Mamici de ianuarie-februarie 2005(41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Viktoria, ai dreptate, Austria e superba. Noi mergem mereu in Germania, cu afaceri si trecem prin Austria. Ne-am propus ca la fiecare drum sa vizitam cate ceva din Austria macar o zi, doua. Dar ne-am oprit prima data in Salzburg si ne-am indragostit de orasul vechi, de am ajuns sa nu mai putem trece pe langa el doar pe autostrada... si l-am vizitat de cateva ori, e minunat! Din pacate Viena nu am vizitat-o in amanunt, dar am verisori in apropiere si sper sa ajung cu ei sa o vizitam calumea. Spre marea mea rusine din zona Vienei cel mai bine stiu Shopping City Sud...

Lali si licuriciul ei 27+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Amaya, eu stiu sigur ca am citit intr-o carte despre vaccinuri si ca unele sunt interzise, nu imi amintesc bine, cred ca acele vaccinuri care contin microbii vii (poate nu ma-am exprimat bine, medical vorbind, dar ma uit acasa si iti mai scriu) sunt interzise. Acum cred ca cel mai bine este totusi sa iti suni medicul ginecolog sa il intrebi, nu risca !

Lali si licuriciul ei 27+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-olariu spune:

Cu schiurile e mai greu, dar mi-ar place sa revad Austria. Am fost acum cativa ani, dar imi amintesc ca era 1 mai si toate tramvaiele in Viena erau impodobite cu flori, o minunatie. Cum zice si Lali, te indragostesti de Salzburg, dar mie cel mai mult mi-a placut Innsbruck, unde se vedeau muntii cu putina zapada chiar langa oras. Nu o sa uit niciodata ce priveliste erau lalelele imense in oras si cum ridicai ochii spre munti vedeai zapada!
Da, chiar ne apucam de visat....

Laura si in 21 sapt - dr. Muresan - Gine I Cluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

ingerasu in ce perioada a anului ai fost in Austria si unde?
Hai ca nu mai ai mult si in curind nasti si poate la vara imi faci o vizita cu scumpetea ta...
Amaya sotul meu si-a facut si el un vaccin si pe urma o luna mai tirziu a facut o gripa
Lali cunosc problema cu SCS toate cunostiintele si rudele vor prima data sa mearga la cumparaturi mai ales ca la sfirsitul fiecarui sezon gasesti destul de multe reduceri. Iti recomand sa vizitezi odata Viena inainte de Craciun, sau intre Craciun si Revelion. E o atmosfera de nedescris, mai ales de Revelion. Ies vienezi pe strada si sarbatoresc impreuna. la 12 noaptea e o fericire, danseaza, cinta, se saruta intre ei...ce mai ca in basme. Poate cind te hotaresti sa veniti incoace imi spui si mie. Noi locuim la 40 de km de Viena insa stii cum e datorita autostrazi te deplasezi destul de rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Amaya, eu stiam ca nu se fac vaccinuri in timpul sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Lali, Adita, multumesc pentru raspunsuri...intre timp a sunat si colega mea de la resurse umane la Medicover si i-au spus ca nu se vaccineaza si femeile insarcinate fiindca este riscul prea mare...deci m-am linistit

Oana si comoara 21+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Buna fetele

am revenit si noi pe forum dupa un weekend in care mami si-a serbat ziua tracind la un nou prefix ... n-am facut nici o depresie, ba dimpotriva m-am simtit o femeie implinita cu bebicul din burtica care a fost primul ce mi-a urat LMA! nici nu facusem ochi bine simbata dimin. ca am simtit 3-4 suturi zdravene in burtica, de am zis, gata mami, am inteles... vrei sa-i zici lu' mami LMA, nu-i asa? si m-am simtit MINUNAT! baietelul meu a fost primul care mi-a urat! apoi a urmat taticul si toti ceilalti...

A FOST SUPER TOATA ZIUA! cum a mai zis cineva aici, aniversariel cu burtica SINT SUPEEEEEEEEEER! va doresc sa traiti minunea ce am trait-o eu, sa va ureze toti LMA si nastere usoara!

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara fetelor , sper sa mai fie cineva pe forum caci am si eu o suparare pe care as dori sa o inpartasesc, astazi am pierdut sange, nu mult, chiar f. putin si sunt tare nelinistita.
Am fost la moasa direct si a ascultat inima bb. si era bine, m-a palmat pe burtica si s-a uitat la vagin insa nimic semnificativ. A spus ca nu stie cauza, maine ma duc la dr. sa dau urina la analize ca cica s-ar putea sa aiba ceva de-a face cu infectie urinara.
Mi se pare o tampenie !
Nu am facut sex cu o seara inaite si nici un efort nedorit , asa ca ce o fii si ce sa fac ca dr. de pe aici nu dau prea mare importanta , si nu stiu cum sa procedez si ce sa cer.
O fii oare de la munca ?
Nu vreau sa va inebunesc , dar va rog mult sa-mi spuneti ceva ,orice.
Laura bine ai venit printre noi !
Apropo de Austria si eu am fost in febroarie anu asta si a fost super , am fost in Lermos, in M-tii Tirol .
Va doresc o seara buna !

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Alina Maria, cat sange? Ca o prietena de a mea care e in sapt. 33 acuma a patit asa ceva acum o luna jumate, dar era numai un firicel, asa s-a exprimat ea... s-a dus la control si medicul a ajuns la concluzia ca e din cauza unei rani de pe colul uterin pe care o avea si inainte. In ziua in care s-a intamplat ea a facut mai mult efort ca de obicei, adica umblat, gimnastica, stat in picioare. De atunci nu i s-a mai intamplat. Tu nu ai avut rani pe col? Poate pot sa apara si in timpul sarcinii, daca ai ceva bacterii nesanatoase in vagin. Nu poti sa-ti faci o lama?

Coraly, 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Draga Coraly, iti multumesc de raspunsul rapid ; eu nu stiu daca am avut sau am rana pe colul uterin .
De asemenea nu stiu ce este aia lama .
Ma bucur ca prietena ta e bine , si sunt mai linistita .
Pe curand !

alina

Mergi la inceput