Bebelusi de martie-aprilie 2004 (19)
Raspunsuri - Pagina 4
Veve spune:
Hehehe,Leano!I've been there!Nu ca te-ar incalzi cu ceva,da' cand era veve mica in fiecare zi aveam parte de program din asta;pan' pe la 11 luni asa m-a tinut copila mea.Uneori o-nchideam in dormitor si plecam...nu rezistam decat juma' de minut,si dupa aveam mustrari de constiinta de nu era adevarat;da' eram turbata de nervi!De cele mai multe ori il sunam pe tati la serviciu sa vina acasa s-o ia ca o arunc pe geam!Eeee,nici prin cap nu-mi trecea asa ceva,da' trebuia sa ma racoresc si io pe cineva nu?Ajunsesem la un stadiu de obosela ca nu mai puteam adormi noaptea si aveam stari de panica...ca nu pot adormi si iar incepe sa planga si iar o iau de la capat...Mereu aveam in urechi plansetele ei;si cand nu plangea mie tot mi se parea c-o aud plangand.
Cu crokodel e mai diferit un pic.Nu plange chiar atat de mult si chiar daca nu doarme,mai sta cate juma de ora in scranciobel sau scaunel si mai respir si eu.Noaptea nu dorm,da' parca nu mai simt oboseala ca inainte.Cred ca trezitul noaptea devine un fel de a doua natura la un moment dat....Las' mai,ca nu mai ai mult si scapi.Cand o sa-nceapa sa se miste singurica si sa se joace o sa plangi dupa momentele astea cand era dependenta de tine!
Cu-alte cuvinte,
LA MULTI ANI,AMELIE!
Sa cresti mare,frumoasa,sanatoasa,desteapta si tot ceea ce-o sa-ti mai doresti tu sa devii si sa ai o viata
minunata,plina de iubire si vise implinite!
Elena,sa-ti traiasca si sa intineresti alaturi de ea!
LA MULTI ANI,DAVID!
(sorry de intarziere!)Sa fii fericit si iubit,alaturi de cei dragi ai tai!
Si nu in ultimul rand,
LA MULTI ANI,ROBERT!
Iti dorim ca tot ce se poate mai bun si mai frumos sa ti se-ntample si tie,o copilarie senina si o viata la fel!
Katalina,piul tau e nascut "marti,13 aprilie",una dintre cele mai fericite date din viata mea!(cand mi-am cunoscut "colegu'")In general mie zilele de "13" si de "marti" imi aduc noroc!
Daniela,chiar,de ce 5 intepaturi?Vaccinutul pt.raceala tre' sa-l facem si noi luna asta,insa la 6 luni numai 3 "bucati" si-a primit croko.Pupici la bulanele sa treaca "bubu"!
Monica,nici Laur nu papa branza si iaurtel.Atata timp cat papa san si formula,nici nu ma stresez cu ele!Oricum,nu inainte de un an!
Hai,ca nu ma mai lasa musiu sa scriu!E plictisit!V-am pupacit!Somn lin!
Irina,veve & croko
pozici
ruprich spune:
LA MULTI ANI! ROBERT MIHAI!
Sa cresti mare, sanatos, fericit si plin de noroc, sa imparti numai bucurie in jurul tau, si sa culegi numai fericire.
ematutui: ar trebui sa ne luam de mana si bb meu este la fel ca al tau.
ematutui spune:
La multe luni si la multi ani tuturor bebicilor cre astazi implinesc inca o luna
Elena si eu patesc uneori la fel. Nu vrea sa se culce si pace. Mama spune ca face asa pentru ca ii este dor de mine si se dragaleste pana cand incepe sa planga si nu il mai pot opri. Si eu am avut si mai am momente de disperare pentru ca se pare ca numai la mine face asa.
Katalina eu nu o data am plans ci de foarte multe ori cand ma uit la el. Cateodata mi se pare ca traiesc un vis. Il iubesc foarte mult pe George si el simte lucrul acesta pentru ca ma pupa de ma albeste, astfel incat sunt tot o baluta, dintii de.
Si la noi este urat ploua si este frig iar George tanjeste dupa zilele in care statea toata ziua afara. Noi stam la casa. Si acum iese putin afara ca sa vada frunzele, catelul, puii, gainile, purceii. Este un copil interesat de tot ce este in jurul lui. Sa-l vedeti cum cerceteaza totul.
katalina spune:
'Neata!
Intru repede sa va multumesc pentru gindurile bune, si aceleasi urari vi le doresc si voua si copiilor vostri! Multumim din suflet.
Cuscra, te pup.
Avem musafiri diseara, petrecem, cu Magda si Ionut(nasii lui Robert si prietenii nostri), si parintii.....si voi!!!!
DAM DE BAUT!
Acum fug, caci am la treaba!!!!!!Va povestesc miine!
Pupici de la ROBERT pentru HANNA!
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre
Mickyyy spune:
.
La multi ani Robert!!!!!. Sa ai parte numai de bucurii in viata, mult noroc si sanatate, ca-i mai buna ca toate (uite ca s-a trezit poeta din mine ). Kata, nu ma pricep eu la urari, da's sigura ca nu te superi pe mine!!
Ela, nu pot sa alerg la doctor momentan, diseara tre sa merg la dentist, abia dupa vine vremea ginecologului. Si apoi la ce atata graba?! Daca bebe e acolo, sigur n-o sa fuga pana ajung eu la medic, in cel mai rau caz mai creste nitzel
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
Claudelu spune:
Elenoo, beibi, iar s-au schimbat rolurile???Aseara s-a culcat Raul destul de devreme, pe la 22.00 si singur inca...Si vad ca acum incepe Amelie sa nu aiba somn...astia doi zici ca se vorbesc, mai...o data unu o data altuPupa Raul bucuta ei
Kata, vad ca va distrati de minune!!Eu ma pregatesc intens de pe acum pe luna vvitoare pe 30 ca e Sf.Andrei si am promis ca facem chef!!!Deja si mama se tot gandeste ce sa-i cumpere la nepotu-so de ziua lui, apoi de Mos Nicolae, de Craciun...de parca el ar intelege...ma rog e singurul lor nepot, trebuie sa-i inteleg!!!
VV, dar frumos ai dus-o si tu cu vv mik???
Mobriq, Lumi, Alina, bine v-am regasit!!!
Gaza mea e tare cuminte, sa trezit la 9, a papat si la 10.30 s-a culcat din nou...dar sa nu va zic cat de adormita am fost azi dimineata, ca in loc sa-i pregatesc crema de gris(ca asta primeste dimineata) i-am facut lapte si mi se parea mie ca ceva nu e in regula, ca prea greu papa Raul...abia cand a terminat am vazut ce am facut!!
La noi e fff frig, bate un vant tare rece si plus de asta ma bucur ca au anuntata la TV ca ne-au bagat caldura si ca la noi in pivnita s-a spart o teava si tot fara caldura in calorifere am dormit azi noapte...e tare rece, cu toate ca am un calorifer electric tot nu se incalzeste destul(ce explicatie)
VREAU SOARE SI CALDURA!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Mickyyy
Ela, nu pot sa alerg la doctor momentan, diseara tre sa merg la dentist, abia dupa vine vremea ginecologului. Si apoi la ce atata graba?! Daca bebe e acolo, sigur n-o sa fuga pana ajung eu la medic, in cel mai rau caz mai creste nitzel
Mickyy, sa nu mi-o iei in nume de rau, ceea ce-ti spun acum e parerea mea !!Daca tot nu sti ce vei face cu sarcina, daca o ti sau nu, de ce sa o mai lungesti, de ce sa mai creasca, nu te vei simti mai mult vinovata??...eu una cred ca asta as simti si nu as mai amana...Ai mai vorbit cu sotu???El ce zice???
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Mickyyy spune:
Claudelu.....o lungesc tocmai pentru ca eu vreau sa pastrez bebelusul. Una e sa merg la control si sa-i vada tati inimioara batand pe ecranul de la ecograf si alta e sa-i arate doctorul un punctulet mic sau doar sa-i spuna ca's gravida dar ca e prea devreme sa fac ecografie ca oricum nu se vede nimic .
Iar daca nu se va putea sa-l pastrez, ma voi simti la fel de vinovata si daca o fac acum, si daca o fac peste 2 saptamani.
Claudelu spune:
Pai tu sti cel mai bine, ca fie vorba intre noi, fiecare avem cate o tactica cu care sa ne induplecam barbatii sa faca asa cum vrem noi!!!
Mai fetelor, la noi e atat de frig de parca a venit iarna, cam devreme, dar eu sunt intr-o mare dilema, nu stiu cum sa-l imbrac pe Raul???Vreau sa-l scot afar dar e ffff frig(4 grade) si bate si un vant de ala rece si taios...are sunt exagerata daca il bag intr-o salopeta de aia groasa cu gluga???As vrea sa-l imbrac asa ca atunci nu-mi fac griji ca ii ies piciorusele pe afara(ca Raul are prostul obicei de a-si ridica pantalonii) si nici de paturita n-as mai avea nevoie!Voi ce ziceti???E prea de tot???
Poze familie
inaioana spune:
LA MULTI ANI AMELIE! (scuze de intarziere!)
LA MULTI ANI ROBERT!
Fetelor, Katja imi scoate peri albi cu mancatul, zau! Nu mananca iar decat tzatze , nimic solid..numa' cateva linguritze si alea cu discutii si gata! Nu stiu ce sa-i mai fac! Am incercat sa-i fac un program mai serios ca sa-i fie foame, nu merge , face circ mare de ma ia cu dureri de cap!
Nu stiu ce sa-i mai fac, tot dau vina pe dintzisor dar deja m-am saturat de atatzia dintisori!
Numa iaurtul e bun dintre solide dar..chior. Daca ii pun ceva in el..s-a terminat!
empatizez cu Elena, si eu simt uneori ca-mi pierd "uzul ratiunii"!
Veve, eu sunt nascuta martzea, pe 13! Veeezi ce potriveala? Eram sortite sa fim cuscre, zau asa!
Ioana si Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja