contract RADET?! pls help!

contract RADET?! pls help! | Autor: gandacelu

Link direct la acest mesaj

dragii mei,
ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? (e destul de urgent)

suntem o familie de 3 persoane (in curand 4!) care avem asa:
-eu salariu de CIC
-copilul (2 ani) alocatie
-sotul: bursa din partea statului francez! (practic e... student doctorand)

ne-am uitat pe contractul de scutire de la plata intretinerii (sau cum s-o chema) si ne-am gandit ca, din moment ce sotul nu castiga bani de la statul roman, am putea depune o cerere...

bineinteles, cu banii sotului nu suntem eligibili;)

cum azi e ultima zi de depunere a cererilor, poate imi raspunde si mie cineva avizat, ca nu vreau sa fac nici un mish-mash, dar nici nu ne-ar strica mai multi bani in casa

merci frumos!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Renelu' n-are nici o treaba la kestia asta, pt. ca-s cu lumina, tu tre' sa vezi scutire de plata la RADET (astia-s cu agentu' termic !)

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

si poze din Retezat: http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

merci, laura, sunt

si un raspuns, va rog frumos?! ca trebuie sa pun plicul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Din cate stiu este vorba de veniturile totale, nu de veniturile obtinute doar in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cine stie de veniturile sotului tau?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

multumesc, dragii mei

acuma, am citit bine contractul si nu se referea la veniturile obtinute din ro, e adevarat (desi asa ar fi normal, dar aici e smecheria lor, cred;)

la mine problema e oarecum morala adica... nu vrem sa profitam de statul roman, manca-l-ar mama (de nevinovat) ca asa am fost educati (imi vine si mie sa rad de ce scriu) - dar ideea acestei scutiri de plata este... care? familiile nevoiase. bun. sotul e student, deci are o bursa dar nu din carca statului roman (deci aici statul nu ne da nimic)

NU E LOGIC, intreb si eu, ca asa ne-am gandit, CA NU SE REFERA LA VENITURI STRAINE?

deci statul noua ne da o alocatie si un amarat (tare amarat) de CIC...
e MORAL sa depunem cererea?
voi ce credeti?

eu cred ca... mda

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

oricum daca te ai hotarat sa trimiti acea cerere ar tb sa te grabesti la directia muncii( institutie subordonata Min.Muncii) pentru ca este un termen limita daca inca nu a expirat.De la ei vei primi niste cupoane pe baza carora ti se va scadea suma de la intretinere in lunile de iarna.
Ti se cere sa declari in cerere toate veniturile familiei

Mergi la inceput

Hmmm... mda...veniturile familiei... pai declara ce incasati voi CIC, sotul student deci il intretii tu, si cam atat...CIC nu?

Grabeste-te cu cererea ca e limitat timpul dupa cum a precizat Mercedes.(BTW salut Oradea!)

Mergi la inceput

Psss un pont bursa nu e considerata sursa de venit (impozabil!!) alocatia tot asa , CIc-ul este venit social deci...fii pe pace totul e ok. Timpul e scurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ili spune:

Doua familii locuiesc intr-un apartament.Incalzirea se face cu gaz metan.Contorul este pe numele primului familie ,al doilea familie are venit sub nivelul stabilit ,ar fi putut beneficia de ajutor pentru gaz ?
cu multumiri,ili

Mergi la inceput

Nu pentru ca nu este titular de contract. Daca schimba contractul pe a doua familie nu pe prima atunci da.

Mergi la inceput