Bebelusi de martie-aprilie 2004 (19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

am intrat sa vad cate puncte am acumulat pana acum si am fost surprinsa sa vad ca acum iti trebuie 600 puncte pt glow. asa e? verificati si voi.

alex si mama - 26 apr 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Amelie, La Multi Ani! Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa, sa-ti bucuri parintii (sa nu-i trimiti la azil, chiar daca cuscrele astea ar fi multumite cu bautura si tigari! )
Hei, ce de reveniri! Alina, Ema, Monica, Luminita... Uelcom bec!
Mobriq - admirat comoara in poze - sa va traiasca!
Bebe - pentru noua caciulita!
Lavi - ziceai ca plange noaptea din senin? La Cristina am patit asa dupa fiecare vaccin (o noapte sau doua) ori cand a fost bolnavioara (gatul inflamat). S-a mai intamplat ocazional sa o aud scancind, dar adormea instantaneu, nici nu era nevoie sa ma duc la ea - cosmaruri probabil. Sa fie si dintisorii la voi? Cum a fost la piscina?
Corina - ce face, ce mai zice Stephi?
Micky - nu stiu cum poti sa mai stai fara sa alergi la doctor, zau!
Alina - sper sa te acomodezi repede si sa ajungi sa te atasezi de locurile alea. Stii cum era cantecul ala: Always look on the bright side of life... (na, ca desteapta m-am facut, bre! )
Ema - nici nu vreau sa-mi amintesc ce sani ferfenita am avut, ma mir ca mai am mameloane. Eu chiar am ajuns la mastita, la un pas de interventie chirurgicala.

Gata, fug, ca a venit mama! Uraaaa

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipstyle spune:

La Multi Ani David (cu intarziere) si Amelie !!!!
Sa aveti parte numai de bucurii si cer senin in viata, multa sanatate, credinta, iubire si tot ce e mai bun, sa va ajute Bunul DUMNEZEU!
Katalina, si eu ma bucur sa te cunosc! Citisem deja atatea mesaje de-ale tale ca mi se parea ca te stiu demult!
Ema si George, si din partea mea, bine ati venit!
Mickyyy, DOAMNE-ajuta!
Da' mult mai scrieti fetelor ! Abia mai prididesc sa va citesc! Eu n-am net decat seara aici, iar calc. e in camera cu Anelisa, asa ca depind mereu de programul ei. Sunt cam suparata ca i-am introdus acum 2 zile cereale (de la Milupa, cu orez si porumb si vitamine) si se pare ca nu i-au priit deloc, a vomitat si i-au aparut niste bubite pe fata, care nici acum nu i-au trecut. Ii dau cu bephanten si i-am scos cerealelel din meniu, DOAMNE-ajuta! Mai e si un pic racita, ii curge nasul si tuseste putin, dar e atat de ger afara ca nici la doctor nu-mi vine s-o duc. Plus ca v-am povestit de pediatra aia, as vrea s-o schimb. DOAMNE-ajuta!
Monica, bine ai revenit! Succes cu doctoratul si lui Eduard!
Si sa nu uit, multumim frumos pentru urarile de La Multi Ani adresate Anelisei pe 4, imi cer scuze ca n-am mai apucat s-o spun!
Am fugit, am o durere puternica in zona ovarelor si uterului, si junghiuri, cred ca am racit.
si sper sa reusesc sa mai intru curand!

Cristina si Anelisa Elena (04.04.04)

http://community.webshots.com/user/cipstyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Buna seara!Cam liniste p-aici!
A mai trecut inca o zi din viatza noastra, miine e o zi importanta pt. mine, puiul meu face 6 luni, si mi-am adus aminte de ziua cind a venit pe lume, si m-apuca asa o nostalgie, m-am dus la patutul lui si l-am privit minute-n sir.Mi-au dat lacrimile de fericire, poate si voua vi s-a intimplat macar o data acest lucru.E o alta minune a vietzii mele, care a venit pe lume intr-o zi ploioasa de marti ,pe 13 aprilie.Sper ca acest lucru sa-i aduca mult noroc in viatza.Mama ii ureaza puiului ei(care acum doarme ca un ingerash),sa fie sanatos,vesel,cuminte, si ii promite ca va avea o copilarie fericita, lipsita de griji, iar mie Dumnezeu sa-mi dea sanatate sa ma pot bucura de minunile vietzii mele.Mami te iubeste, puiule.

Dragele mele.Va doresc si voua sa traitzi aceeasi fericire pe care o traiesc eu in acest moment.Va pup pe toate si va imbratzisez.Imi sunteti dragi toate, indiferent prin ce tari si la ce distantze va aflatzi.
Sa fim fericite, si sa ne bucuram de minunile noastre.

Mai aveam multe de spus, dar....revin.

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre

Mergi la inceput

Sa traiasca Robertelul. Sa dea Dumnezeu sa ai toate zilele ca asta. Sa te bucuri de puiul tau si sa fii sanatoasa. Iar puiutul sa aiba parte de tot ceea ce vrei tu pentru el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

ROBERT

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ceva si despre Alex. In seara asta s-a culcat singur in patutul lui. Dupa o ora de strigate dupa mama, a reusit. ma duceam la el cand plangea mai tare si el incepea sa rada cand ma vedea. E tare smecher. si spunea ceva de genul mamemmemaomemomammm. O insemna 'mama"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

KATALINEI

La mine e ora 23,25 la tine e deja trecut de miezul noptii de aceea fac urarile pt al tau printzisor acu si apoi fug la somnic.

Sa-ti traiasca ingerasul sa te bucuri cat mai mult de el si sa dea Domnul sa-ti umple viata de bucurii.

LUI ROBY:

Numai fericire si implinirea tuturor dorintelor iti dorim de aici de la departare si sa-i multumesti pe parintii tai dragi, asa cum si ei te multumesc pe tine.
LA MULTI ANI CU SANATATE ROBY DIN PARTEA NOASTRA ( Hanna , LAVI-mama, Edi - papa)PS: o sa revin maine cu raspunsuri si ppovesti de la piscina

pusi si somnic linistit la toti ingerasii nostri.

Lavinia-mama si micutza Hanna

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Noapte buna.Somnic dulce bebelusilor nostri.

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

ROBERT
Sa cresti mare si sa iti asculti parintii,sa fii voinic si cuminte!
Dragele mele,eu tocmai am terminat cu o criza de isterie.A mea ,fireste
Amelie s-a trezit dimineata pe la 9.Toata ziua am fost afara la aer curat,a mincat bine,ne-am jucat cu ea,ca a fost si tati acasa...ce sa va zic,rasfatz mare ,nu cu linguritza.Boooon!Seara ii fac baitza si masaj,pijamaluta,si la nani!Asta vroiam eu.Asta nu vroia fata mea!Drept care ,pret de 2-3 ore,nea-m dat utza utza ,incercat toate metodele posibile!NIMIC!Copilul meu NU Si NU!!Dat din picioruse,ris,veselie mare!!Mai fetelor,nu stiu daca a dormit o ora adunat azi,un sfert de ora ici colo.Si totusi,desi noi astia batrini,rupti de oboseala,am fi picat fix cu nasul in perna...ea nu dom'le!!Ce sa va zic..la inceput am fost calma,dar la final mi-au dat lacrimile de ciuda ca nu reusesc sa o culc,de oboseala,de furie pe mine ,pe toti in jur.Stiu ca e un bebelus,o iubesc mai mult ca orice pe lume,dar in seara asta imi venea sa...o iau asa,agale,spre primul spital de nebuni
in fine,trebuia sa-mi vars oful,si cel mai usor e sa va bat pe voi la cap,trebuie sa ma intelegeti.

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput