Bebelusi de mai-iunie 2004 (14)
Raspunsuri - Pagina 12
anacami spune:
..am vrut sa scriu altceva si am facut o greseala gramaticala...graba asta
Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami
iuliana c spune:
Ingrid Maria,Lara Celine,Bianca,Sara,Inisa si pt azi Andrei
Oana pt Codrin
Pd si Anacami d-au fuguta la poze
Christina,of cate probleme...Ai grija de tine si pt Victoras.Felicitari pt ma-ma !!!
Carmen bine ai venit!
Vanessa o sa fac o plimbare scurta (in cazul in care nu se opreste ploaia)cu Rares in misu-pisu si cu umbrela in cap.
Iuliana & Rares (12iunie)
pd spune:
Ancami si Madutza, multumim de complimente.
Ancami, eu am ochii verzi si tati ii are caprui, dar am inteles ca ochii de culoare deschisa se pot transmite si de la bunici, asa ca daca nu de la mine, are de unde ca mama mea ii are verzi-albastri, tatal meu verzi si mama sotului tot verzi.
E asa de urat si frig afara ca nici nu stiu daca sa o scot pe piticitza sau nu. Mai astept un pic si poate o scot in marsupiu si cu umbreluta, dar e asa de grea ca ma cam doare spatele. De obicei in marsupiu o duce tati ca e mai solid.
Ma duc sa-i dau sa pape si poate mai revin.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
mamaleone spune:
Da e nasol afara, asa cum s-a prognozat, si ai mei copii m-au scos din pepeni. Anghel chiar si-a incasat un sut in fund, dupa care m-a balacarit barbata-miu ca de ce... si de-astea. Bai da nu mai puteam. Au dormit ei intr-adevar pana la 10 azi, dar dup-aia ma-au tocat marunt amandoi. Ii incalzeam supa lui A. cu elena in brate si dumnealui imi scotea duzele de la aragaz, pe urma vroia sa se apuce si de gratare. In casa de-abia mai aveai pe unde sa calci ca a adus toate ghetele de la usa si a mai imprastiat si 100 de paie, a scos de prin sertare si uite asa.
Deci e mai usor cu unu, las ca trece. Acum l-am inchis cu cheia in camera ca tot sare din patut si se lauda :"am venit si eu!" nu stiu ce face pe acolo, da bine ca tace.
Si acum dupa ce v-am pus la curent cu activitatile mele, sa mai vorbesc cu voi.
Iuliana,eu chiar am facut o tura mica cu anghel pana la magazin si nu mai ploua nasol, era chiar placut. Nu cred ca tre sa va dati voi asa bine pe langa mine ca se descurca ei singuri. Sa vezi ce-si mai alege anghel acum cele mai dragute fete, le ia de mana, le duce mai departe si le pupa. ma sparg de ras cand il vad ce tupeist e, dar parca-l vad mai incolo ca nici n-o sa aiba curaj sa se uite la ele. Dar cine stie?
Cristina, e cam aiurea sistemul asta al vostru pe acolo, ca nu poti sa chemi un doctor acasa daca e ceva. Bine ca v-ati descurcat si victoras e ok. Mi-a placut chestia aia pe care l-ai pus sa se joace.
Anacami, seba pare un baietel serios, nu neaparat ptr ca nu zambeste in poze.
Vanesa, nu stiam ca o sa fie asa de complicat mai incolo, dar sa vedem daca om mai sta aici pana atunci ca vad ca suntem tare plimbareti, succes in cautarile tale (de doftori).
mephala-Carmen, baietelul tau e 'tatal lor', adica e cel mai dezvoltat de pe aici, sa-ti traiasca bebelul cu ochi albastri!
Madutzo bine ca fata ta e mai bine! sa auzim de si mai bine!
Astea fiind zise o sa mai profit de linistea din casa facand una alta pe aici.
va pup. nu stiu ce-or avea bebeii astia de sunt mai agitati...of
Laura, mamika lu Anghel si Elena (21 mai}.
http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu
mephala30 spune:
Fetelor, va multumesc pt. primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o. Am reusit sa ma uit la albumele catorva dintre voi: Laura, Paloma, Iuliana, Anacami, Ioana, Lili, Irina, Vanessa si aveti niste bebei superbi. Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!
Carmen si bebe Iustin(5 iunie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mephala30/my_photos
mamaleone spune:
Monet, da bine te-ai mai simtit! Nu e putin lucru, nu?
La noi e cam multa monotonie, nu-mi mai ies si eu din treburile cotidiene, dar poate cine stie?
v-am mai spus eu ca una din distractiile mele a devenit mersul la cumparaturi. Jalnic...tststs! Bine ca am internetu asta ca daca nu cam asa ajungeam .
da poate daca nu ma mai plang atata o sa ma simt mai bine. Sa vedem...
va pupicesc fetelorrrr
Laura, mamika lu Anghel si Elena (21 mai}.
http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu
Nally spune:
Buna fetelee!!!
Mai trec si eu pe aicilea! Mey asa zile ametite nu le doresc la nimeni! Sebi e marait toata ziua ..nu prea ii intru usor in voie si noaptea se scoala de la 2 si ii arde de concerte de muzica - compusa de el bineinteles! - pana pe la 4 juma de dimineata ... si dupa ce trage un pui de somn se trezeste de tot pe la 8 si ma tine uite asa in priza dupa ai a toata ziulica!!!
De intrat p eaici am intrat in fiecare zi si am citit dar nu am mai apucat sa scriu.. - incepeam sa rspund si intra mandrul meu in actiune si se ducea pe apa sambetei ca uitam si de scris si de tot- !!!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de zilelea acestea!!! Ii pupam pe toti si pe toate!!!
Mey fetelor cu doi copii cum va descurcati meyy????? ca io stau si ma gandesc cu groaza la ce o sa fie pe mine cand il voi avea si pe al doilea!!! Abia ma descurc cu unu!!!
Mey fetelor daca tot am fost intr-o stare de nu im iardea nici de mine (nu ca acum as fii prea optimista!) m-am uitat la pozulicile noastre cu bebeii!!! Mey ce copii frumosi avem meyyy!!! Si ce frumos au crescut pana acum!!! M-am uitat si la pozele cand aveam noi burtici si mi-am adus aminte cum mai vorbeam de bebeii nostrii ca abia asteptam sa ii tinem in brate si acum ii avem si ne minunam de ei si de cat de frumosi sunt!!!
Hai ca mai vorbim a s-a trezit si voda al meu si ma apuca si plansul, cred ca si vremea asta e de vina de starea pe care o am!!!
Va pup pe toate!
P.S recuperez io mesajele!!!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
mephala30 spune:
Vai fetelor, m-am luat cu forumul si am ars cartofii pe care ii prajeam sotului...dar am ras niste cascaval deasupra si nu se vede...halal gospodina sunt si io!
Carmen si bebe Iustin(5 iunie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mephala30/my_photos
madutza spune:
Carmen, lasa ca nu esti singura . Te-am trecut pe listutza, pt orice modificari si adaugiri te poti logga ca "mamica_de_mai", parola: mamademai, sau imi poti spune mie.
Saraca Mamaleone!!! Dar ti se potriveste nick-ul! Pupici lui Anghelus cel nazdravan.
Nally iubita, hai ca acusi ies dintisorii si scapi...pana la urmatorii.
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
monet spune:
n-am timp sa stau prea mult, dar n-am avut stare si a TREBUIT :) sa va citesc cuvintele!
mai, ce frumos mai scrieti voi... nally, m-ai pus si pe mine pe ginduri si amintiri de pe cind ne batzosheam cu burtici pe-aici:)... fetelor, chiar ca aveti toate asa niste copii frumosi ca toti ar merita sa fie in concursuri de frumusete! zau, nu stiu cum sint atitia bebici frumusei la un loc! sa ne traiasca si sa ne bucuram de ei in fiecare zi de la Dumnezeu!
bun venit, mephala! hai ca esti haioasa cu astupatul cartofilor arsi cu cascaval ras -- am crezut ca numai eu as fi in stare de asa ceva:)
sa ne povestesti cind apuci despre tine, bebica, viata ta... ce vrei tu.
mamaleone, saracuta de tine, chiar ca esti o supermamica cu doi prichindei in jurul tau. sa fiti sanatosi, toti!
paloma, intr-adevar, un inger ai, m-am uitat si eu aseara pe pozicile noi ale cristinei!
iuliana, spor la plimbarit, ploaie sau soare. sa va imbracati bine daca e mai frigut si luati-o la picior. ce poate fi mai fain?! bravo:):):)
anacami, si bebelicu tau e un dulce-scump, cum sta el la baitza si la pozat!:) hai, ca-ti trece starea temporara -- am uitat sa va spun, fetelor, ca si mie, in sfirsit pare ca mi s-a reinstalat ciclul (fix la 28 de zile) si vine in cantitate normala, FARA NICI O DURERE!! ca nici nu puteam sa sper la asa ceva. tot ii multumesc liutei pentru asta!:) ce-o fi mesterit ea acolo inauntru, pe timpul celor 9 luni, n-o sa stiu, da' stiu ca s-a rezolvat si nu ma mai doare deloc cind e timpul ala o data in luna!
va pup, ca zbor sa mai termin ce am pe-aici la servici de lucru.... diseara m-a invitat sotul meu drag la un restaurant si ne ducem cu lia cu tot! restaurant mexican ca am eu chef de niste mirodenii iuti de-ale lor:).
pupatu-v-am!!
mona si lia (24.04.2004)
poze lia
www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">iara poze
www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze octombrie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei