Fibrom uterin (3)
Raspunsuri - Pagina 13
kim spune:
Tataneasa este un adjuvant pretios pentru mai multe forme de cancer, cum ar fi cancerul la intestin, prostata si stomac, in care s-au obtinut rezultate spectaculoase. Se administreaza decoctul, 1-3 cani pe zi, pe stomacul gol, in 3-4 reprize, din care una obligatoriu dimineata, la trezire, inainte de a manca sau a consuma altceva. In tratamentul cu tataneasa al cancerului este strict necesar sa nu se consume carne, zahar, alimente cu conservanti, prajeli. Regimul alimentar va fi compus din minimum 50% cruditati. Se fac cure de patru saptamani, cu 12 zile pauza. Pe ansamblu, tratamentul dureaza sase luni. Acelasi tratament ne-a fost semnalat din scrisorile cititorilor nostri, ca fiind valabil pentru cancer la ficat, fibrom uterin, polipi stomacali.
Se beau 50 ml tinctura de tataneasa, de 2 ori/zi inainte de masa timp de 3-4 luni.
Tinctura se prepara in casa:
Se taie marunt radacinile de tataneasa si se pun intr-o sticla de 1 litru pana la jumatate. Cealalta jumatate se umple cu alcool (tuica curata).
Se lasa la macerat 3 saptamani. Apoi, se strecoara.
"Daca iti doresti cu adevarat ceva, tot universul conspira la realizarea dorintei tale." - Paulo Coelho
KIM
Margot spune:
Multumesc Kim, ai fost mai pe faza decat mine.
Da asta tratament il stiu si eu.Am cumparat din piata radacini de tataneasa, am pus la macerat si astept 3 saptamani.
Multa sanatate tuturor si maine vin cu vesti.
Margot
puiut69 spune:
Buna fetelor! Eu sunt foarte increzatoare privind sarcina fiindca dra mea nu a pus nici 1% risc dupa operatie, in schimb imi daduse aproape 0% sanse cu monstrul. Operatia a fost aproape o banalitate chiar si pentru mine care pina la 35 de ani nu am fost o zi in spital(pentru cele speriate de montarea sondei - negociati cu anestezistul sa o puna dupa adormire).am stat la reanimare 2 zile si am plecat pe salon pe picioarele mele si cu bagajul in brate, iar a treia zi deja fugeam acasa din spital(imi scosese drena si ceva fire).Au trecut 7 luni si ma simt super, dar despre sarcina vorbim peste inca 1 an si 3 luni(2 ani contraceptie). In citeva zile voi avea o reteta pe baza de plante pentru fibroame mici(detalii mai multe cind voi avea reteta pe care mi-o va da doctora mea). Va doresc tot binele din lume, aveti curaj si infringeti boala fiindca nu este incurabila si aveti incredere in Dumnezeu si in medici, pentru ca ei sunt "Mainile Lui".
Te salut KIM!LA MULTI ANI! Sper ca am spus tot ce te interesa, dar astept intebari, daca mai ai.
Fanta, tie cum iti mai este?
Va pup si Dumnezeu sa va ocroteasca!
kim spune:
Asa puiut, ma bucur sa aud de bine, poate mai scriu si altele care au trecut prin cazuri similare povesti de succes, avem nevoie de ele. Sa nu uiti sa ne dai si noua reteta de plante (apropo cat de mari au fost fibroamele tale,de ce fel, si ce a mai ramas din ele?)
Mersi mult de tot pt raspuns
. Sa te vedem
KIM
mariamunteanu spune:
Eu am avut fibrom de 6 cm operat laparoscopic. La 1 an dupa operatie eram insarcinata in 3 luni, asa ca se poate. Va doresc tuturor sa scapati de fibroame! Daca tratamentele naturiste nu dau rezultate vizibile in 3-4 luni, va sfatuiesc sa va cautati un medic bun si sa va operati, altfel dureaza prea mult. Ma refer la cele cu fibrom mai mare de 4-5 cm si care va supara.
Nu stiu de ce, dar am dificulzati sa ma loghez, m-am reinrehistrat si tot degeaba. Sper ca acest mesaj sa apara.
Raluca
andas spune:
Buna seara tuturor,
Imi poate spune si mie cineva care este dimensiunea maxima pana la care poate fi operat laparoscopic un fibrom?
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by Adela Iepure
Ma puteti ajuta cu cateva recomandari???
Adela
De ce nu mergi la Municipal. Mie mi se par cel mai in domeniu. Daca vrei nr Dr Dumitrascu, ca tot vorbim aici de el, iti pot da pm. Il poti gasi la Municipal, fara programare, sau la particular.
puiut69 spune:
quote:
Originally posted by Adela Iepure
Buna fetelor,
Ideea e ca am convins-o sa vina la Bucuresti sa mergem impreuna la cativa medici..... Ma puteti ajuta cu cateva recomandari???
Adela
http://community.webshots.com/user/adutaiepure
Salut Adela, eu ti-as putea recomanda doctoritza mea... care a facut minuni cu mine. viziteaza www.gibel.ro si acolo gasesti toate detaliile de contact. Multa bafta.
P.S. puteti intra pe pagina de mai sus, e interesanta. Si doctora respectiva e o femeie credincioasa in Dumnezeu, care vrea sa faca numai bine.
Va salut pe toate.

adinap spune:
salutare,
va multumesc pentru tratamentul cu tataneasa, am sa il incerc si pe acesta
Puiut, astept si tratamentul tau
multa sanatate la toate
maryd spune:
Salut pe toate fetele!
In special pe cele care au facut embolizare.Am tot amanat sa va scriu in speranta ca o sa am lucruri spectaculoase de spus.Si nu stiu ce sa va spun.Am facut eco transvaginala pe data de 06.01., in a 7-a zi de la inceperea c......i.Am vrut sa fac in aceasta saptamana ptr. a monitoriza perioada fertila si a vedea ce mai fac monstruletii.Imi pare nespus de rau ca nu m-am putut programa la dna dr. la care am mai fost.M-am grabit si m-am dus la altcineva ptr.eco si sunt foarte nemultumita de cum mi-a dat rezultatul.Nu mi-a masurat decat o mica parte din fibroame, pe multe nu le-a evidentiat, mi-a dat mai multe fotografii,dar ce folos ca nu apar pe ele dimensiunile si nici in fisa scrisa.SI-A facut treaba pe sfert, eu asa consider.Mai am cate ceva sa va spun, dar acum nu mai pot.Ramane sa va mai fac cateva precizari.Pe curand,
MARYD ![]()