Sus...in Scandinavia (14)
Raspunsuri - Pagina 11
frantuzoaica spune:
Nu,nu-mi iau ramas bun...poate am fost usor patetica!O sa mai scriu aici,sa nu va faceti griji,ca nu scapati asa de repede de mine!(ca vreau sa ajung sa am si eu stelute galbene)
Noapte buna,somn usor...7 din aia..pi-un chicior!
Adela99 spune:
imi pare rau, frantz...da' las ca vin si alte ocazii
si noi astialalti? pai, ce sa facem... mai cautam... de data asta cu cate locuri?
Katarina spune:
quote:
Originally posted by Adela99
imi pare rau, frantz...da' las ca vin si alte ocazii
si noi astialalti? pai, ce sa facem... mai cautam... de data asta cu cate locuri?
Io cred ca ma caut de purici, cel putin in doua locuri Nu stiu ce sa mai zic ..Acu' ma deplasez dezorganizat prin casa in lipsa de traiectorie
Adela99 spune:
'neatza! ' neatza!
ma, da' matinala mai sunt ... in timpul saptamanii abia astept sambata si sambata ma scol cu noaptea-n cap si bantui pe forum
lilanda spune:
'Neatza!!!
Katarino sper ca ti-ai gasit pin' la urma traiectoria, fara sa fie aia de "cadere libera"
Pronim iar la cercetari, nu??...hai sa catam cu 6 locuri ca io nu bag mina-n foc pentru prietenii mei din Belgia...si mai bine mai ingramaditi decit cu ochii-n soare!!!
Frantz...chiar intrasem la idei cu pupicii tai!!
Adeluci...mai cati si tu azi cabanute??? Ca io iar am program de desene animate!!! :-))
pozulici
frantuzoaica spune:
Neatza!
Si eu,si eu la fel!6.30 si ceasul bilogic da trezirea plus mirosul de cafea care urca pana la mine la pat si consortu care ia cheile,inchide usa si in 10 minute e inapoi cu brak-fast-ul.
Am citit si ziarul(Jönköping Posten)si scria pe prima pagina ca spitalele suedeze "au importat" doctori din Romania si din alte tari pentru a suplini locurile neocupate.Ce ziceti de asta?
frantuzoaica spune:
Noi o sa mergem in Romania de Revelion pana la urma.Maica-mea are niste probleme de sanatate(am aflat abia zilele astea,de la sor-mea..ca maica-mea nu zice nik,sa nu ma supere,vezi Doamne bine!!) si m-am gandit ca ar fi un cadou frumos sa petrecem cu ei inceputul de an.Plus de asta,trebuie sa mai repet si eu inca o data analizele in Romania pentru ca vrem sa ne apucam de facut plozi!(vreau sa aud si o treia parere in legetura cu afectiunea mea)Cam astea sunt motivele pentru care m-am schimbat la 180 grade.Viata asta se schimba de la minut la altul si cateodata nu o poti controla,nu iti pot iesi toate cum vrei!Dar,cum a spus Adela,sunt nenumarate ocazii sa ne intalnim si sa ne petrecem!
Katarina,saptamana viitoare ne infiintam la Stockholm(daca nu intervine ceva...)
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Adeluci...mai cati si tu azi cabanute??? Ca io iar am program de desene animate!!! :-))
apai, oi cata, ce-oi face ... daca-i musai ii musai ... ca vorba bancului:
"Se aseaza un oltean pe un scaun si nu stia ca era o pioneza acolo. Il inteapa si incepe sa injure si sa strige: cine a pus pioneza asta aici ca sa ma intep eu... si pleaca injurand de mama focului.
Se aseaza un moldovean: injura si asta se ridica si pleaca.
Vine un ardelean. Se aseaza. Simte ca il stanjeneste ceva ... Se uita sa vada ce-i si zice: "No daca-i musai ii musai"."
lilanda spune:
No, Adeluci, daca-i musai... ii musai atunci!!!
Cind mai am timp mai fac si io cercetari (e drept ca de vreo ora puteam sa fac si lucrul asta, da' m-a prins discutia aia despre cenzura!!! :-)) Si-i si Frantz pe-acolo!!!
pozulici
Adela99 spune:
v-am vazut! io am fost inaintea voastra ... foarte bine faceti ca va mai perindanti ca doar nu puteti sta tot in "casa" mai iesiti in pic ... schimbati impresii ... ca si cu cabana se rezolva pana-n coada ... in ultima instanta cu o spaga ceva (frantz vaz ca se stie la spaga in Suedia... sincer - ce ai putut da spaga si de ce s-a ajuns pana acolo? nu trebuie sa-mi raspunzi (aici)
"Uneori cred ca cel mai sigur semn ca exista viata inteligenta in univers este ca nici o civilizatie nu a incercat sa ne contacteze."( Bill Watterson)