Mie nu mi-a placut prea tare...
El un barbat trecut bine de floarea varstei, ea o tanara mai putin inocenta decat pare...Il transforma in jucaria ei, dandu-i iluzia ca poate fi din nou tanar.
Hint: nu e Lolita
Don't get mad, get even!
Nope. Nu e clasica...Este un fel de Pretty Woman in care el e batran si melancolic iar ea perversa si deloc predispusa la a se indragosti.
Don't get mad, get even!
Luni de fiere?
--------------
If you look into someone's face long enough, eventually you're going to feel that you're looking at yourself. (P.Auster)
Iar am stricat jocu'...Cred ca nu ma pricep la povesti. Era vorba de O dragoste - Buzatti
Ghicitoare noua: Jurnalul unei tinere fete, pasionata de matematica si filosofie...corespondeaza cu Eliade si Ionesco, priveste realitatea acelei perioade de evervescenta intelectuala cu ochi mari shi extrem de critici...Jurnalul a aparut post mortem, gratie eforturilor fratelui ei.
Don't get mad, get even!
apropo de ieri, cu cartea de ghicit in zece minute, intre timp m-am prins ca stiu una, iat-o:
Candoarea copilariei pe "meleaguri moldovenesti" cu trei personaje fermecatoare.
Amanunt- e o carte din care am aflat ca exista pe lumea asta urmatoarele: cataif, cantalup, sarmalute din piept de gisca...