Sus...in Scandinavia (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

Si ca sa nu se mai planga Katarina ca-s lenesa si nu caut cabane..iaca ccc ca am inceput si eu vanatoarea de cabane si am gasit cateva tare dragute.Acu sa vad cat m-oi descurca la inchiriat!Am gasit ceva in Gränna cu posibilitati de calarieChiar mi-ar place sa incerc!Dar sa vedem si cat costa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

vezi sa fie si cu Ilie, plizzzzzzzz

pozulici

Mergi la inceput

Lasa bre,ca aranjez eu toata treaba!Mi-a omis detaliul pana acu,ma uitam dupa scaun pentru copii mici si chiar gasii!Elena,fii-ta are locul de onoare la masa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

ziua buna fetitze cu funditze!iar o punem de chef????

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Da,facem iar chef ,de data asta la Småland!Si fii-ta o sa aiba locul de onoare la masa pe scaunelul ei!!
M-am apucat si eu de trimis e-mailuri,sa vad daca gasesc ceva pentru weekend-ul respectiv,nu pentru o saptamana,cum am tot gasit pan' acu!Da' nu va faceti probleme,ca de facut tot facem chefu'!Gasesc eu ceva!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Servus la scandinave!

Frantz- Krantz, noi va asteptam la sf de saptamana in Stockholm .
Pregateste-te sa-ti pui in valoare talentele de gospodina ca mi-i asa un dooor de ciulaaaaamaa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by Katarina

Servus la scandinave!

no, servus!

mai uns pe suflet cu salutul asta

se vede ca te-ai imperecheat cu un ardelean
casatoriti-va odata ca e mai usor de spus ... ca n-am vrut sa scriu "se vede stai in concubinaj cu un ardelean"

Mergi la inceput

quote:

Servus la scandinave!

Pregateste-te sa-ti pui in valoare talentele de gospodina ca mi-i asa un dooor de ciulaaaaamaa!!

Ingredentele si fac,ce-am sa fac!hahah s-o crezi tu!!!acolo ma infiintez si stau pana e gata papica!(ca tot ziceai de pensiune completa)hehehe

Mergi la inceput

Apai io ce sa mai spui in cazu' asta...ca noi am facut tot posibilul sa nu se vada cand ne imperechem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by frantuzoaica

quote:

Servus la scandinave!

Ingredentele si fac,ce-am sa fac!hahah s-o crezi tu!!!acolo ma infiintez si stau pana e gata papica!(ca tot ziceai de pensiune completa)hehehe

Mey, mie sa nu-mi faci purici digeaba in casa..

Mergi la inceput