Nu merge "Subiecte active"!
Nu merge?Ce se intampla?
Eu sint legata fara asta,asa urmaresc rapid noutatile!
Va rog,sa vedeti ce se intimpla!
Noapte buna!
Theodora, Alexandros, Yannis
POZELE NOASTRE: aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">Povestea-nasterii
Raspunsuri
saphir spune:
...nu merge, dar sigur se lucreaza la ceva, pentru ca se vede ca au aparut chestii noi .
Super!
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
saphir spune:
merge !!!
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
Theodora spune:
Acum merge...de fapt alearga,am niste viteze pe care nu le-am vazut niciodata,s-a ajuns la 11 KB/s!
Multumesc!
Theodora, Alexandros, Yannis
POZELE NOASTRE: aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">Povestea-nasterii
Pegasis spune:
Nu, nu merge!
Mai sint ceva probleme?
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)
Pegasis spune:
Nici azi n-a mers. Marturisesc ca era mult mai bine cind mergea, ca nu prea am timp sa intru pe toate listele de discutii.
Carmen
(Enriyeu Castaldo)
pd spune:
La mine ba merge, ba nu merge. Cateodata merge numai daca intru intai pe "toate forumurile" si pe urma ii dau "subiecte active".
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Pegasis spune:
Heeeelp! Nu merge dom'le si pace! Acasa am Windows XP si nu vrea neam'! Ma poate ajuta cineva cu vreo sugestie? O fi de la calculatorul meu? Cind ii dau click pe "Subiecte active" "incremeneste" citeva minute bune, dupa care imi afiseaza o pagina blank cu logo-ul DC si "Starea de spirit a comunitatii", dar fara chart-ul colorat.
Astept colacul de salvare va rog...
Carmen
(Enriyeu Castaldo)