Sus...in Scandinavia (14)
Raspunsuri - Pagina 14
Katarina spune:
Frantzo, furiseaza o privire si la fotografiile din albumul meu.Iti promisesem acu' cateva zile ca-ti arat ce face beutura din om.Fotografiile sunt din primavara asta, cand o facui lata la Braila sa uit ca tre' viu la suiedezi.
Am si-o foto din vara trecuta,io si plasturele meu, dovada clara a faptului c-am incercat sa ma las de fumat.
frantuzoaica spune:
Io nu inteleg ce facea baietu ala pe langa tine?si de ce tigara era indoita(in poza cu plasturele)Se vede ca va petrecurati de toti banii din portofele!Marfa!io nu avusei parte de asa party
Si bre,Ilie face pureci degeaba!Io ii fac cu folos!(sa se impreteneasca cu ai vostri!)
Katarina spune:
quote:
Originally posted by frantuzoaica
Si bre,Ilie face pureci degeaba!Io ii fac cu folos!(sa se impreteneasca cu ai vostri!)
Rayuela spune:
Katerinutzo,nici eu nu vaz nici o poza!
Iac aci poze cu monstruletzul meu:
pozulici noi
PS:e si nasul in poze
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Rayuuu, mama, e bestiala poza cu tzup tzup!!!
pozulici
ai vazut cum imi leg io cupilu de tocu usii?
poze Amelie
frantuzoaica spune:
Monstruletz!Ca-i o dulceata de fata!Si cautai sa ma uit mai bine la parul tau da digeaba!ca te-ai cenzurat!hahah
Bai si am vazut in pozele tale ca ai si tu dracaena.La mine mor pe capetenu stiu ce au...ca de ingrijit le ingrijesc eu cat de cat.La tine cum de stau pe pozitie?
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by frantuzoaica
Monstruletz!Ca-i o dulceata de fata!Si cautai sa ma uit mai bine la parul tau da digeaba!ca te-ai cenzurat!hahah
Bai si am vazut in pozele tale ca ai si tu dracaena.La mine mor pe capetenu stiu ce au...ca de ingrijit le ingrijesc eu cat de cat.La tine cum de stau pe pozitie?
ce sa stea mai,ca si la mine mor bietele,aia in poza suferise o operatie estetica,adica i-am zmuls frunzele vestejite!
poze Amelie
frantuzoaica spune:
hahaha bine ca si oaia vecinului nu-i mai grasa!
Habar nu am ce se intampla cu ele..cert e ..cand le iau de la magazin arata super fain dar cand ajung acasa la mine parca le da cineva cu parul!la toate!!in fine...
Fetelor, io primii niste raspunsuri de la cabane da' si in extra sezon is a dreaq de scumpe...una pentru 10 persoane si pentru 3 zile cam 2700 sek asa ca o sa ma reorientez spre ceva mai de cartierCica exista "localuri" speciale pentru party si sleep dupa.Ce ziceti?Va conformati sau...?(nu aveti alta sansa!)hahah