picaturi nas ce nu creeaza dependenta

picaturi nas ce nu creeaza dependenta | Autor: Caprioara

Link direct la acest mesaj

Buna,

Am si eu o intrebare: ce picaturi de nas nu creeaza dependenta dar au cu adevarat efect la desfundarea nasului?Baietelul meu are 2 ani si 10 luni si i-am dat Pivalone dar nu prea i se desfunda nasucul dupa ce le folosim.
Si as mai vrea sa te intreb de siropele naturale pentru tuse productiva (nu uscata) pe care le-am putea lua. Exista ceva cu ridiche neagra? Ca am auzit ca ar avea efecte nemipomenite daca faci o gaura in ea si pui zahar, dar la cat timp avem noi ar fi mai simplu sa cumpar un sirop gata preparat.

Multumesc anticipat pentru timpul acordat (na'ca am facut si versuri).

Adriana&Matei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Sorry!

Am postat gresit, vroiam sa postez la intrebarile adresate minunatului nostru farmacist.
Dar daca tot am postat si aici poate mai aflu si de la alte mamici lucruri interesante.

Adriana&Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Noi folosim un spray nazal cu apa de mare - Rhinomer.

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jul spune:

La fel si noi...apa sarata de la farmacie. Pentru tuse, sirop de muguri de brad, cel de ridiche am impresia ca se poate da dupa 1 an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Spray cu apa de mare- Marimar, cel mai convenabil in raport cantitate/pret. Pentru tuse, am trecut pe Stodal - produs homeopat.
PS. Ridichea neagra baloneaza ingrozitor... M-a batut si pe mine gindul sa incerc sa-i dau baiatului meu sirop de ridiche, dar m-am razgindit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalexia spune:

Poti incerca cu fiole de ser fiziologic.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claza spune:

Din cate stiam eu, Pivalone nu e neaparat pentru desfundarea nasului - chiar scrie pe prospect ca se administreaza dupa curatarea temeinica a nasului - e un antibiotic local si are efect de "sterilizare".
Nazomer, Rhinomer, etc - cred ca sunt toate acelasi lucru - sunt intr-adevar f. bune si nu dau dependenta.

http://community.webshots.com/album/91925766WjWaxA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Eu intotdeauna folosesc doar picaturi de apa de mare!Sunt foarte eficiente si nu dau dependenta!Nu mai stiu cum se numesc dar ceri la farmacie picaturi din/cu apa de mare!Vei fii multzumita!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Eu am folosit pentru Andrei si mai folosesc si acum Nazomer sau Nazomer Forte...sunt cu apa de mare si nu creeaza dependenta.
Il poti folosi timp mai indelungat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri. O sa cumpar si eu ceva cu apa de mare si va spun daca a mers.

Sanate, ca-i mai buna decat toate!

Adriana&Matei

Mergi la inceput