Mamici de ianuarie-februarie 2005(41)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Oana, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine.
Sunt si eu alaturi de tine, fii tare si va fi bine.
Numai sanatate pentru tine si bebe.

Angel, putem sa ii transmitem cumva toate gandurile noasrte bune ?

Lali si licuriciul ei 26+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor voi ati simtit cumva un fel de intepaturi jos, in zona vaginului sa zic? Ca sunt putin ingrijorata, imi este frica sa nu fie cumva colul desi nu cred. Nu stiu sa explic bine ce fel de dureri sunt...In mod clar nu sunt dureri de burta ci niste intepaturi interne, de jos in sus, adica de la exterior spre vagin.

Despre vaccinul anti-tetanos nu stie nimeni nimic?

Si mai am o intrebare: sigur ne putem lua toate cele 126 de concediu zile dupa nastere?
Irina, 25+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

tomasa, eu am simtit de citeva ori niste intepaturi ca niste contractii, sau nu stiu cum sa le spun, dar invers, spre fund, nu stiu cum sa explic, dar destul de dureroase, insa scurte si treceau imediat. Cred ca are leg cu uterul retrovers.
a mai simtit cineva la fel?

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 22
Dr. Hamid/Filantropia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Irina despre vaccinul anti-tetanos stiu ca se face prin luna a 7a si ca nu dauneaza deloc copilasului. Iar de intepaturi pot sa iti sun ca si eu mai simtit dar foarte rar. Din ceea ce am citit la mamicile mai avansate zic ele ca mai spre sfarsitul sarcinii chiar se vor inteti, adica o sa ne doara pitpalacu datorita intinderii ligamentelor si inia o pauzarii oaselor. Adica se pregateste organismul pentru nastere.

"ingerasele" 28+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Merci Patricia. Nu, eu nu am avut asa cum ai descris tu, sau cel putin nu deocamdata . Ale mele sunt chiar intepaturi, ma sageteaza adica, nu seamana de loc cu contractiile si merg dinspre vulva spre vagin..., sunt poate si putin laterale.
Va rog sa-mi spuneti daca ati mai experimentat asa ceva.
Irina, 25+ sapt.

Mergi la inceput

Ingeras. Nici ale mele nu sunt dese si nu le-am mai simtit pana acum. Sper doar ca nu se pregateste inca pt. nastere si ca nu au leg. cu colul, asa cum am mai spus.

Dr. mea de familie zicea ca anti-tetanosul asta e chiar indicat pt. copil dar voiam sa ma asigur ca stie ce vorbeste pt. ca nu am incredere 100% in cunostintele ei.
Irina, 25+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Hello!

Am si eu o intrebare pentru cele care si-au facut eco la dr Iosup.
Ce aparat este mai bun? Cel de la CMU din Bd-ul Unirii sau cel de la Diagnosis din Floreasca?

Puteti sa ma ajutati?

Oana sanatate si fii tare.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Tomasa, eu am facut antitetanosul la prima sarcina. e destul de dureros, dar cica e obligatoriu. in afara de faptul ca o saptamana n-am putut sa dorm pe partea cu injectia, a fost totul bine

Mergi la inceput

Adita! La a doua sarcina de ce nu l-ai mai facut? Probabil ca nu mai era cazul, fiind atat de apropiate una de alta, nu?
De intepaturi ce-mi spui? Ca tu ai experienta...ai avut asa ceva?
Irina, 25+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Amary, cred ca amindoua sint la fel de bune. Eu am facut eco de 13 s la Diagnosis si la 22 la CMU. La amindoua ecografele am vazut aceleasi lucruri, la amindoua am auzit inima, am auzit pulsatiile arterelor, am vazut color fluxurile etc.

Leta & bb Andreea 24+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput