chiuretaj giulesti, va rog sfaturi

chiuretaj giulesti, va rog sfaturi | Autor: dandana

Link direct la acest mesaj

am ajuns si aici!

nu stiu decat ca trebuie sa ma internez, ca pot sa optez pt anestezie generala sa ca doctora mea va putea sa faca interventia.

incerc de azi dimineata sa sun la spital, e ocupat continuu

cine a mai trecut prin asta poate imi da si mie niste sfaturi, am nevoie de ele urgent. as vrea sa ma duc maine pt ca deja am inceput sa elimin, sunt cantitati mari de sange si .... resturi. in rest, sunt anesteziata!

multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Dandana, sa nu-mi spui ca ai probleme cu sarcina! Nu pot sa cred! Refuz sa cred asa ceva!
Pupici si fii tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

puiule, vorbeste cu dr. si sa decida ea. nu risca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

dragelor, a decis nu numai doctora mea ci si natura. probabil ca am eliminat deja mare parte din ce era si acum nu risc decat o infectie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

cum adica sa risti o infectie? nu exista antibiotice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

din cate stiu , nu trebuie sa mananci nimik in ziua respectiva , ca sa prinda anestezia . Te duci la spital , te va pune intr-un pat sa stai relaxata , apoi anestezia , interventia , vei sta in pat cateva ore , sa ai la tine apa si ceva dulce , apoi poti pleca acasa si probabil iti va da si niste pastile . sanatate multa iti dorec

Roxana & Marc
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Dandana, imi pare tare tare rau si inteleg prin ce treci, cam cum eram eu acum 1 luna...eu atunci am eliminat totul singura, am fost la doctor si deja nu mai trebuia sa faca chiuretaj, nici antibiotic nu mi-a dat, dar eu am luat totusi Ciprinol. E drept ca era mai mica sarcina (2 saptamani dupa data cand trebuia sa vina ciclul). Ei cred ca vad la eco cat a mai ramas sau daca s-a dus totul.
A fost ca un ciclu foarte abundent, timp de 6 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

quote:
Originally posted by dandana

dragelor, a decis nu numai doctora mea ci si natura. probabil ca am eliminat deja mare parte din ce era si acum nu risc decat o infectie

FUGA FUGA LA medic...daca nu mai vrei la a ta potzi sa te duci la Filantropia si sao cautzi pe Dna Gheorghe Madalina...sau ma rog la orice medic numai du te ..nu ai de unde sa stii ce si cum .....e cu atata mai nasol ca sa zic asa ca dca ai eliminat o mare parte din sarcina...SAu fuga la urgentza sau FUGA la orice camera de garda..de spitalc are are ginecologie NU STA ....atat..ca poate mai e ceva de facut ca sa mai ai BB sau macar sa te curete ei....cat despre anestezie si alte proceduri de qiuretaj va decide medicul...TOATA SANATATEA DIN LUME...SI curaj..ca idee nu stai pe masa la qiuretaj decat vo 10 min..si daca tzi se face imediat dupa anestezia locala nu vei simti mare lucru..FIRESC va durea...ORICE NUMA DU TE...CA NU SE STIE..POATE FI CEVA RAU SAU POATE ...CEVA BINE.....eu am facut un avort la mine a fpst easy mi am facuit ecograf recomandat de medicul de familie ...a 2a azi fara sa pap si sa beau prea multa apa m am dus la Filantropia....formalitatile de internare..o injectie mica in fesa...si dupa aia...atat...200.000 ca atat costa acolo..si de plecat am plecat la 5 min dupa ce am coborat de pe masa ca ma simteam bine...eu nu am eliminat sange de loc..doar secretii roz normale in caz de sarcina..am optat pentru qiuretaj ca nu aveam cum sa pastrez copilul..DECI DU TE ORIUNDE la orice spital explica situatzia si...vezi ce tzi se spune sa faci ORICE NUMAI NU STA ACASA..daca pierzi mult sange ...e grav...kiar foarte grav....

danna2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

opteaza pentru anestezie generala daca stii ca suporti anesteziile, chiu.doare chiar si cu locala care oricum te ameteste asa ca mai bine generala. imi pare tare rau ce aud.. uf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

quote:
Originally posted by roxanica-mamica

din cate stiu , nu trebuie sa mananci nimik in ziua respectiva , ca sa prinda anestezia . Te duci la spital , te va pune intr-un pat sa stai relaxata , apoi anestezia , interventia , vei sta in pat cateva ore , sa ai la tine apa si ceva dulce , apoi poti pleca acasa si probabil iti va da si niste pastile . sanatate multa iti dorec

Roxana & Marc
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu

mie mi s a spus sa nu manac pentru ca exista roscul sa am gretzuri de la anestezie.....era o tipa langa mine care se cam kinuia...eu eram ametzita si atat...
CUM NECUM sigur e ca trebuie sa se duca cat mai repede...ca sa stie care e strea ei..si antibiotice nu stiu daca sunt de luat..asa fara medic.si organismul nu stiu daca ar puteas a elimine tot....nu stiu cat de mare e sarcina...ta oricum cel mai bine e sa te duci la medic..repet.

danna2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

nu intotdeauna organismul elimina totul , si mai poate ramane ceva acolo care sa putrezeasca si sa dea o infectie de toata frumusetea . Consulta-te cu medicul , si decideti impreuna .

Mergi la inceput