Sus...in Scandinavia (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

mi-a fost dooor de voiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Heiii, neatza..
Si mie de voi, dar de tine cel mai mult (ca ccc cu Kata si cu Frantz am facut aseara conferintz!!!) :-))

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

Hhaha..neatza!
Lilando,tat spui..nu putem sa avem si noi un secret!
Ce o face Elena?Poate vedem niste poze de la botez,cununie ce o fi avut ea(si cu ocazia asta poate ii vedem si permanentul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neziua fetili!
aaa,d'aia e asa slaba miscarea pe aci,voi stati la forfecat pe messenger,fara mine?
Am fost la botez,a fost frumusel,Amelie a fost cuminte (probabil ca de bucurie ca nu e ea victima.Eu tot ca draku arat cu parul,pentru curioase,da nu pun poze,vrea sa-mi pastrez aura
va pup si revin mai incolo

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Fetili ia treceti voi acasa si povestiti pe aici..lasati alte treburi!Io una fac pui cu smantana si la al meu consort i se pare asa de straniu ca si-a bagat nasu in blidele mele si a gustat din smantana amestecata cu fainasi a zis ca e delicioasa!Sa-l vad io mai incolo,cand l-or apuca durerile de stomac ,de la faina !hahahah

Mergi la inceput

bey..io am pus acuma de chinezarii!! Tocmai am pe foc o mincare chinezeasca, dupa o reteta de-aici de pe forum, si miiirooooase de nu mai pottt de foame!! Frantz cum ti-a iesit ciulamaua???

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

eu fac gogosi ACUM!!!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Neatza!

Ciulamaua iesi de ne linseram pe degete amandoi Azi tre' sa gatesc altceva dar cand ma gandesc la bucataria mea neincapatoare imi vine sa nu mai fac nik!
Am innebunit si eu copiatorul aseara,am imprimat tot de la bucatarie...acu sa am timp si o bucatarie mai maaare sa le pregatesc!De mult visam la niste papanasi sau alvita!hahahah fac io zilele astea!am dat jos din plafon si nebunia aia de cutie ce zbiara la fum!Numai asa,ca sa pot sa gatesc in liniste!tot confortul!
si ma gandeam si la un meniu pentru Sf.Andrei.Dar,pe de alta parte ma gandeam sa le cumpar ca nu stiu la care ii place "home-made"Mai vad eu!
Azi e ziua lui taica-meu,a ajuns si el la o varsta rotunda55 ca si maica-mea de-altfel ,anul asta 45.Ce mai trece timpul asta!!!

Va pup de la Småland!

Mergi la inceput

'Morgon!!!
La Multi Ani, tatalui tau Frantz!!! Si multa sanatate!!! Bai cu tiiuitoarea de fum, am patit-o si eu odata ca am uitat in cuptor niste piine (din aia congelata) si s-a cam inngerit saraca...iar cind am deschis cuptiorul s-a apucat dracia aia de urlat de numai stiam cum s-o opresc!!!
Frantz tu fa meniul si da-l incoa la aprobat!!!

pozulici

Mergi la inceput

Lasa bre,sa fie surprise!hahaha si sa fugiti toti ca iepurii cand veti vedea ce si cum!Cand eram pe la 12 ani,dadeam bairame acasa(fara ca parintii sa stie,da' iaca ccc ca ma dau de gol pe net!)si pregateam cocktailuri si fel de fel de chitibusuri ca ma si minunez acu cum de aveam asa idei!unde vazusem io la varsta aia coktailuri?
O sa inchiriem o cabana in Jönköping iar petrecerea o sa fie pe 27-28 noiembrie.Sa nu va faceti planuri pentru weekend-ul ala, ca aveti deja unu!

Mergi la inceput