arta religioasa

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

o sa va povestesc o mica minune, petrecuta nu cu mine, ci cu o prietena (care acum e la manastire;)
stiti ca Sfantul Mina e cel care te ajuta sa gasesti obiectele pierdute... personal, m-a ajutat si pe mine si pe multi cunoscuti in multe cazuri, gasind obiectele in locuri cu totul neasteptate decat ar fi trebuit (de ex, la Biserica;) pe unde nu trecusem atunci cand am pierdut obiectul - asadar, asta cu gasirea sunt deja minuni "obisnuite"

sa va povestesc acuma cu prietena... care avea o viata foarte inaintata duhovniceste, se pregatea de manastire deja...
si-a pierdut manusile si s-a rugat la Sf. Mina putin altfel... apoi a marturisit ca nici ea nu si-a dat seama de ce s-a rugat asa, cu atata indrazneala...;)
i-a spus: Sfinte Mina, stiu ca o sa-mi aduci manusile, dar nu mi le mai trimite prin altcineva, vino TU si adu-mi-le!
peste putin timp, cand a intrat in biserica, a simtit caldura la maini... se uita si... avea manusile in mana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna spune:

Ce frumos!
Multumim gandacelu'.

Joanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns star33 spune:

Fetelor si gandacelu-expertu, am si eu o nedumerire. Prietenul meu nu intelege de ce sa ne rugam Sfintilor si nu direct lui Dumnezeu? Are si el dreptate in felul lui...eu stiu ca Sfintii sunt mijlocitori care duc rugaciunea noastra la Domnul si ca ei ne ajuta prin rugaciunile lor pentru noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Legat de intrebarea aceasta cu rugatul la sfinti, am si eu o completare la intrebare. Ne putem ruga si la morti? Mama soacra m-a sfatuit sa ma rog si la tatal meu, care nu mai este printre noi. Eu n-am mai auzit sa te rogi la morti. E bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabri spune:

Gandacelul, emotionanta intamplare! Cred ca lucrurile astea cand se intampla sunt putin si pentru cei de prin preajma, sa auda si sa creada.
Cassandra, cred ca cel mai bine ar fi sa intrebi la biserica. Eu una n-am auzit pana acum de asa ceva.

Mergi la inceput

Scuze, iar am scris Casandra cu doi 's'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Gabri,cele 4 volume ale parintelui Paisie se gasesc la pangarul Manastirii Antim,sau la Schitul Darvari.Poti sa le cauti si pe net,la www.sophia.ro ,la sectiunea comenzi,si ti le trimit ei prin posta.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

Irina, multumesc din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria2 spune:

quote:
Originally posted by star33

Fetelor si gandacelu-expertu, am si eu o nedumerire. Prietenul meu nu intelege de ce sa ne rugam Sfintilor si nu direct lui Dumnezeu? Are si el dreptate in felul lui...eu stiu ca Sfintii sunt mijlocitori care duc rugaciunea noastra la Domnul si ca ei ne ajuta prin rugaciunile lor pentru noi.

Te rogi direct lui Dumnezeu., dar Biserica iti arata mai multe cai de a o face. Omul alege ceea ce-l bucura.Sfintii te pot ajuta in invatarea drumului spre Dumnezeu(pentru ca Ei au gasit acest drum) DACA tu consideri necesar.
Eu asa cred.
Nu-l tradezi pe Dumnezeu rugandu-te Sfintilor, asa cum nu-ti tradezi iubirea fata de sot iubindu-ti copiii.

mp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns star33 spune:

quote:
Originally posted by Maria2

Te rogi direct lui Dumnezeu., dar Biserica iti arata mai multe cai de a o face. Omul alege ceea ce-l bucura.Sfintii te pot ajuta in invatarea drumului spre Dumnezeu(pentru ca Ei au gasit acest drum) DACA tu consideri necesar.
Eu asa cred. Nu-l tradezi pe Dumnezeu rugandu-te Sfintilor, asa cum nu-ti tradezi iubirea fata de sot iubindu-ti copiii.

Multumesc Maria !

Mergi la inceput