Bebelusi de martie-aprilie 2004 (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Bine v-am gasit fetelor!

Am vrut sa intru aseara si DC-ul era in revizie.
Mi-a parut rau pt. ca ieri, HANNA cea frumoasa cu ochi albastri(nora mea-pt. cine nu stie), a implinit 6 LUNI.

Familia noastra(cu mic si mare) ii doreste HANNEI o copilarie fericita si lipsita de griji, sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot binele din lume.
Draga Lavinia, sa-ti traiasca comoara cu ochi albastri, sa fiti fericitzi ,sa fitzi sanatosi si sa va bucuratzi demicutza HANNA. cel mai minunat lucru din viatza voastra.
LA MULTI ANI!!!!
Va pupam si va imbratzisam!PUPICI de la Roby pt. Hanna!

Si sa continui lista de sarbatoritzi:
LA MULTI ANI SI PENTRU:
Andreea (amelie)
Ioana
Andreea Cristina
Stefan Catalin
Adrei Alexandru
Maria Alexandra

Revin, caci am multe sa va mai spun.

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salutica fetelor!!!Am revenit si nou acasa...am ajuns pe la 15.00, dar n-am avut acces la calculator, vina o poarta Claudiu
Am avut vreme destul de buna, a plouat doar azi noapte si inainte de a pleca a inceput asa putin sa ploua...Raul a fost extraodinar de cuminte, a fost in centrul atentiei si cred ca i-a placut la nebunie...sambata a stat doar afara, in aer curat!!!E bine la tara, dar doar asa in vizita, cateva zile, ca altfel cred ca as innebuni

Voi vad ca ati fost tare cumintele, nu prea ati avut timp de internet

Eleno, ma bucur ca a fost bine la botez si ca v-ati distrat!!!

Daniela si eu mai mult noaptea stau ca atunci am liniste si pot sa ma concentrez mai bine

Veve, ce tati erou aveti voi!!SI au am noroc cu tati dar doar sambata si duminica, ca atunci e si el liber si ma lasa sa ma desfasor!!!

Fetelor, Raul a facut azi cunostinta cu covorulAm vrut si eu sa ma dau mare ca fiu-meu sta in picioare(binenteles tinut de manute), dar spre uimirea mea a facut o manevra si intr-o fractiune de secunda a fost pe burta...a dat cu caputu, a tras un plans de m-am speriat...abia si abia l-am putut opri..toata casa a sarit cu gura pe mine, mai putin tatal meu care a fost foarte calm si saritor sa ma ajute sa-l calmezAcum e bine, a adormit imediat dupa baita si papica!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Bebelusi martie:
Andrei Alexandru

Bebelusi aprilie:
Maria Alexandra

SI...
VLAD(alona)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

!Claudica,bine ai revenit!!!
Ma bucur ca v-ati simtit bine,cit despre acrobatia lui Raul,iaca aici de la cuscra:Sa nu-mi mai plinga baiatul ca...
Te pupic mult !

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rayuela

!Claudica,bine ai revenit!!!
Ma bucur ca v-ati simtit bine,cit despre acrobatia lui Raul,iaca aici de la cuscra:Sa nu-mi mai plinga baiatul ca...
Te pupic mult !

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mi-a fost doooooorrrr de tine!!!
Promit cu mana pe inima ca nu mai asa ceva niciodata,nu-l mai fac pe ginerica sa planga, pentru ca ma simt mult prea vinovata!!!
Ia spune cum va-ti distrat la botez???!!!

Poze familie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariana tache

Oana B, acum sunt in mare graba (plec la servici), dar am vrut musai sa iti multumesc ca ne-ai trecut si pe noi pe listuta. Suntem tare incantati. mariana tache

Bine ai venit in gasca noastra!!Sa ne spui mai multe despre piticotul tau!!!

Poze familie

Mergi la inceput