Bebelusi de martie-aprilie 2004 (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza fetele!
Zau ca m-am mai linistit,m-a scos tati din camasa de fortza
Aseara am lasat-o pe mina lui Catalin,care a adormit-o si a pus-o in PATUTZ!!!
Pai sa nu-mi vina sa ???
Claudico,eu asa o imbrac pe Amelie,in conditiile meteo descrise de tine:un body subtire si salopeta groasa cu gluga,din aceleasi motive(piciorusele pe afara).Scapi de paturica pe care oricum nu o vor berbecii astia mici si rai.E suficient,nici prea mult nici prea putin.Gagica mea se oftica numai ca nu mai poate sa se miste asa cum vrea ea(a se citi cu viteza luminii)
Veve,exact cum spuneai matale patesc:simt ca urla copilul chiar daca tace,crize de nervi,dorinte ascunse in subconstient de a o arunca pe geam(stam la parter),mustrarile de constiinta dupa,cit casa!!.Am inteles de la alti parinti ca acum e paradisul,dupa vine orgia,cum spuneai si tu(parintii stiu de ce)
inaioana,eu zic sa incerci sa amesteci piureul (de ce ii dai tu) cu un pic de lapte de la tine,astfel o sa fie gustul un pic mai apropiat de ce e ea obisnuita!
Azi nu avem sarbatoriti?
Va pupic

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Apropos de aruncatul pe geam...si eu aseara am clacat...dupa 2 ore de leganat, jucat, mangaiat, vorbit, plimbat......reusesc s-o adorm pe fie-mea. O pun in patut, ajung la bucatarie, scot din congelator niste carne s-o pun la dezghetat, imi umplu un pahar de must, imi caut pachetu de tigari in geanta, imi scot o tigare, trag scrumiera aproape si.........ooooooooooooaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu incepe concertul fie-mea. Nu cred ca a dormit mai mult de 5 minute . Ma-ntorc la ea...mai bag o repriza de joaca scurta, una de leganat, si tot nimic. Maraiala in continuu si nici gand sa doarma sau sa stea singura in patut. Oricum am cedat nervos si am zis ca o s-o las in patut sa planga cat o vrea, ca nu mai suportam. Noroc cu cumnata-meu (nu stiu daca v-am zis, dar sta o perioada pe la noi asa ca mai am o mana de ajutor seara, ca-n speranta lu' barbata-meu care ajunge pe la 9 seara.....pot sa m-arunc si eu de la etaj) care n-a avut sufletul sa o lase sa planga si s-a repezit s-o ia in brate. Cum necum a reusit sa o adoarma.....da' daca nu era el eu eram croita s-o las sa planga...e a treia seara cand face asta (dupa 2-3 ore de scos peri albi doarme 5-10 minute si-o luam de la capat).

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Mickyyy,ai descris o seara obisnuita(de vreo 3-4 zile incoace) in familia mea!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

M-am plictisiiiiiiiiiiiiiit...vreau acasaaaaaaaaaaaaa.

Azi am pierdut juma de zi pe forum......ma dor ochii de la atata navigat.....bun la ceva si job-ul asta.....pierd vremea pe internet . Da' nu mai am rabdare sa stau.....nici sa plec nu-mi vine ca stiu ca tre sa ma duc la doftor si mi-e asa o groazaaaaaaaaa

Am mai intrat si pe la secretele bucatariei si-am tot citit retete de m-a apucat o foame c-as fi instare sa mananc si pietre. Si nu mi-am dat seama ca eu cica's in perioada poftelor acum
Sa nu radeti de mine, da' de multe ori mi se intampla sa uit ca's gravida . Eu stiu ca in general femeile gravide's uituce, da' chiar in halu asta n-am mai vazut pana acum.

Mergi la inceput

Moise, Isus si un barbos mic joaca golf. Moise ia crosa si cu o
lovitura
eleganta trimite mingea īn mijlocul unui lac. Imperturbabil, intra īn
lac,
apele se despart si īsi joaca mingea.
E rīndul lui Isus. Si el ia crosa si proiecteaza mingea pe o
traiectorie parabolica (parabola fiind specialitatea lui), mingea
aterizeaza
tot īn mijlocul lacului, pe o frunza de nufar, Isus linistit, merge pe
apa
si īsi joaca mingea.
Micul barbos īsi ia crosa si cu o miscare oribila, din aia de tip
care
n-a jucat īn viata lui golf, proiecteaza mingea īntr-un copac, de acolo
ea
ricoseaza intr-un camion si din nou de un copac, apoi pe acoperisul
unei
case, o ia pe un burlan si se rostogoleste īntr-un sant care se varsa
īn
lacul susnumit. Pe marginea lacului, un broscoi enorm īnghite mingea.
Deodata din cer apare un uliu care se repede asupra broscoiului si īl
ia īn
gheare, pleaca cu el zburīnd pe deasupra terenului de golf. Broscoiul,
luat
de ameteli, scapa mingea care aterizeaza exact īn gaura.

Moise se īntoarce spre Isus si-i zice acru :
- Uite vezi, de aia nu-mi place sa joc cu tac-tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Roby doarme, taticul a facut toate cumparaturile,inclusiv tortuletzul pe care-l voi , eu am terminat curatzenia, si acu' intru putin sa va ce mai zicetzi.

Deci, Mickyyy, sa inteleg ca te-ai hotarit!? Sa-ti urez sarcina usoara?CUM TE SIMTI? Hai poate azi beau si in cinstea ta si a bb-lui!!!!!
\Referitor la tatic, Clau a zis bine cu ce-a zis
ClauPosted - 13/10/2004 : 12:09:21
--------------------------------------------------------------------------------
Pai tu sti cel mai bine, ca fie vorba intre noi, fiecare avem cate o tactica cu care sa ne induplecam barbatii sa faca asa cum vrem noi!!!

Gata, vroiam sa ma laud cu fi-miu, da' n-o mai fac.Va zic doar ca la al 2 lea bb vetzi fi mai relaxate, nu vetzi mai arunca cupilu pe geam.Garantat.sau cine stie.
hai pa.

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre

Mergi la inceput

Kata, nu-mi ura nimic deocamdata. Intre cea ce-mi doresc si ceea ce vom hotari in final e o diferenta maricica. Mai ai si tu nitica rabdare....o sa va anunt eu daca chiar m-am hotarat (de fapt NE-AM hotarat) sa-l pastrez .

Cum ma simt?! Mult mai bine ca atunci cand eram cu Malina....o fi inceputul sarcinii, naiba stie. Singura problema deocamdata sunt oaresce greturi matinale (dar destul de usoare). De fapt spuneam mai devreme ca mi se intampla des sa uit ca's gravida....iti dai seama ce rau ma simt daca nici nu-mi dau seama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Robert! Sa cresti mare si cuminte si sa-i bucuri pe mami, tati si fratiorul tau.Sa ai parte numai de impliniri in viata.
Kata arunca niste tort si in Canada.

la bebici si mamici.

Anca, mamica de Vlad(17.10.1997) si Thea(29.03.2004)
http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Am revenit si io...am fost la plimbare cu Raul...bbbbrrrr ce frig e afara,iar acum am exact aceleasi senzatii(sau cum le-o zice!), de-mi ard si urechile si obrajii Pe Raul l-am imbracat in salopetuta aia groasa si bine am facut ca a fost cald si la manute si la nasuc!!!Sa-i de-a D-zeu sanatate la varu lu' Clau ca s-a gandit sa-i cumpere o salupeta de aia, ca mie sigur nu mi-ar fi sarit gandu pana acolo

Mickyyy, sa sti ca eu nici acum nu mi-am revenit, tot uituca sunt...pe vremea cand eram gravida aveam o scuza(cand uitam ceva spuneam la toata lumea sa ma inteleaga, dar sunt gravida), apoi am fost lauza, aceeasi scuza, dar acum ce scuza sa mai am

Elena, te-am urmarit. am citit la Scandinavi ca vin ai tai de sarbatori...nici nu te lauzi?? Ma bucur pentru tine, ca stiu ca iti doreai tare mult!!!

Kata, ii bun tortu???

AAAAAAAAAA, am uitat sa va spun ce am facut acum cu Raul, ca el tot in brate vrea...in patut i-am pus o perina mare si l-am pus acolo cu toate jucarioarele lui si de vreo 30 min nici gurita nu io aud...I-am facut poza, abia astept sa le scot si sa le pun!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipstyle spune:

ROBERT

Multa sanatate, fericire si zile senine alaturi de cei dragi sa-ti dea Bunul DUMNEZEU, in Numele DOMNULUI SFANT IISUS!

Cristina si Anelisa Elena (04.04.04)

http://community.webshots.com/user/cipstyle

Mergi la inceput