Fibrom uterin (3)
Raspunsuri - Pagina 12
Margot spune:
Multumesc pentru raspunsuri si incurajari.Pe mine marea "profesor doctor" m-a speriat de moarte.Dupa cate vad al meu " mutant" e printre cele mai mici(diametru 5.03 cm) si atunci de ce mi-a spus operatie cat mai urgent?Asteptam ca aceste incurajari sa vina din partea medicului.
Pe 5 ianuarie mai am de luat niste analize de la dna"profesor doctor" si probabil voi mai merge si la un alt medic.
Fibromul meu nu este simptomatic in afara de acea intarziere de ciclu de aproape 2 saptamani nu mi-am dat seama si medicul s-a mirat ca nu am ciclu cu cheaguri.
Am citit in Formula As un tratament cu tataneasa.Chiar astazi am luat din piata radacina de tataneasa si am sa-l incerc.
Astept si eu sa nasca Rici un flacau frumos si sanatos si sa dea peste cap toate teoriile medicilor.Asa mai avem si noi o sansa.
Multa sanatate tuturor.
Margot
gabix spune:
Margot,
Faptul ca nu ai menstruatie cu cheaguri duce la ipoteza ca acest fibromul intramural nu amprenteaza linia endometriala (adica este situat in profunzimea peretelui uterin, fara sa proemine in cavitatea uterina), ceea ce este bine pentru o eventuala operatie sau o eventuala sarcina. Nu am mai auzit pana acum ca un fibrom poate duce la intarzieri ale menstruatiei ( din contra, fibroamele sunt responsabile pentru sangerari abundente si intermenstruale).
Bafta,
Gabi
puiut69 spune:
Salut, am intrat si eu de curand pe acest forum si ce am citit aici ma ajuta foarte mult. Am avut si eu fibroame, dar m-am operat prin mai 2004 si totul decurge bine. Operatia a fost conservatoare, deci pot avea copii. Am fost la mai multi medici unde nu am primit incurajari in ceea ce priveste o eventuala sarcina, dar in final am gasit un medic (femeie, ca ele inteleg cel mai bine ce se petrece in corpul nostru) care mi-a dat sanse si s-a tinut si de cuvant. sper sa reusesc.
kim spune:
La multi ani! Sa avem un an nou binecuvantat, sa ne vedem fericite, si cu copii sanatosi si frumosi!
Bine ai venit puiut69, esti graviduta? cazul tau e incurajator pt noi, mai vino pe aici sa povestim!
KIM
kim spune:
Daca aveti chef sa mai cititi despre fibroame este un forum italian, va dau link-ul:
http://www.alfemminile.com/world/communaute/forum/forumsearch2.asp?motcle=fibroma%2C+mioma&oper=AND&forum=Fitness2%3A17&champs=0&depuis=365&messorig=
KIM
rachel owen spune:
Salutare fetele!
Imi vine sa plnag. V-am lasat putin singure si gasesc clubul marit. Prea marit. Fete noi, cu aceleasi probleme, atat de multe alte fete noi. Mi-au dat lacrimile.
Am vrut sa va spun ca ma vazut la Realitatea TV retrospectiva anului. A mai vazut cineva? O femeie era insarcinata, si ca sa duca sarcina a trebuit in timpul sarcinii sa faca operatie de scoatere a fibroamelor, dintre care unul de 20 cm. Operatie a reusit, si bebe e bine. Din pacate nu a spus nici unde s-a facut operatie, nici alte date. Ma gandesc totusi ca e o raza de speranta.
Eu sunt in sapt 34, iar pe 11 ianuarie merg la Bucuresti.
Pt oricine doreste, nr meu de tel e la profil personal. Va rog, si sper sa ma vizitati.
Dupa ce o sa ma vada Dr Dumitrascu la fata locului si voi avea vesti bune, o sa transmit prin cineva si pt voi.
Rici,
34 sapt
kim spune:
quote:
Originally posted by rachel owen
Salutare fetele!
Imi vine sa plnag. V-am lasat putin singure si gasesc clubul marit. Prea marit. Fete noi, cu aceleasi probleme, atat de multe alte fete noi. Mi-au dat lacrimile.
Rici,34 sapt
Draga Rici, sa nu plangi, ca trebuie sa fii tare pana la capat, bucura-te ca suntem atatea sa te sustinem si ca esti un exemplu pentru noi.
Increderea si speranta creste atata vreme cat suntem aici sa ne informam, sa ne incurajam unele pe altele.Gandeste pozitiv ca va fii bine pentru tine si pentru ala micu'. O sa ne dai tu detalii dupa nastere, daca o sa-ti mai poti dezlipi ochii de la minunatie.
Te citim in continuare cu mare placere, si cred ca si tie ti-a fost dor de DC. Stiu ca o sa-ti faci tu timp sa ne dai "reteta" si noua.
Pupici
KIM
Loma spune:
Mai fetelor dragi,
Nu ma mai grabiti cu operatiile, nu va mai mutilati corpul ca nici operatia nu este solutia cea mai eficienta. Toate astea se intampla din cauza dezechilibrelor hormonale. Si de cele mai multe ori din cauza lipsei progesteronului.
Va recomand din suflet cartea What your doctor may not tell you about premenopause, scrisa de un doctor norvegian stabilit in USA.
Smerenia este regina virtutilor.
Loma spune:
Vreau sa va ajut si nu pot sa tac stiind ca adevarul ESTE altul, PE CARE MEDICII NU-L STIU, si dau pe langa el cu anticonceptionale, cu alte chimicale, medicamente, care in timp fac si mai rau. Solutia este ridicarea nivelului de progesteron in corp, NUMAI din surse naturale.
Smerenia este regina virtutilor.
adinap spune:
La multi ani, fetelor
Sa aveti un an bun, cu vindecari miraculoase, si cu multi bebei
Margot, operatia este ultima solutie. Ne spui si noua care este tratamentul cu tataneasa?
Rici iti tin pumnii!
Multa sanatate la toate!