Fetitza de 4 ani bolnava de leucemie
Am aflat ieri despre o fetita din Ploiesti, de numai 4 ani, care este bolnava de leucemie.
Numele ei este BUNA ALEXANDRA ELENA si s-a nascut pe 26.02.2000.
Parintii ei sunt disperati, nu le vine sa creada ce se-ntampla.
Acum fetitza e internata la Fundeni, sectia Pediatrie scolari.
Putem sa ajutam cumva oamenii astia? Am inteles ca in Elvetia o interventie chirurgicala de genul asta costa 80.000 de Euro.
Stiti cumva clinici unde costa mai putin?
Parintii fetitzei merg luni la banca sa deschida contul. Am sa vi-l comunic imediat cum aflu.
Sunt consternata, nu stiu ce sa fac sau sa zic. Ma gandesc ca n-as putea sa rezist daca, Doamne fereste, mi s-ar intampla ceva asemanator.
Dati-mi un semn, hai sa facem ceva, copilul asta poate are o sansa sa traiasca!
Raspunsuri
cool spune:
Geut,
Ma alatur si eu apelului tau si astept sa ne comunici contul.
Toti avem copii si merita sa salvam atat cat putem, un suflet nevinovat si o familie tanara disperata!
Doru,
cl spune:
Of, Doamne! Geut, vedeti ca si la noi, la Fundeni, se poate face ceva. Nu stiu exact cat si la ce preturi, dar merita sa va interesati. Asteptam contul. Nu pot sa va zic decat Doamne-ajuta sa se faca bine! Sanatate multa!
Claudia
adrianangi spune:
Pun si eu umarul!
Chiar nu am idee unde poate fi mai ieftin/sigur acest transplant. Depinde de tipul de leucemie. Daca are nevoie de transplant de la donator, e mai scump.
Cindva, si cei de la Fundeni se laudau ca vor face asa ceva, la noi in tara!
PS SA INCERCAM SA LUAM LEGATURA CU CEI CARE AU FACUT CAMPANIA PENTRU ALEXANDRA VLADU! LA ANTENA 1 POT VORBI CU CAMELIA CSIKI!
Sa incercam si la Andreea Marin, ea promoveaza o campanie de lupta impotriva leucemiei!
Irimell spune:
Offfff.....E ingrozitor! Eu cred ca dupa ce parintii fetei deschid conturile (poate deschid si in valuta ca sa putem trimite bani si din strainatate, nu numai din tara), sa faca o scrisoare cu povestea fetei si cu nr de cont si sa fie trimisa la toate ziarele de mare tiraj...Apoi la emisiunea Andreei Marin ar fi o idee foarte buna, pentru ca anul trecut asa s-au strins bani pentru un baiat bolnav de leucemie...Si sa imi dati si mie scrisoarea ca s-o trimit pe la prieteni, ca s-o dea mai departe la colegii lor pe la banci si firme...
Geut, sigur se vor stringe banii din toate partile!!! Ridica tu moralul parintilor si transmite-le numai ginduri bune si din partea noastra!
"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
alibaba spune:
buna fetelor,
nu vreau sa va descurajez in incercarea de a o ajuta pe fetita ...
stiu personal un caz al unui baiat bolnav de leucemie care sta in Italia de 2 ani si inca nu are donator .... si mai stiu ( din ce imi povestea mama acestui baietel ) despre copii bolnavi de cancer internati la Fundeni si care au murit ...
eu vroiam sa sugerez sa apeleze la un tratament naturist (sunt multi terapeuti valorosi la noi in tara) macar pana se strang banii si se ajunge la operatie ( poate nici nu o sa mai fie nevoie de operatie, cine stie ) .... am auzit de cazuri vindecate si nu inteleg de ce nu se ia in considerare si aceasta optiune de tratament ...
Multa sanatate Alexandrei!
geut spune:
Orice sugestie e binevenita. Alibaba, stii vreun terapeut care a avut rezultate in asemenea boli?
SIMONABB spune:
Vasile Popa a avut rezultate
Noile numere de telefon ale cabinetului Natura Medica:021/450.05.25 si 021/450.73.28. Natura Medica: str. Almasul Mare nr. 5, bl.B16, sc.3, et.1, ap.34, sector 4 , Bucuresti. Adresa de acasa: Aleea Resita nr.10, bl.A6, sc.4, ap.48, sector 4, cod 75402, Bucuresti.
http://community.webshots.com/user/simonabb
alibaba spune:
alti terapeuti :
http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=474&&idart=2516&&numecap=Medicina%20naturistã&&cc=cristian%20boerescu%20LEUCEMIE
geut sa ne mai spui ce se intampla... si sa ne dai si contul ...
Doamne-ajuta sa se faca bine!
geut spune:
Conturile pt fetita bolnava sunt:
RO11 FNNB 0003 0214 4898 US01
RO94 FNNB 0003 0214 4898 RO01
RO51 FNNB 0003 0214 4898 EU01
Va multumesc!