterina nu vroia sa manance. Mi-a zis sa gust mancarea si i-am zis ca mie nu imi place asa ceva, a gustat-o ea si mi-a zis sa ii pun putina sare ca nu pateste nimic copilul. Si chiar nu a patit nimic. Doar ca acum, are doi ani si opt luni, trebuie sa pazesc sarea foarte bine ca daca o prinde incepe sa o linga si sa zica "buuuuuun".
Numai bine, Diana & Ecaterina
Ochii care nu se vad se uita doar daca dai de prea multa fericire...