Jocuri cu carte(8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Oops, ne-a prins Gindacelul-ciine rau! Pazea!

Sa stii ca io m-am apucat de carte ca m-am luat dupa autor, habar n-aveam de subiect (credeam ca-i o carte cu fantome ), dar m-a prins tare de tot!

P.S. Si uite-asa am mai dat un indiciu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

iileana, am gasit cartea ....da' nu se pune ca am cautat-o cu google si nu-i frumos...poate totusi o stie cineva care merita sa mearga mai departe!!!

pozulici

Mergi la inceput

Lilanda, .

Sincer, si eu gindesc la fel. Raspund sau pun ghicitori numai despre cartile/filmele pe care chiar le-am citit/vazut ...

Mergi la inceput

Desi acum, ca se apropie ora despartirii, nu mai sint atit de sigura ca-i bine si frumos sa blochez jocul pina miine dimineata...Lilanda?

Mergi la inceput

Pune alta, repede, pina pleci

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

continuarecontinuare,
ca eu nu mai am rabdare

"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Una care sa fie ghicita asa, in zece minute? Nu stiu...(ca altfel n-am rezolvat nimic, tot aia e...)

Mergi la inceput

OK...spune-mi mai intii daca am gasit bine cartea ta: "Harlot's Ghost" de Norman Mailer (io n-am citit nimic de el )

pozulici

PS. sorry...am postat inainte de a vedea si raspunsul tau :-)

Mergi la inceput

Chiar asta era! La noi s-a tradus cu "Strigoiul lui Harlot".

P.S. Care raspuns?

Lilanda, este rindul tau!
si

Mergi la inceput

Istoria framintata a ridicarii si prabusirii unui "imperiu" din sudul american (adica Statele Unite), evocata diferit, de personaje diferite!!!

O carte in care prejudecatile rasiale motiveaza crima, mai mult decit incestul (un tinar il ucide pe iubitul surorii sale, nu pentru ca e pe jumatate frate cu ei, ci pentru ca are singe negru). Prabusirea "imperiului" are loc in perioada Razboiului Civil.

pozulici

Mergi la inceput