chiuretaj giulesti, va rog sfaturi
Raspunsuri - Pagina 2
danna2002 spune:
quote:
Originally posted by GeorgianaI
Dandana, sa nu-mi spui ca ai probleme cu sarcina! Nu pot sa cred! Refuz sa cred asa ceva!
Pupici si fii tare.
Georgiana
Ma gandesc ....sa o spirijini moral nu sa II mai spui si tu ca nu potzi sa crezi si ca refuzi..crezi ca ea accepta?....SO mai bine ii explicam..si o ajutam sa treaca peste decat sa ii mai aducem un plus de angoasa cu ideea nu pot sa cred...vaiii...oauu..Pana la urma se poate intampla oricui..si nu e un capat de lune.daca se duce la medic e ok...Dandana tot binele din lume..Curaj...o sa fie bine..noi o sa ne gandim maine la tine..
danna2002
danna2002 spune:
quote:
Initial creeata de dandana
am ajuns si aici!
nu stiu decat ca trebuie sa ma internez, ca pot sa optez pt anestezie generala sa ca doctora mea va putea sa faca interventia.
incerc de azi dimineata sa sun la spital, e ocupat continuu
cine a mai trecut prin asta poate imi da si mie niste sfaturi, am nevoie de ele urgent. as vrea sa ma duc maine pt ca deja am inceput sa elimin, sunt cantitati mari de sange si .... resturi. in rest, sunt anesteziata!
multumesc mult!
nu stiu daca te va ajuta cu ceva dar daca vrei sa citesti despre qiuretaj ..adica ma rog avort la cerere...am postat pe formum ceva......http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31426...nu te speria..ca nu e mare lucru..REPET du te si o sa fie bine...nu uita sa ne anunti...
danna2002
martha78 spune:
Dandana, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta, e bine ca-ti face anestezie generala, macar durerea fizica sa nu o mai simti.
Sanatate maxima!
If hope were not, heart would break.
annaa spune:
Imi pare tare rau dandana.
In primavara am avut si eu o sarcina orpita in evolutie, nu sunt din Bucuresti, dar dr. meu -din Iasi ma internat si dupa internare mi-a facut asistenta un calamnt si dupa cca 2h (ca era la o nastere) mi-a facut anestezie generala.
Cand l-am intrebat daca este indicata anestezia generala ma incurajat stiind ce suparata si distrusa eram in acele momente si mi-a spus "sa amortim macar trupul ca sufetul nu putem, si ca este mai bina sa nu fiu constienta si sa stiu toate detaliile acelei interventii cat o fi ea de simpla"
Multa sanatate si putere.
Ana
zisaCami spune:
Dandana,
Nu pot sa cred ca treci prin asa ceva, eram asa de bucuroasa cu ceva timp in urma, cand erati 3 fete care au reusit sa ramana insarcinate, la un interval foarte scurt: tu, Sorina si Andreea!
Din pacate vesti proaste atat la tine, cat si la Sorina. Imi pare tare rau!
Am o prietena care a trecut printr-o situatie similara ( a avut 2 sarcini oprite din evolutie si din pacate, singura solutie a fost chiuretajul )... iar acum 2 saptamani a nascut o minune de fetita!
Totul e sa treci peste momentul asta greu si sa mergi mai departe ... ai sa vezi ca va iesi soarele si pe strada ta!
Cami