Mamici de ianuarie-februarie 2005(41)
Raspunsuri - Pagina 11

Witchie spune:
Alina, din cate stiu eu lama inseamna ca mergi la doc si ii ceri sa iti examineze secretiile vaginale. Daca nu a curs mult sange nu te speria. Mergi la control si maine si nu pune raul in fatza.
Bun venit mamicii celei noi:)
Anda, ~23 de saptamani, dr. Radoi, Municipal

rachel owen spune:
Buna fetelor!
In primul rand, sefa, te rog sa ma completezi si pe mine pe lista, ca tare ma simt stinghera, cu DPN pe 20 ianuarie (sa dea Domnul sa ajung si mai departe, dar daca ajung acolo e bine si cam in jur de data asta ma internez in spital), o sa nasc la Municipal, cu Dumitrascu (daca nu se razgandeste el ca nu il vizitez prea des, eu una el vreau pe el si pace), prin cezariana. Daca bebelutul meu o fi scapat de rusine, o sa merg cat de carand la eco si speram sa nu mai stea cu spatele, caci cum toti ma intreaba ce e bebe, am inceput sa ma oftic pt ca eu inca nu stiu. Si vreau si eu pe listuta carucior.
Si inca ceva vreau sa va intreb, cu un pic de rusine in glas. Voi nu aveti probleme cu...ce se afla mai jos de burta? Adica cu "coafura" pubiana si cu unghiile picioarelor? Cum sa o rezolv? Burta nu ma lasa sa ma mai descurc singura. Epilatul inghinal se face doar inghinal, restul nu se mai suporta, iar pedichiura lasa de dorit. Mi se pare o treaba intima ca sa rog pe cineva sa ma ajute, dar nici asa nu mai suport. Vroiam sa stiu ce faceti voi.
Pupici si o zi buna!
Rici 23 sapt. si "minunea lumii" din burtica
Poze:
http://community.webshots.com/user/Rici_intalnire_DC
http://photos.yahoo.com/rachelowen77
http://community.webshots.com/user/rici_o (Rici si burtica magica)
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

cocolino spune:
Buna dimineata !!!
Rici, ce matinala ai fost ! Eu din fericire nu prea am nevoie de epilari ...prin diverse zone.(pubiene,adica!) Eu in acea zona ma epilez ptr a mea siguranta,doar inainte de apleca la mare. Cit despre pedichiura...ma apuca plinsul si pe mine..dar tocmai mi-am gasit o pedichiurista care vine si "ma rezolva acasa"..
CORNELUUUUSSSSSS unde esti????
Coca 25 saptamani si dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Viktoria spune:
Buna dimineata
Draga Shobo "La Multi Ani" si din partea noastra
Sa ai parte de o nastere usoara si de un baietel sanatos, cred ca asta isi doreste orice
Draga Alina nu inteleg de ce nu ai mers in spital ieri la sectia de urgenta sau la medicul de casa. Poate sa-ti faca un test de urina Combur 9 si sa vada daca ai o infectie urinara. Oricum nu iti fa griji si scrie-ne ce mai e cu tine. Coca ce este cu mina ta?
Laura ai aflat ce o sa fie ?
Draga Rici eu am o prietena foarte buna care imi face pedichiura, iar in legatura cu "coafura pubiana" cum spuneai tu am un aparat de epilat si ras de la Philips. Deocamdata nu imi este asa de mare burta asa ca e ok. In legatura cu sexul copilului stiu cum e. Si pe mine ma intreaba lumea ce e...si nu cum ma simt. am aiceea mai ales niste vecine din Kosovo si din Turcia si poate stiti ca la ei este neaparat sa ai un baietel. Una dintre ele are 3 fetite toate prin cezariana si pe urma a facut 4-5 avorturi pina a avut un baietel.

Viktoria spune:
La cele trei fetite sotul ei nici macar nu a fost in spital. Si desi medicul ia spus ca s-ar putea sa moara la a patra cezariana totusi ea a luat acest risc. pe urma mi-a explicat ca fetitele ar fi un c---mare si o prostie.Nu vreau sa critic pe nimeni, e viata lui si alegerea lui daca face sau nu avort, insa eu si sotul ne bucuram sa avem un
sanatos si voios egal ce e... mai ales ca am pierdut nu demult o sarcina. Orice copil e o minunatie a lumi, si e al tau egal ce sex are, daca e bolnav sau nu, ori rau sau bun...
Voi ce parere aveti despre aceasta tema?

ingerasu spune:
Viktoria eu am fost acum mai multi ani, nici nu vreau sa ma gandesc cat a trecut, si am nimerit exact de Paste. Era asa de frumos ca, dupa aproape 1 luna s jumatate de stat la Viena, nu mai imi venea sa plec. Amintiri frumoase pe care sper sa le reinnoiesc cat de curand cu a mea bebelina, de data asta.
Witchie, tu vorbeai ieri de noul aparat ecografic de la Diagnosis. Spune-mi tu ti-ai facut ecografia la el? Sau este separat de ecografia obisnuita care se face la dr Iosup?
Rici, pe lista te trec imediat si sper ca in curand sa ai si tu un carucior. Iar de epilat si pedichiura, cred ca putine dintre noi se mai fac singura acum din cauza burticii. Eu oricum si inainte de a fi insarcinata mergeam la cosmetica si ma "rezolva" cosmeticiana ca eu nu prea am taria sa trag de ceara. Mi-e mai usor sa o faca cineva priceput si eu doar sa stau:-))
Ce faci Coca, cum mai esti cu bratul? Ai fost sa-ti cumperi patutul? Eu am fost aseara in Obor si am gasit material pentru lenjeria de pat a lui Bia superfrumoasa si din finet. Un sfat pe care l-am primit si eu de la alte mamici - cumparati lenjeria de pat a copilului din finet. Este moale, pufoasa si nu zgarie copilul si este si mult mai ieftina si frumoasa fata de lenjeriile pe care eu le-am vazut in comert pentru copilasi.
"ingerasele" 28+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

cocolino spune:
Viktoria, Ingeras multumesc de intrebare,insa cu mana...n-am facut nimic inca. Aseara am fost la policlinica si dupa ce am stat mai bine de 45 min la usa cabinetului,mi-a spus asistenta ca dr nu mai e in policlinica si nici nu se mai intoarce..Drept ptr care am plecat de acolo,taaare suparata si am ajuns acasa destul de nervoasa si ptr faptul ca mi se pare normal ca intr-o policlinica sa existe doar un singur medic si mai ales din cauza ca mi-a fost frig pe drum si am ajuns in casa ca un c...inghetat. Bebeita nu mai misca...cred ca inghetase si ea si m-am pus fetelor pe un plins... de s-a speriat sotul meu cind a venit acasa si m-a gasit in sughituri...
Concluzia ???Astazi voi merge la cam de garda a unui spital sa ma vada cineva...Oricum aseara am desfacut bandajul si mana a inceput sa mi se invineteasca...

cocolino spune:
Ingeras, zici ca ai gasit materiale ptr lenjeria bebitei?? E colorata? Finet sau bumbac? Cit costa metrul? Ma tenteaza si pe mine sa cumpar materiale...

Viktoria spune:
Draga Coco nu mai fi suparata gindeste-te pozitiv pentru tau. Iti mai este umflata mina? Nu stiu daca acuma esti la serviciu sau acasa, in orice caz cumpara niste brinza de vaca puneo intr-un prosop si pe urma pe mina. te va mai linisti putin si nu vei mai simti asa durerile.Si in orice caz seara cind mergi la culcare pune o pernita sub mina.
Capul sus si mergi acum la medic....sintem cu tine

PatriciaArdeleanu spune:
BUna dimineata!!
Shobo, la multi ani cu intirziere, multa sanatate si sa te bucuri de bb si de toate pers dragi din jurul tau!!
cum te mai simti? cum este acasa??
Amaya, cum ti-a facut tie echo si ai putut sa vezi? si eu am fost lunea trecuta tot la dr. Radulescu, dar din pacate aparatul era asezat astfel incit sa nu pot vedea nimic. Dar nu am stiut ca echo este 3D. Esti sigura? ala de 500 mii, nu?
coco, mina mai este umflata? te mai doare? trebuie totusi sa te vada cineva.
Patricia
si o foarte jucausa!
saptamina 23