Bebelusi de martie-aprilie 2004 (19)
Raspunsuri - Pagina 10
Nedda spune:
ELENA, pe aici n-am auzit de asa "bucate" pentru bebelusi dar sunt multe chestii de care eu n-am auzit! Poate stie VEVE sa ne zica daca au si americanii cereale d'alea suedeze.
(Va sa zica Amelie s-a facut cuminte! Fata de isprava!)
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
codritu spune:
S-au culcat baietii mei, Tudor cu mare circ. Dupa amiaza nu a vrut sa doarma asa ca pe la 8.30 cand i-am dat cerealele a adormit mancand cereale. M-am bucurat ca m-am gandit ca gata pana pe la 1-2 noaptea, dar dupa 45 de minute tipa deja. Asa ca dupa inca un circ am reusit sa il adorm sa vedem cat va dormi.
Katalina, si al meu tot asa face noaptea, dar numai de cateva zile, inainte dormea de la 10 pana pe la 5. Nu stiu de ce si-a schimbat brusc programul.
Maine as vrea sa ii dau squash, a inceract cineva? Oare nu face crampe? Apoi o sa incep cu amestecurile desi inca nu am idee ce cu ce merge, dar al meu nu se prea omoara cu mancarea solida in afar de cereale.
La multi ani Daria sa fii cuminte si sanatoasa!!!
La multi ani pentru lui Delia!!!
ruprich spune:
LA MULTI ANI DARIA!
Sa cresti mare, sanatoasa si plana de noroc.
Buna fetelor!
Deoarece puiul meu nu mai manca legumele pasate sub nici o forma, ieri cu toate ca multe nu veti fi de acord i-am dat conopida fiarta amestecata cu o lingurita de iaurt natural si o lingurita de crema de branza Philadelphia light.Pot sa va spun ca a lins tot.Deocamdata este bine nu s-a intamplat nimic, decat niste gaze.
Eu ii dau danonino, cu tot ce se scrie despre el.Ii place foarte mult.In zilele in care nu manca legumele pasate le amestecam cu danonino si asa il pacaleam.Stiu ca nu este in regula, dar puiul meu imi da impresia ca ar vrea mancarica mai pentru oameni mari.Asta este.Stiu ca nu este bine, dar de multe ori ma gandesc cum am fost crescute noi si ma mai gandesc la oameni saraci care locuiesc la sate, aia ce fac cu bebelusii lor, credeti ca nu le da mancare pentru oameni mari?
Lui Robert ii dau Calciu si Vitamina C cate 10 zile pe luna. (impreuna)
katalina spune:
DARIA
Laura, sa-ti traiasca fetita, si sa te bucuri de ea!
bebelushului DELIEI
'Neata.S-avem o zi buna, la serviciu si acasa! la bebici.
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre
Claudelu spune:
Buna fetelor!!!
Azi am decis sa intru de dimineata ca week-end-ul asta suntem plecati si tare dor o sa-mi fie de voi!!!
La noi, la Arad a iesit soarele si a inceput sa se incalzeasca, dar in casa tot asa frig e!
Ruprich si eu i-am dat conopida fiarta si nu a avut nici, dar nu-i mai dau ca au fost fetele pe faza si au bagat spaima in mineSI vezi ca au sa spuna fetele ca gandesti ca si mamicutele lor, iti spun din proprie experienta
Ina, draga mea, Danonino n-a ajuns inca la voi la Ploiesti??Este un iaurt de la Danone, special pentru copilasi...Te-am lamurit???
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
LauraFlo spune:
Ce mamici moderne!!! Sunteti active nu gluma! Am si eu o nedumerire: voi cand dormiti?
Multumesc din suflet pentru urari, sa de-a Domnul sa avem copii sanatosi si destepti, iar pentru noi mamicile imi doresc sa putem tine pasul cu ei si nevoile lor! Multumesc!
Daria s-a nascut prin cezariana pe 15 martie 2004 intr-o zi de luni avand 3.700 Kg. Sarcina a decurs super dar in cele doua saptamani depasire am stat in spital deoarece aveam tensiunea 16. Probabil ca cele 23 de Kg cu care m-am garnisit si-au spus in sfarsit cuvantul. Dar totul a decurs minunat apoi ( cu exceptia faptului ca eu nu voiam cezariana ) : operatia super fara dureri de cap si alte complicatii dupa si vreo 11 Kg din cele 23 s-au dus. Dr. Popa de la Spitalul judetean m-a tratat ca pe o printesa ( si eu pe el ) iar Daria cele cinci zile cat am stat in spital a dormit mereu... a.. si mi-a ranit sanii de ziceai ca sunt din dantela facuti: rana -gaura-sfarc-rana si tot asa. Sambata mi-au scos si ultimile ate si apoi le-am spus la revedere! Ma-m imprietenit cu Bephantenul si mi-au trecut sanii si am purces la hranirea fetitei care crestea vazand cu ochii, ( lua in greutate cam 1.5 Kg pe luna) incat pediatra mi-a spus s-o las mai moale cu alaptatul ca o sa explodeze BB-ul. Cand avea Daria trei luni si jumatate am inceput serviciul si alaptatul s-a dus de tot undeva spre 5 luni.
Am angajat dadaca la 1 septembrie ( pana atunci a stat cu mama care este invatatoare si fusese in vacanta) si acum suntem super cuminti cand stam cu ea ( cu dadaca), dar cand apar mami sau tati acasa incepe spectacolul. Vrem la plimbare, vrem doar sa ne jucam fara somn si papica pana seara ! Primul dinte la trei luni si o saptamana, la vaccinul de patru luni febra mare 39 cu 6 si binenteles o vizita nocturna la spital, ... Si cam asta este povestea noastra .
Am vorbit cam mult nu-i asa?
Noi nu-avem voie cereale ca ne ingrasam asa ca prestam cu Milumil 2, branza facuta de mine cu calciu, mere coapte (mai nou) si supica din morcov, telina si piept de pui sau ficatel si din cand in cand cate un galbenus de ou de tara.
Deocamdata atat. Pa iubitelor, vorbim mai tarziu!
Mickyyy spune:
Neata mamici si bebeici!!
La multi ani Daria!!.
Kata, si eu ii dau iaurt Danone, dar simplu, si de multe ori imi papa o cutiuta odata (170ml). Ii place la nebunie, sta cu gurita cascata si se-ntinde toata dupa el daca nu ma misc suficient de repede cu lingurita.
Nu mai stiu daca v-am povestit...eu cat am fost gravida am mancat tone de castraveciori murati. Acum cateva zile ma luasera nitel greturile si dau fuga si-mi cumpar un borcan. Fie-mea care statea langa mine se tot intindea sa-mi fure castraveciorul din mana. Intr-un final i-l dau sa vad ce face cu el. Normal, se repede sa-l bage in gura. Erau suuuuper acri castravetii (abia-i mancam eu). Il baga fata mea-n gurita, il suge un pic, il scoate si sta cateva secunde pe ganduri (nici macar o grimasa n-am vazut pe fata ei, ea care atunci cand ii dau lamaie sa-i treaca sughitul se stramba toata si cu greu reusesc s-o pacalesc) si il baga la loc. Si da-i si suge , cu atat pofta ca nu-mi venea sa cred. M-am luptat cu ea sa i-l iau din mana si s-a lasat cu plansete cand am deposedat-o de pretiosul castravete.
Alta data eram la o terasa, cu berea-n fata si cu ea in brate. O tot vedeam ca se foieste si se-ntinde spre masa asa ca am lasat-o sa vad ce face. S-a repezit fie-mea direct la sticla de bere, a luat-o in maini (era destul de goala) si directia GURA. S-o fi vazut ce caraghioasa era cu sticla-n gura . Si cum se uitau toti de la mesele vecine la noi si se prapadeau de ras. I-am luat sticla din mana si-am pus-o deoparte. Urmatoarea chestie spre care s-a repezit ce credeti ca a fost....pachetul meu de tigari . Care daca nu ma miscam repede tot in gura ajungea . Si acum, daca vede o sticla de bere in apropiere se lungeste toata poate poate ajunge la ea.
Ieri era maraita toata, asa ca zic sa-mi scot fata la plimbare (adica sa dam o tura prin camera, o tin de manute (ii dau un degetele si ea singura se prinde de el) iar ea in culmea extazului se plimba peste tot). Si ce credeti ca-mi face fie-mea, ne apropiem de o masuta (care era plina de lucruri tentante pentru ea ) si in momentul cand apreciaza ea ca distanta e suficient de mica imi da drumu la maini sa se repeada sa ia ceva de pe masa. Am prins-o in ultimul moment, ca altfel galusca mea s-ar fi lovit sigur de coltul mesei ....
Hai ca v-am ametit cu amintiri din copilarie....da' tare draga mi-e indiferent ce ispravi bune sau rele face.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
Claudelu spune:
Daria
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Nedda spune:
LA MULTI ANI, DARIA! Sa fii iubita si sa ai o viata frumoasa! Laura, sa-ti traiasca printesa!
CODRITULE, eu i-am dat Larei, nu demult, squash amestecat cu pere (asa era combinatia in borcanel). Desi gustul era bunicel, Lara nu s-a omorat prea tare. A mancat poate un sfert de borcanel si a inceput sa se strambe.
Acum cateva zile i-am facut eu un pure de legume printre care si zucchini si iar n-a mancat. Se stramba si se scutura a sila de parca cine stie ce amaraciune ii dadeam. Si gustul era chiar dulce de la cartoful dulce din amestec. Dar ce, pot eu sa ma pun cu gusturile printesei Lara?
CLAU, unde plecati in weekend? La vreo distractie, ceva?
LAURA, apropo de intrebarea ta cand mai dormim, eu sa stii ca sunt pe alt fus orar: cu 8 ore in urma fata de voi. Asa ca scriu cand Romania doarme sau ca acum: la 3:20 dimineata (ora mea)! Am culcat copilul si eu imi fac de cap!
Nedda spune:
MICKY, scena cu sticla de bere mi-a facut-o si Lara cand eram musafiri la o familie de romani de aici. Au si filmat-o oamenii, ca prea a fost amuzanta. Lara era in brate la tata-su si statea in picioare, putin aplecata spre inainte, cum stau toti bebelusii cand sunt sustinuti in picioare si cu mainile amandoua apucase sticla. Pozitia ei era exact ca a unui om "afumat" care incepe sa-si piarda echilibrul. Punctul culminant a fost atunci cand a si inceput sa vorbeasca in sticla!
Sa-ti traiasca Malina cea ghidusa!