Sus...in Scandinavia (14)
Raspunsuri - Pagina 13
frantuzoaica spune:
Si ca sa nu se mai planga Katarina ca-s lenesa si nu caut cabane..iaca ccc ca am inceput si eu vanatoarea de cabane si am gasit cateva tare dragute.Acu sa vad cat m-oi descurca la inchiriat!Am gasit ceva in Gränna cu posibilitati de calarieChiar mi-ar place sa incerc!Dar sa vedem si cat costa!
frantuzoaica spune:
Lasa bre,ca aranjez eu toata treaba!Mi-a omis detaliul pana acu,ma uitam dupa scaun pentru copii mici si chiar gasii!Elena,fii-ta are locul de onoare la masa!
Rayuela spune:
ziua buna fetitze cu funditze!iar o punem de chef????
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
frantuzoaica spune:
Da,facem iar chef ,de data asta la Småland!Si fii-ta o sa aiba locul de onoare la masa pe scaunelul ei!!
M-am apucat si eu de trimis e-mailuri,sa vad daca gasesc ceva pentru weekend-ul respectiv,nu pentru o saptamana,cum am tot gasit pan' acu!Da' nu va faceti probleme,ca de facut tot facem chefu'!Gasesc eu ceva!!
Katarina spune:
Servus la scandinave!
Frantz- Krantz, noi va asteptam la sf de saptamana in Stockholm .
Pregateste-te sa-ti pui in valoare talentele de gospodina ca mi-i asa un dooor de ciulaaaaamaa!!
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by Katarina
Servus la scandinave!
no, servus!
mai uns pe suflet cu salutul asta
se vede ca te-ai imperecheat cu un ardelean
casatoriti-va odata ca e mai usor de spus ... ca n-am vrut sa scriu "se vede stai in concubinaj cu un ardelean"
frantuzoaica spune:
quote:
Servus la scandinave!
Pregateste-te sa-ti pui in valoare talentele de gospodina ca mi-i asa un dooor de ciulaaaaamaa!!
Ingredentele si fac,ce-am sa fac!hahah s-o crezi tu!!!acolo ma infiintez si stau pana e gata papica!(ca tot ziceai de pensiune completa)hehehe
Katarina spune:
Apai io ce sa mai spui in cazu' asta...ca noi am facut tot posibilul sa nu se vada cand ne imperechem
Katarina spune:
quote:
Originally posted by frantuzoaicaquote:
Servus la scandinave!
Ingredentele si fac,ce-am sa fac!hahah s-o crezi tu!!!acolo ma infiintez si stau pana e gata papica!(ca tot ziceai de pensiune completa)hehehe
Mey, mie sa nu-mi faci purici digeaba in casa..