Bebelusi de iulie-august 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 8
AncaMaria spune:
quote:
A fetele am si eu o obsesie(de fapt sotul), cand se inchide moalele capului la copii? CA la noi in afara de faptul ca pare mai mic (sau e capul nostru mai mare) nu sesizam se se fi inchis. Din stiinta mea stiu ca pana la un an, sau la unii copii chiar mai mult.
Asa stiu si eu de la doctor... si nici la noi nu s-a inchis.
Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)
http://community.webshots.com/user/aneagu100
Dorsilia spune:
neata!
fetele numa mie mi-au venit rusii? sau n-ati apucat sa-mi cetiti mesaju`?
Anca si io stiu ca se inchidefontanela pana la un an si ca nu e bine sa se inchida prea repede ca tre sa se dezvolte creierasul.
Azi am o durere de cap naspa, asa m-am trezit cu ea in tample. Puiutul m-a "botezat" de 2 ori azi, la ora 1 noaptea si la 7 dimineata, cand ii scot pampersul ca sa-l schimb, la lumina difuza a veiozei supermici ce am pus-o ca lampa de veghe, el hop cu tasnitoarea pe mine. Apoi la 8 atata s-a frichinit in pat, a dat din maini si picioare pana a regurgitat lapte de i s-a scurs pana-n ureche si pe bluzita cum statea asa pe spate. Iar l-am schimbat, ceea ce ii place deocamdata foarte tare, i-am spalat bluzita si i-am pus-o pe calorifer ca e cald si sper sa se usuce, e bluzita preferata, de la botez.
Ieri a fost cam agitat, au venit parintii mei in vizita si fratele meu si era atata vanzoleala in casa, Danut a tinut sa "vorbeasca" cu toata lumea apoi pe la 6 seara cand au plecat mosafirii a cazut lat de oboseala si n-a mai vrut sa se trezeasca. Eu, muma desteapta si profitoare ce sunt, pe la 10 am vrut sa-l trezesc sa pape ca sa ma pot culca linistita pe-o ureche pana dimineata. Asa ca am schimbat copilu- NU s-a trezit, i-am taiat unghiile- NU s-a trezit, i-am vorbit la ureche si l-am gadilat si io si tati- NU s-a urnit din somn, i-am dat cu biberonul pe la nasuc si gurita- A DESCHIS gurita si a papat tot, cu ochii inchisi si cam asta a fost, INSA, la ora 1 noaptea s-a trezit din nou, asa ca eforturile mele de a dormi neintrerupt n-au dat rezultate.:))Acum, cum ziceam sunt rupta cam de oboseala, din cauza ciclului tampit si a durerii de capatana, abia-mi misc ochii-n cap. Sper ca Piparus sa fie cumintel azi ca mami a lui e cam hodorogita deocamdata si cu nervii cam incordati, si tot ciclul astra e de vina si o durere surda la maseaua de minte care cere niste zeama de cleste si eu ma tot feresc sa i-o dau.
O zi buna sa avem si sa iasa soarele si la noi ca ieri n-am putut scoate nasul afara asa tare ploua si puiu s-a invatat cu iesitul la aer cate 2-3 ore, nu i-a placut statul in casa toata ziua, poate d-aia n-a dormit ca lumea.
Noi am avea de mers la o nunta in 30 cand Danut implineste 3 luni, in alt judet, e vorba de o zi, insa mama mea nu are curaju sa ramana singura cu asta micu asa ca eu n-o sa pot merge, o sa mearga numa tati ca e nunta sorei lui si nu se poate sa lipseasca si el. De era mai aproape il luam si pe pui cu noi dar asa nu-i posibil si e si frig p-acolo, e drumu cam naspa....Oricum nu m-asteptam sa-i fie frica mamei sa stea cu el o zi. Doar toata ziua imi zice la telefon ce dor ii e de el si ce mult i-ar placea sa-l aiba aproape, insa nu m-am prins ca de fapt vrea sa NE AIBA APROAPE, fac si eu parte din "pachet" :)), singura nu se incumeta sa-l ingrijeasca. Asta e....las ca creste Piparus mare si-l luam cu noi cand e de mers undeva
lia si danut
roxanaz spune:
buna dimineatza!
a venit toamnaaaaa.....!!!!! of ce ingrozitor!
Liliana super faza cu cascutza de pe cap...ai gasit cum sa o faci pe pitica sa rida cu lacrimi! iar fontanelele se inchid progresiv pina in jurul virstei de 18 luni, pina atunci mai e!
Mani, s-a schimbat modul de distributie al stelutelor, am fost toti degradati, dupa cum am observat eu. (adica au schimbat pragurile de "premiere")
hihi Lia ai vazut ce se intimpla daca te plingi? acum lasind gluma..imi pare rau ca esti asa niagara...poate tine mai putin! bafta!
al meu pitak a dormit ieri toata ziua....dupa ce a facut o criza de plins ca ma-sa aiurita a topit-o pe suzi.... am pus-o la sterilizat si am uitat de ea....cred ca o iau razna rau de tot!
si noi trecem de azi la colectia de toamna.....uf ce urit!
va pupam si va dorim o saptamina mult mai senina decit vremea de afara!
Dorsilia spune:
mda, vine toamna, si nu-mi place. Tocmai i-am dat iedului meu o vestuta in spinare sa-i tina de cald, e superdraguta si moale si-acum seamana cu iedul cel mic din povestea caprei cu 3 iezi - varianta ilustrata :))
Dorsilia spune:
cat despre ars....uite una si mai si...eu am ars un ibric de teflon in care pusesem apa la sterilizat....negru ca pamantu s-a facut ca am uitat de el. pana a auzit tati sfaraiala din bucatarie....era ars saracu obric pe toate partile. Asta e...
bunny spune:
'neata
si aici ieri a fost urit a plouat...dar azi e senin si a iesit soarele.S-au colorat pomii asa de frumos....
Lia - eu zic sa te duci la nunta, in special ca se vor gasii mamici care sa se mai 'uite' la Danut.Iti face bine o iesire din asta si lor le place la nebunie sa doarma in zgomot si mai ales de petrecere 1 Eu una n-as rata ! Iar cu Niagara...ma alatur tie...am consumat cel putin dublu decit alta data!
O zi buna
Mani si Alex - (smecherul)
3 luni
papadie spune:
si io repe la raport:-)
Mielu si-a descoperit mainile si le cearta, le vorbeste, se zgarie pe nas A descoperit ca daca se tine cu mainile de noi se poate ridica in poponeatza si e innebunita:-) Uneori o pun intre perne sa vezi atunci rasete si comentarii si mandrie gramada pe ea:-) Aaaaaaaa am cantarit-o...are aproape 6 kile!!! Eu care credeam ca bate spre 5 kile Regurgiteaza si varsa la greu. Uneori numa apa...tacsu cica asta minca numa untu' si zeru' out:-)
Lia stai mama linijtita ca si io ma plinjeam ca nu mai vin rusii...iaka de 13 zile nu mai trec Aaaaaaaa si uit tot timpu sa iau patila ofof si maimai. O iau fuarte senina dupa 3-4 ceasuri. Desi doctorita mi-a spus sa le iau "la minut" si sa folo si preze o luna. Va dati seama ce sigure is:-)))))))))))))))
Si Lia mama meri la nunta...cum adica e de mers blablabla. Scuate bnei baiatu in lume. Noi venim cu copila la iarna in RO...1.800 de km!
Papa, juma de neuron calare pe juma de iepure skiop si Catrina, sfarma pietre, rupe tzitze
Dorsilia spune:
ia uite ca nu-mi refreshuise asta si io nu vedeam mesaje noi, mai- mai
Papa, viniti cu maschina sau cum veniti incoacea?
Bre da fata ta e categoria grea bre, pe bune ca scoate untu din tine. Danut al meu are 6.750 kg, aseara l-am cantarit in vazu fameliei
Face tata famelia infarct de plecam cu asta micu dupa noi la nunta ! Zice ca-stem denaturati rau sa trambalim cupilu pan petreceri. Nu stiu, greu la deal cu boii mici, om vedea, sa discut cu tati mai in amanunt problema
Io nu iau pastile si gata, un pic de prezervativ, un pic de calendar si un pic de noroc si om vedea ce iasa
lia si danut
papadie spune:
io iau pastile ca trei ginecologi mi-au zis ca e interzis cu desavarsire sa fac alt bebe inainte de doi ani...si cesariana mea are 14 cm:D vb lu' soacra-mea e mare nu ca erea cupilu mare ci ca nu-l gaseau :-))))) Da Dorsilie cu machina venim. Aus noi am fost cu Mileu la restaurant la fromoasa varsta de 4 asptamini:-) Si nu o data:-) Io haleam feiptane si berici, tacsu "alapta" :-) Lumea inmarmurita ca urletele de foame veneau de la un copil minuscul :-)) Chelneru venea sa se intereseze daca e totul OK cu Mielu, daca a mincat bine, daca ne tre servetele, daca sa dea muzica mai incet...Aiurea Mielu cin aude muzica mexicana explodeaza de fericire:-)
Papa, juma de neuron calare pe juma de iepure skiop si Catrina, sfarma pietre, rupe tzitze