www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32037" target="_blank">Partea a I-a
Irina,veve & croko
pozici
Hop si eu cu teoria: ai' din santuri beau dar nu mananca. Daca ar mai si manca, ar fi rotunjori si frumusei.
Alcoolul le da energie sa functioneze (pana cand?), dar nu le da proteine sa le creasca muchii, nu le da grasime sa le creasca burta.
Am shi eu o nelamurire:
de ce florile nu sunt toate de aceeasi culoare? De unde le vine ideea sa fie unele galbene, unele rosii, unele albastre etc.
Si apoi, cum stie o garoafa cum trebe sa fie , alba, galbena, rosie sau chiar cu petale in mai multe culori? Dintr-o garoafa alba vor iesi mereu seminte de garoafa alba, sau au si ele memorie genetica si e posibil sa iasa altfel? (cum doi oameni cu ochi caprui pot avea un copil cu ochi verzi sau albastri)
O zi frumoasa,
Boga
Pentru ca asa cum ai zis au memorie genetica.Iar din doi parinti cu ochi caprui poate sa iasa un copil cu ochii verzi pentru ca in genele pe care i le transmitem o gena recesiva devine dominanta.
Si daca toate florile ar fi la fel si daca toti oamenii ar fi frumosi viata ar fi mai urita.Pentru ca nu ai zimbi de nu ar fi fost sa plingi si daca uritul nu ar exista ce valoare ar avea frumosul?
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada