Fetitza de 4 ani bolnava de leucemie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alibaba spune:

la ce banca sunt deschise conturile ? si sucursala ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Se vede ca sunt ametita de fel, nu?

Este vorba de FINANSBANK Ploiesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Geut, pe ce nume sunt conturile?

Claudia

Mergi la inceput

Conturile sunt pe numele copilului,
BUNA ALEXANDRA ELENA

Ma scuzati ca n-am mai scris aici, abia astazi am aflat pe ce nume sunt conturile.

In schimb, ieri am aflat despre un baietel de 4 ani caruia i s-a descoperit acum 3 saptamani o tumoare la splina. Ieri l-au operat la Fundeni si au inchis operatia fara sa scoata nimic. Cred ca nu mai are nici o sansa.

Doamne, de ce cancer la copii atat de mici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

In primul rand, imi pare rau ca am citit doar acum acest subiect – am anumite probleme cu conectarea la net, asa ca…

Dar sa revin:
alibaba – multumesc pentru idee. Daca nu ziceai, nu poate nu ma gandeam la posibilitatea de a o ajuta pe ALEXANDRA.

Dar acum, pot sa spun ca, desi este la ceva distanta (eu sunt din Timisoara), poate fi ajutata printr-o terapie alternativa. Nu pot spune ca este usor, nu pot spune ca detin panaceul universal, dar ceva ajutor tot pot sa ofer in acest domeniu.

Am de facut cateva precizari importante:
- in primul rand, distanta nu este o limita asa ca micuta poate fi ajutata.
- nu este o tehnica secreta, ci se bazeaza pe rugaciune si pe cateva indicatii de terapie cu produse apicole si / sau plante.
- nu costa nimic (ma rog, cost asa cum se intelege acum, ca bani !)
- se poate face concomitent cu terapia medicamentoasa alopata.
- nu are efecte adverse.

Atat din experienta personala de peste 10 ani in terapii alternative, cat si din experienta unor colegi cu care am mai discutat, pot sa spun ca tratamentul necesar pentru Alex este de aproximativ 90 zile pentru a stabiliza efectele si a scadea la maxim posibilitatea unei recaderi.

Multi vor considera ca promit vindecarea. Nu promit asa ceva. Promit doar ca voi incerca sa fac TOTUL pentru a ajuta acest copil. Cat despre durata vietii unei persoane, asta nu pot eu sa o spun – numai Tatal o stie si numai el poate sa o prelungeasca cuiva pe Pamant.
De aceea pentru Alexandra voi spune doar atat:
„Doamne, iarta si vindeca acest copil ! Binecuvanteaza sufletul ei cu Dar de Viata si Sanatate ! Amin !”

Sper sa fi fost suficient de explicit. Mai multe nu voi spune deoarece aici nu este nici locul si nici momentul de a face un curs de terapii alternative.

Oricum, pana se vor strange banii necesari pentru interventie, se poate incepe un tratament in speranta unei ameliorari si, de ce nu, a unei vindecari pe care toti o speram.

Iar daca Alexandra se va vindeca inainte de a se strange banii, sunt sigur ca se vor gasi alti copii vor avea nevoie de ei, daca nu pentru interventii in strainatate, atunic pentru lapte praf sau pampersi !!!

Pentru cei ce pot lua legatura cu parintii (am inteles ca geut ia contact usor cu ei), sa le ceara o poza a fetitei si sa mi-o trimita pe mail la adresa: dara2el@yahoo.com sau, si mai bine, sa faca o pagina de web in care sa-i spuna povestea, sa puna o poza frumoasa a lui Alex si sa adauge si conturile respective.

Cam asta ar fi !

Doamne ajuta !

Singur, DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibaba spune:

quote:
Originally posted by geut
In schimb, ieri am aflat despre un baietel de 4 ani caruia i s-a descoperit acum 3 saptamani o tumoare la splina. Ieri l-au operat la Fundeni si au inchis operatia fara sa scoata nimic. Cred ca nu mai are nici o sansa.

Doamne, de ce cancer la copii atat de mici?

are sanse si copilul acela ...
te intrebi de ce cancer la varste atat de mici ? pentru ca traim intr-o lume poluata la maxim, pentru ca ai nostri copii inca de la cateva luni mananca tot felul de produse pline de e-uri, sau carne de la animale crescute cu asa ceva ,pentru ca uneori parintii au atat de putina grija de ei incat inca de la nastere organismul copilului este incarcat de toxine... cazurile astea apar din ce in ce mai des in ultimii ani si acest lucru ar trebui sa ne dea de gandit ...

Mergi la inceput

Da, incep sa ma ingrijorez pentru copiii mei, dar care este solutia?
Sa ne mutam in varf de munte? De unde alte alimente decat cele de pe piata?
Of!

Mergi la inceput

Fetelor, face cineva o pagina web cu micuta – ceva in genul paginii lui Paul, baietelul care toti dorim sa mearga din nou ?
Nu uitati, astept poza fetitei !

Singur, DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Fete frumoase, cine ne poate spune cum merge tratamentul lui Alexandra ? Mai ajunge cineva pe la ea ? Asteptam vesti de la parintii ei.

Nu ne uitati !!!

Singur, DARAEL

Mergi la inceput

Am vrut sa scriu amanunte, dar, din pacate, nu stiu nimic nou.
Prietena mea ii cunoaste pe parinti, eu le-am trimis toate mesajele voastre si acum astept sa mai aud ceva nou.

Mergi la inceput