Starea de spirit a comunitatii
Raspunsuri - Pagina 4
aissa spune:
quote:
Originally posted by ADMIN
carolada: vezi daca nu cumva browserul tau nu face cacheing. De asemenea verifca daca nu vumva folosesti pentru accesul la internet un proxy server care face cacheing.
Problema cu chache-ul este simpla. Daca este activat el va afisa imaginea veche salvata local in loc de cea noua. Sigla am schimbat-o relativ recent deci ...
Sa ma bata mama daca stiu ce vreti sa spuneti. Nici nu am priceput ce a vrut sa zica carolada nici admin.
Nu va mai obositi sa imi explicati ca nu prea stiu chestii avansate si pot sa navighez si fara inimioare.
Nu stiu unde pot vedea daca am acest cache activat, dar lasati-ma asa ca nu e un capat de tara...
ticka spune:
Ce e cu starea de spirit??? E super negativa adica maxim negativa cand dau click pe subiecte active "ultimele 15 minute" "ultimele 45 minute" etc etc???? Suntem negativi sau s-a stricat ceva!!!!!!
www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC!
m34 spune:
La mine merge bine browserul. Starea a fost intotdeauna pe verde cand am intrat eu. Este o chestie interesanta si simpatica
Fetelor, eu cred ca starea se contorizeaza automat, nu stau Florin si Mirela sa numere
desprecopii spune:
quote:
Originally posted by ticka
Ce e cu starea de spirit??? E super negativa adica maxim negativa cand dau click pe subiecte active "ultimele 15 minute" "ultimele 45 minute" etc etc???? Suntem negativi sau s-a stricat ceva!!!!!!
www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC!
A fost un BUG. Cand am schimbat data in format romanesc a trecut si punctul decimal in virgula! Asa ca rotunjirea numerica nu mai functiona si returna eroare. Instrumentul, daca nu are un parametru corect alege valoarea default=0! Asa ca starea comunitatii era mereu pe ... Negativ! Problema a fost rezolvata.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
DARAEL spune:
CE BINE, CE BINE...
CA DEJA MA INTREBAM CUM SE POATE SA FIE TOT NEGATIVA CAND AM PUS O GRAMADA DE POSTARI CU ZAMBET LAAAAAAAARG !
Dar acum e bine - si parca niciodata nu a fost acul asa de departe spre bine !
Singur, DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT