Mamici de ianuarie-februarie 2005(41)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Shobo, "La multi Ani" si spunem si noi,desi nu stim cind a fost ziua ta. Sa fii sanatoasa si frumoasa, ai ai parte de multe impliniri si mai ales de un bebeita sanatos...Nastere usoara !!!
Viktoria cu pernita sub mana..nu stiu ce-as rezolva,ptr ca in timpul noptii mi s-a intimplat nu o data sa ma trezesc de durere : ori imi amortise mana, ori m-am asezat pe ea...orimi-am sucit-o...
Patricia Azi nu merg acasa pina nu ma vede un medic... Aseara chiar m-am speriat cand am vazut mina ca a inceput sa se invineteasca...

Coca 25 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Shobo La multi ani!!!!!!

Apropo de vaccinuri va spun si eu ca nu e voie sa-l facem pe antigripal. Dar de antitetanos ati auzit ceva? Cum ca s-ar face in trimestrul 2 obligatoriu?

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Coca, de ce nu te duci la un cabinet cu plata unde te poti programa telefonic la un ortoped ? Oricum si daca mergi la spital tot trebuie sa dai ceva la medic, cam cat consultatia la un cabinet privat. Sau suna-ti ginecologul, spune-i ce ai patit si roaga-l sa iti recomande un coleg la care sa mergi. Nu de alta, dar nu e bine sa se agraveze, indiferent ce ai, ca sa nu mai punem la socoteala nervii si neplacerile pe care ti le cauzeaza mana...

Amaya, am recitit partea cu vaccinurile. Spune ca nu trebuie facut acele vaccinuri preparate din virusi vii, dar ca celelalte ar fi OK. Chiar spunea ca vaccinul antigripal il protejeaza si pe bebe in primul an de viata. Eu ti-am scris exact ce am citit, cred totusi ca ar fi bine sa te consulti si cu ginecologul sa vezi exact ce vaccin este...

SHOBO, LA MULTI ANI !, cu putina intarziere dar din tot sufletul !

Rici, eu am trecut la lama de ras in loc de epilatul cu ceara si, inca ma mai descurc. In schimb pedichiura nici vorba sa o fac singura. Ma respect si merg lunar la pedichiurista...

Lali si licuriciul ei 27+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Lali eu apartin de aceasta policlinica de...ani de zile si nici nu mi-am pus problema ca merg si sa nu gasesc dr in pliclinica, pe o anumita specialitate timp de trei zile... Apoi, nu prea cunosc cabinete private de ortopedie,sincer !Dar azi merg la un spital si "ma rezolv". Promit !

Coca 25 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna dimineata fetelor...parca a venit iarna !!!

Patricia si cand am fost eu ecranul era pozitionat astfel incat nu vedeam nimic, dar i-am spus doctorului de la obraz ca vreau sa vad si eu si a intors ecranul, asta pana au venit studentele si atunci chiar ca n-am mai vazut aproape nimic...ecograful este 3D dar ieri, cel putin, nu mergea colorul...dar mi-a spus ca la eco de 28 de sapt. s-ar putea sa mi-o faca in alta parte, nu a specificat unde, dar a zis sa vin pregatita sa imi inregistreze si sa-mi dea multe poze...

Oana si comoara 21+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-olariu spune:

Shobo LA MULTI ANI!!

Cu pedichiura eu inca ma mai descurc, mai greu ma incalt ca am niste bocancei cu sireturi si ma chinuie, cred ca ar trebui sa-mi iau niste cizme cu fermoar lateral.
Aseara am fost suparici putin pentru ca la control bebe a fost cel mai timid sau cel mai shmecherut dintre toti. Nu a vrut domnule sa vedem daca are sau n-are ...ma rog, ma intelegeti. Parca zicea "ce? voua va place sa se uite lumea asa la voi?" Cand i-am spus doctorului ca maine (adica azi) e ziua mea si vroiam asta cadou, zice "nu mai consultam pe nimeni astazi pana nu aflam" si a stat saracul minute intregi jucandu-se cu bebe, poate il pacaleste , dar tot nu l-a convins.
Oricum, important este ca totul e bine, a crescut frumos si asta e cel mai frumos cadou pe care il puteam primi vreodata.
Despre vaccinuri am intrebat si a zis ca nu recomanda de nici un fel in timpul sarcinii, mai ales daca nu exista o dovada de predispozitie pentru o anumita boala. Sora mea a fost singura din familie care a facut toamna trecuta antigripal si tot ea a fost singura care a facut gripa .
ingerasu te pot ruga sa modifici numele pe listuta cu Olariu, in loc de Olaroiu? Mersi

Laura si in 21 sapt - dr. Muresan - Gine I Cluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Coca eu am gasit material superfin din finet si cu imprimeu frumoase (unele erau albe cu ursuleti, alta alb cu trifoi micuti roz-lila si bleu-albastru, alta era portocaliu cu niste girafe tare haioase. Am gasit in Obor si seturi de lenjerie gata facute dar bumbacul era aspru si coloritul era naspa'.
Finetul era dublu-lat (1.50 m) si era 95.000 lei/metrul. Eu am luat vreo 3m desi este mult prea mult - adica 2.20 m sau max 2.50 m iti ajung. Eu am scos o lenjerie de pat cu 285.000 lei si supercalitate. In comert nu gasesti asa de frumoase si calitative lenjeriile de bebei si nu este greu sa cosi un cearceaf de pat si unul pt plapumioara (ca pernita nu se pune la bebelusi). Asa ca zic eu ca le-am scos superieftine. Aveau si din chiffon la fel de frumoase dar eu recomand finetul.

"ingerasele" 28+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Neata fetelor

Ingerasu, si eu am fost ieri in Bucur si am perdut ceva vreme pe-acolo, dar din pacate nu te-am vazut. Acum depinde si pe la ce ora te-ai dus tu, ca eu am fost de la 5 pana pe la 7. M-am plimbat tot pe la materiale si mochete in principal, dar inca nu am cumparat nimic.

Coca, eu am avut o problema asemanatoare cu a ta, dar la picior. M-am trezit dimineata ca nu mai pot indoi laba piciorului, fara sa ma fi impiedicat cu o zi inainte sau sa ma fi lovit. Am folosit atunci ben-gay care e permis in sarcina dar cu restrictii, dar fiind vorba de o zona mica si doar la picior, mi-am dat doua zile ca sa imi treaca.

Shobo, la multi ani si sa fii fericita cu bebeul tau frumos si voinicut. Ma bucur nespus ca te-ai simtit bine de ziua ta, eu am avut ziua in luna a 3-a cand nu anuntasem inca la servici, abia ii anuntasem pe-ai mei, si eram cam stresata mai ales din cauza greturilor.

Andrutza si bebelusa
26+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Shobo"La multi ani!!"si de la mine, tot cu intarziere.

Coca mama am o saptamana de cosmar, m-au detasat 2 luni sa-i evaluez pe minorii infractori din Penitenciarul de la noi (probabil ca ati auzit ce s-a intamplat aici, morti si alte alea...) si pe langa faptul ca mi-e frica de mor de boli si microbii de acolo, ma mai si obsedeaza ideea din "Tacerea meilor" (filmul)!!! Nu ma vad decat devorata de vreun Hanibal autohton...asa ca n-o sa va vad decat dimineta si dupa-amiaza. Dar promit sa raspund prezent la apel dimineata caci ...sunt la fel de matinala ca si tine.
Fa ceva cu mana, pentru ca si eu am avut odata o problema si era sa mi se sudeze oasele putin deplasat si...era dureros permanet dupa aceea, cel putin asa mi s-a zis.Asa ca....fuga la doctor, nu mai sta!

Pupici la burtici!

(25 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Ingeras, mi-ai dat si mie o idee buna cu materialul. Si eu caut de vreo saptamana lenjerii si toate mi se par ca nu sunt destul de moi, indiferent de pret. Tu ti-ai luat deja pilota ? De care ? Eu am vazut si din puf si din bumbacel si nu stiu de care sa iau. Ma gandesc ca trebuie sa o iau inainte ca sa stiu cearsaful pentru pilota cat de mare trebuie facut.
Din Obor ai luat materialele ?

Lali si licuriciul ei 27+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput