Austrian Airlines?

Austrian Airlines? | Autor: olimpia

Link direct la acest mesaj

A calatorit cineva cu Austrian Airlines?
stiti cumva ceva despre hotelul de langa aeroport(avem escala la Viena de o noapte)si plec cu un copil de 3 ani?
Multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Am calatorit o singura data cu Austrian Airlines dupa ce-am devenit mamica.Andrew avea 7 luni atunci.A fost o experienta nefericita.Atunci mi-am promis ca nu voi mai zbura cu Austrian si m-am tinut de cuvant,calatorim cu KLM.
Cat am calatorit singura,a fost OK si cu Austrian,ca nu trebuiau sa-mi incalzeasca biberoanele,mancarea de bebelusi...
Ai grija ca greutatea bagajelor sa nu depaseasca greutatea admisa,ca iti vor face mizerii.Si ai grija si la greutatea/marimea bagajului de mana...
Despre hotelul ala nu stiu nimic pentru ca am stat la Radisson,in centrul orasului.
Calatorie placuta si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Din pacate nici eu nu stiu nimic despre acel hotel, vreau numai sa-ti zic ce ti-a subliniat si Lia. Ai grija sa nu depaseasca cu prea mult greutatea admisa la bagaje. Te pun sa platesti absolut tot. Uite cu KLM tocmai am venit din Ro si m-a lasat cu 40kg cu carut, si bagaj marisor de mina, fara sa platesc nimic extra. Iar cu incalzitul laptelui am auzit chestii aiurea si la alte linii, asa ca eu mi-am luat un termos mic si apa plata si m-am rezolvat singura.Drum bun!Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpia spune:

multumesc mult fetelor !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Si noi am avut experiente nu tocmai placute cu Austrian Airlines, ne-au pierdut bagajele atat la dus cat si la intors, si din pacate si altor membri din familie la alte curse. Despre hotelul respectiv nu stiu nimic, noi nu am avut escala. Zbor placut si fara pierderi de bagaje.

Cristina

http://community.webshots.com/user/khristin107

Mergi la inceput