Mamici de ianuarie-februarie 2005(41)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

OANA va neste la 7 luni????? Dar de ce???Cite saptamani are? HM... apropo de ceea ce intrebam mai devreme...

Coca 24 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Hai ca nici n-am revenit bine si am o intrebare...Mi-a spus medicul de familie ceva despre vaccinul anti-tetanos, cum ca ar trebui sa
mi-l faca prin luna 7-8 si ca protejeaza si copilasul pana la varsta de 2 luni. Voi ce stiti despre asta? ca parca nu-mi vine sa ma vaccinez in sarcina...Din cate stiam eu nu ai voie sa faci nici un vaccin, dar poate ca asta este o exceptie.

Despre nastere si eu stiu ca dupa sapt. 28 copilul are mari sanse sa fie O.K., dar mai bine sa nu ne gandim la asta.
Irina, 25+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Nici eu nu stiu exact ce s-a intamplat cu Oana dar ii doresc mult curaj si putere sa treaca peste toate relele de dragul bebelusului! Ma bucur ca este optimista pentru ca in astfel de cazuri moralul este f. important. Cel putin acolo copilul are parte de toate ingrijirile necesare si va fi bine.
Irina, 25+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Coca, Oana avea UM ca si mine deci azi are 28 de saptamani implinite ceea ce inseamna ca de acum incolo n-ar mai fi nici un risc pentru Seb daca s-ar naste acum. Oricum la aparatura medicala din Franta nu cred ca ar trebui sa se sperie.

"ingerasele" 28+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Pupici la mamici cu burtici
V-am citit dar nu am postat ca nu mai pot scrie. predau sarcinile mele celei care ma va inlocui asa ca...
Oana, eu si Bubulina mea ne rugam ca tu si Seb sa fiti bine. Multa incredere in Cel de Sus.

Mirela si Bubulina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Off Doamne ce vesti...pentru Oana si Seb sa fie sanatosi! bine ar fi daca ar mai sta putin prin burtica si nu ar iesi asa devreme, poate poate reusesc medicii sa-l convina sa fie baietel ascultator si sa mai astepte cateva saptamani.

pentru mamici si bebici

Natalia si Maia mica din burtica (24+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Ia uitati-va ce scrie in Libertatea de astazi :La IML se fac acum si La IML se fac acum si teste prenatale
Viitoarele mame pot afla acum, inca din primele luni de sarcina, daca bebelusul lor va fi sanatos. In- stitutul National de Medicina Legala "Mina Minovici" are o noua unitate de diagnostic genetic care permite depistarea prenatala a malformatiilor si maladiilor genetice si diagnosticul genelor care predispun la anumite boli ereditare sau la cancer.

Oare cit or costa?

Coca 24 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Oana si eu ma rog pentru tine si bvaietelul tau!!! Eu sunt sigura ca veti fi bine, mai ales ca sunteti intr-un spital bun!!!

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Coca eu am vazut stirea aseara la televizor. Dar ce te mai intereseaza pe tine acuma? Ei, faci ce faci si mai gasesti ceva ca sa te pui pe ganduri

"ingerasele" 28+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Pai Coca, tu deja ai copilul pe drum... adica e mare, ce mai vrei cu el? L-ai si vazut la eco, oricum o sa-l faci, ce naiba te gandesti aiurea... Alea sunt pentru persoane cu antecedente in general...

Megg 25+ si bb Mara

Mergi la inceput