picaturi nas ce nu creeaza dependenta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Am aparut si eu, cam tirziu.. Pentru desfundare eu folosesc KARVOL. Niste capsule cu cu uleiuri esentiale care se pun la capul patului si au super efect. Si fara dependenta. In 2-3 zile a terminat cu nasul infundat si doarme bine. Sper sa te ajute

Ana si Diana Alexia(28.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

aten la Karvol.. daca bebe e mic s-ar putea sa nu le tolereze bine. Pe Alexa a atrebuit sa o mut in pat cu mine in noaptea respectiva pt ca nu suporta mirosul.

Nazomer se pare ca nu e steril in preparare, indicat e Sterymar. (Aceasta info o am de la med mediatru spit Elia, Liana Tauberg)

Colargol e bun pt nas, preparat se gaseste in farmacii.. cam rar in ultimul timp. Daca stai in Titan stiu 2 farmacii care au asa ceva.

Stodal este f bun pt tuse, e pe baza de plante. Nu da depenta.

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ei, acuma spui? Mama (caci eu nu am reusit sa ajung la farmacie) i-a cumparat deja Nazomer si il folosim. Nu pot spune ca are super efect, dar e acceptabil. In paralel seara ii dau cu Baby Balsam ca asta a gasit la farmacie cand s-a dus. Impreuna au efect, caci doarme bine. Am fost si la doctor si ne-a zis si el de apa de mare pentru nasuc si pentru tuse ne-a mai dat niste medicamente (Sinecod si Ketof) si ne-a mai spus de Sinupret.

Sanatate la toata lumea .

Adriana&Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Eu prima data i-am dat Dianei Karvol la 1 1/2 luna si nu a avut nimic... Asta in disperare de cauza, ca dupa o raceala ramasese cu mucisorii intre nas si git si se ineca in somn, si nu am mai avut probleme dupa.. Poti sa iei si doar o capsula de la farmacie si sa o incerci. Atentie insa la Ketof, ca e antibiotic si eu i-am dat Dianei in august cind a facut rosu in git dar dupa aia i-a dat o eruptie pe piele de m-am speriat. Si abia i-a trecut.

Ana si Diana Alexia(28.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Multumesc de sfat Anabordea. Ketof luam doar cateva zile ca nici eu nu-s prea incantata de ce scrie in prospect.

Adriana&Matei

Mergi la inceput