Starea de spirit a comunitatii
Raspunsuri - Pagina 3
ticka spune:
Fericito, poti face logout. Uite ca eu nu pot. Uneori ma arunca singur dupa ce restartez calculatorul, alteori raman 'legata' de DC cu zilele.
Cristina & Sandica
floricica cu pozici
alinah spune:
Se pare ca starea de spirit sta muuuult mai bine pe IE (internet explorer) decat pe Opera . O fi optimismul debordant al lui Bill Gates?
Adica in acelasi timp sunt valori diferite...pe IE, zburda de fericire si optimism, iar pe Opera sta in imponderabilitate, nici-nici (de fapt sta intzepenit la 45).
Am si poze, parol!
Infrant nu esti atunci cānd sangeri,
Nici ochii cānd īn lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri,
Sunt renuntarile la vis. (Radu Gyr)
Poze Armin
aissa spune:
Bai, am si eu o obsesie, ce sa fac!
Tot incerc, ca tare aiurea mi se pare faza. Deci, pe orice apas din bara de sus (Acasa Preconceptia Nasterea Bebelusul Copilul ) ma duce catre o pagina unde vad sigla noua.
Orice apas mai jos (Mica pulicitate Forum...) ma duce spre pagini unde nu o vad. Asa cum am mai spus asta de acasa (Windows XP, Internet Explorer). La serviciu insa vad sigla noua peste tot (Windows 95, IE).
In plus, si glowul uneori il vad, alteori nu, la aceleasi persoane, pe acelasi forum...
Tare ma streseaza si ma tot intreb ce nu fac corect. Dar pana nu aflu nu ma las!
Oana_B spune:
Nu cred ca gresesti cu nimic, poate Internet Explorer sa fie aiurit. Incearca la tools/internet options/advanced/restore defaults.
Chestia cu glow mi s-a intamplat si mie, si-a revenit de la sine, nu stiu sa explic ce si cum:)
Oana_B
Sorina-Alexa spune:
Multumim pentru imbunatatirea forumului/siteului. Mereu veniti cu idei stralucite care ne fac sederea aici si mai placuta
Multa santate !
Sorina.
"The heart is the most essential human quality"
Pozici
danielac spune:
super ideea!!!
Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
aissa spune:
Oana B am incercat ce mi-ai propus dar nu am avut rezultat. Acum vad si de acasa dreptunghiul cu concurs de desen, dar sigla noua tot nu o vad decat pe paginile despre care am spus. Nu stiu ce se intampla, dar asta e, bine ca merge site-ul, in rest vom vedea...
carolada spune:
acvu sper ca nu iau vreun avertisment cevaaissa nu te supara pe mine ,dar mi a sarit in ochi ce ai scris ,ce sa fac:
quote:
Originally posted by aissa
Bai, am si eu o obsesie, ce sa fac!
Tot incerc, ca tare aiurea mi se pare faza. Deci, pe orice apas din bara de sus (Acasa Preconceptia Nasterea Bebelusul Copilul ) ma duce catre o pagina unde vad sigla noua.
Orice apas mai jos (Mica pulicitate Forum...) ma duce spre pagini unde nu o vad. Asa cum am mai spus asta de acasa (Windows XP, Internet Explorer). La serviciu insa vad sigla noua peste tot (Windows 95, IE).
In plus, si glowul uneori il vad, alteori nu, la aceleasi persoane, pe acelasi forum...
Tare ma streseaza si ma tot intreb ce nu fac corect. Dar pana nu aflu nu ma las!
www.camping-kasern-salzburg.com
admin spune:
carolada: vezi daca nu cumva browserul tau nu face cacheing. De asemenea verifca daca nu vumva folosesti pentru accesul la internet un proxy server care face cacheing.
Problema cu chache-ul este simpla. Daca este activat el va afisa imaginea veche salvata local in loc de cea noua. Sigla am schimbat-o relativ recent deci ...